Ga naar inhoud

Aloys Oosterwijk

Members
  • Aantal items

    52
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Aloys Oosterwijk

  1. Dank voor de uitleg forum-genoten. Voorlopig vat ik cactus op als : prikkelend/ schurend (en dat kan dan weer op 2 manieren worden uitgelegd?)
  2. Ik vat het op als: dit is ruk. Maar zo ligt het dus niet?
  3. Wat betekent een cactus eigenlijk?
  4. Bijgaand twee pagina`s uit het Liber Clausus-dossier.
  5. Twee. Dossier 3 en dossier 11 resp. Ontoerekeningsvatbaar en Liber Clausus.
  6. Wat leuk zo`n pagina met al het gebruikte documateriaal erbij Alex. Ik zal het doorsturen naar mijn uitgever. Wellicht `n idee voor hem mocht hij in de toekomst ook van de andere Open Dossiers een integrale willen maken. Hoop dat je Marengoboek met plezier heb gelezen. En tja, signeren in de PI Vught? Eerst met mijn vrouw overleggen (en die zegt nee)
  7. Meer dan dit heb ik ook nog niet gezien maar de albums zijn uitgeleverd. Morgen, zaterdag de 6e april , voor het eerst te koop.
  8. Weer begonnen aan een nieuw Open Dossier. Morelli`s 46ste. Deze week verschijnt bij Arboris Liber Clausus, de heruitgave van de eerste dertien dossiers. Het wordt a.s. zaterdag 6 april gepresenteerd op het Oost-Nederlands Stripfestival in Deventer.
  9. LIBER CLAUSUS verschijnt begin april bij Arboris. Presentatie op de Deventer Stripmarkt 6 april. Eerder verschijnt- de presentatie is komende 21 maart bij Scheltema Amsterdam- MARENGO, `het meest verziekte en vergiftigde proces ooit`. Samen met ANP-journalist Marieke de Witte heb ik hier zes jaar aan gewerkt.
  10. Een heuse, op mijn persoon gesneden, Charles Guthrie aan mijn Muur der Allergrootsten.
  11. Echt blij met deze ontroerend mooie tekening van Willy Linthout.
  12. kleurschets van de nieuwe EPPO-cover waarin bovenstaand verhaal. De schets gaat naar mijn fantastische inkleurder Vittorio Leonardo ter inspiratie.
  13. Een van de eerste tekeningen uit de nooit stoppende reeks modeltekeningen van Serge Baeken. Uit 2016.
  14. En nog een langgerekte. Van Wasco. Uit een serie van tien uit 2006.
  15. Flo de Goede. Een fraaie ‘reep’, zoals jullie dat hier noemen.
  16. Een tekening van Heinz die ik kreeg van Eddie de Jong en René Windig na een avondje stappen.
  17. Beste Willy, ik heb je een PM verstuurd. Wie wil er nu geen prachtige plaat van jou aan de muur?
  18. Ah, op die manier. Altijd jaloers geweest op de samenwerking tussen Hanco en Peter maar kwam er al vroeg achter dat dat er voor mij niet inzat, terwijl ik Hanco al ken sinds m`n 18e en Peter van ietsje later. Zo`n klik is vrij uitzonderlijk. Ik heb wél vrij veel contact met andere tekenaars en scenaristen, altijd in studioverband gewerkt bijvoorbeeld, spreek ideeën door e.d. Maar behalve een zeer prettige samenwerking in de jaren negentig met Patty Klein (Blanche & Gijske) is het er bij nooit van gekomen.
  19. Wat is precies een duo-presentatie Bouncer?
  20. een voorschets van Hanco Kolk voor de wereldreeks die hij samen met Peter de Wit maakte, Gilles de Geus. Gered uit de prullenbak. En raden maar: uit welk verhaal is dit?
  21. Eliane heeft ondermeer een wekelijkse pagina in het Nederlandse tijdschrift Elsevier waarin ze meestal commentaar geeft op de politiek. Deze tekening heeft ze gemaakt vanuit haar woning aan een van de grachten van Amsterdam.
  22. Ik mocht hem ruilen tegen een sepiatekening. En we hebben lekker wijn gedronken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...