Ga naar inhoud

Retardi

Members
  • Aantal items

    789
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Retardi

  1. On 4/12/2024 at 10:22 AM, Richard Boom-vavavoom said:

    435413673_915270140426472_7421546106083481064_n.thumb.jpg.6813828b38b423b86846017a483eb07f.jpg

     

    dit is TE COOL!!! Ik realiseerde me pas een paar maanden geleden dat 68 meer was dan alleen de eenmalige comic die ik lang geleden kocht.
    En ik was eigenlijk van plan om de serie compleet te krijgen 🙂 😃
    Hoe dan ook, artwork en die verhalen (ik heb er een paar online gelezen) zorgen voor een geweldige collectie die de status heeft van "heb dit voor altijd in mijn collectie nodig".
    Nou, vanwege de verzendkosten (95) krijg ik dit niet via KS, maar hopelijk zal het uiteindelijk ook via Diamond/Lunar zijn?
    anders ga ik op backissue-jacht. Wat ook erg leuk is :)

     

    Mocht iemand echter mee willen doen, dan zijn de shippingcosts wellicht te doen... let me know!

     

    https://www.kickstarter.com/projects/risingrebels/68-ultimate-omnibus

    Waarom probeer je het niet om het via een stripwinkel voor elkaar te krijgen? Dan kun je de krachten combineren. World's end in Gent heeft regelmatig dit soort acties.

  2. 15 hours ago, bouncer said:

     

    Op 30 maart kondigde Jim Rugg, medepresentator van cartoonist Kayfabe van Piskor, aan dat hij had besloten zijn professionele relatie met Piskor te beëindigen als gevolg van de beschuldigingen

     

    Tot zover de ruggengraat van Jim Rugg.

    Dat vond ik ook een lastige, maar dat zal deels uit zelfbehoud gedaan zijn. Piskor was verder wel lovend over hem in zijn afscheidsbrief. En inmiddels is dat bericht ook weggehaald van zijn instagram pagina. 

  3. 13 hours ago, linthout said:

    Na jarenlang geprobeerd te hebben om zijn verzameling aan een museum te verkopen wordt de verzameling dus versnipperd. Daar word ik treurig van. Alweer blijkt dat strips van minder betekenis zijn dan we hoopten.

    Niet echt. Matla zat gewoon erg hoog in de boom en de Koninklijke Bibliotheek had daar de pecunia's niet voor. 

  4.  

    On 1/21/2024 at 9:12 AM, bouncer said:

    " A little mystery and mayhem ", stel je voor dat @Bonte de persoonlijke berichten die sommige leden onderling

    uitwisselen hier zou kunnen plaatsen.

    Dat zou veel, zo niet alles kunnen verklaren, maar vanwege privacy gevoelige informatie is dit natuurlijk niet

    mogelijk, en dat is misschien maar goed ook.

    😁

     

  5. On 1/16/2024 at 7:11 PM, JPAR said:

    Ik snap niet zo goed waarom naar Paul wordt verwezen? Die heeft hier al heel lang niet meer gereageerd en als hij reageerde altijd onder zijn eigen naam. Dus als jullie verwachten dat hij nu ineens onder een andere naam (@Beestachtig) hier is, dan betwijfel ik dat.

    Je bent heerlijk naief. 

    Niet alleen herken je het typische onderwerp en zijn zinsbouw. Zijn publiekelijke fittie met @Neat Stuff kon je gewoon via Google volgen.  De man was gefrustreerd dat hij de East of West set niet voor een belachelijk lage prijs kon kopen.  Daarom had hij de moeite genomen om zijn winkel 1 ster te geven. 

    (Hij benoemde specifiek dat hij deze set te duur vond. )

    Wanneer je googled op zijn naam ontdekt je echter dat Paul_nl een druk handelaartje is en stevig speculeert met omnibussen en een enkele trade. Dat veroordeel ik niet, maar houd dan je mond tegen een ander. En hier heeft hij zichzelf ontmaskert door Neat Stuff te benoemen als speculant. 

