Jump to content

Natekenen


sanderg

Recommended Posts

Ooit was hier al een topic over maar die is volgens mij verdwenen.. Zijn er onder jullie ook mensen die wel eens wat stripwerk natekenen? Zo ja, kunnen jullie eens wat foto's posten?

 

Ik heb een aantal van mijn werkjes ooit als eens gepost maar die zijn (met het topic) verdwenen dus ik heb ze opnieuw geupload.. Aantal stonden er destijds bij, andere niet.

 

Als enorm Tardi bewonderaar zijn alle tekeningen nagetekend uit albums van diens hand of van losse afbeeldingen.. Daar het onmogelijk voor mij is om dergelijk werk te kunnen kopen (want onbetaalbaar..) heb ik destijds maar besloten ze zelf na te maken - ik kon dan mooi een keuze maken uit afbeeldingen die ik het mooiste vind en ik had wat aardigs om aan de muur te hangen (niet de wat minder gezellige WO1 tekening - die heb ik destijds gemaakt voor een schoolproject met eerlijke vermelding dat ik deze had nagetekend). 

Uiteraard blijft het schaamteloos plagiaat.. maar ach.. ik vond het leuk om te doen en het is niet bestemd voor de verkoop 🙂

Tekening met brug.jpg

stad.jpg

tekening 2.JPG

Tekening 5.jpg

tekening 1.JPG

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...