    Je kunt veel van Neat Stuff zeggen: 
     - Zijn winkel is rommelig 
     - Hij klaagt veel en vaak. 
     - Zijn administratie is een zooitje! 
     - Zijn leven is  een reality serie. 

     

    Maar hij is absoluut geen speculant.  Neat Stuff hanteert prima prijzen voor zijn klanten. 

  6. On 11/19/2023 at 4:20 PM, esteban² said:

    Dat zien we dan anders. ;) Vele fans zaten echt op een geanimeerde en meer complete adaptatie te wachten, net daarom was er veel enthousiasme vooraf. *steekt hand op*  De film was best geinig. Michael Cera als Pilgrim was wat mij betreft geen succes.

    Waarom zou je iets letterlijk verfilmen? Los van het feit dat je iets zelden letterlijk over kunt zetten van het ene naar het andere medium zie ik er ook het nut niet van in.

    De take van Netflix was een zeer aangename verrassing. En ik hoop dat Bryan Lee O'Malley eindelijk eens opschiet met het nieuwe werk. 

  7. 3 minutes ago, acor said:

    Voor mij stopt het dan. Cambré is een foute keuze, hoezeer ik zijn werk ook bewonder. Steve Van Bael is de enige correcte keuze. Het is alsof Merho zelf wil dat het geen succes wordt. 

    Ik kan het wel volgen dat mensen roepen om Steve van Bael. Totdat de man zelf reageert is het natuurlijk speculeren. Het is goed mogelijk dat Steve er zelf vanaf heeft gezien om Kiekeboe over te nemen. 

  8. 38 minutes ago, esteban² said:

    Wat ik echter nog minder veel had verwacht, is mijn gebrek aan enthousiasme bij dit nieuws ... Charel Cambré, alwéér? Zullen de heren daar een leuke strip van weten te maken? Vast wel, daar twijfel ik niet aan. Maar hoe tof en zwierig Charel ook kan tekenen, door alle reeksen én hommages (etc) waar hij tegenwoordig achter zit, heb ik het gevoel dat ik het wel een beetje gezien heb, zo die andere figuren in zijn zeer herkenbare lijnwerk.

    Maar is het ook niet het probleem dat er blijkbaar niemand in Vlaanderen rondloopt die deze serie wil en vooral kan overnemen? Jij noemt Nix maar zijn stijl botst met dit soort series.

  9. On 9/28/2023 at 9:13 AM, shakeitupguy said:

    Niet gekocht (totaal niet geïnteresseerd in dat dossier) maar ben wel van plan de Engelstalige versie te kopen die niet alleen veel goedkoper is maar ook nog eens completer. 

     In de Benelux kopen de meeste mensen dit vanwege het tekenwerk van de Don.  Dat goedkope van de Engelse versie zie je wel terug in de uitvoering trouwens. 

     

    Ieder het zijne natuurlijk. 

  10. On 8/17/2023 at 12:58 PM, Ambreville said:

    Een van de weinige reeksen die ik terug in floppy neem.  Nu kan ik ze eindelijk nog eens herlezen vanaf deel 1. Raar dat die serie grafisch zo'n invloed had, maar na minder dan een jaar al gestopt was.

    Nee joh. Dat heeft bijna vier jaar geduurd. Het tempo was zooo traag. 

     

    De nieuwe cyclus eindigt ook met een cliffhanger trouwens. Ik waarschuw alvast. 

  11. 51 minutes ago, bouncer said:

    image.png.f3662c7956f8fdbe951086897382aff4.png

     

    De Tijdruimer, een van zijn betere strips, minder druk en wat meer structuur, helaas nooit in albumvorm verschenen.

    Welington Wish blijft natuurlijk " de klassieker ".

    image.png.600636838a72798e7f17e30f4969350a.png

     

    Uit welk blad komt dat? 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...