Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Frodo

Members
 • Aantal items

  319
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Frodo

 1. Daar zal ik "normaal" gezien aanwezig zijn!! Ik leg ze aan de kant voor u!!!
 2. Naar aanleiding van de tentoonstelling van Emmanuel Lepage in Luik, was een genummerde en gesigneerde prent (42X60) beschikbaar. Het is een afbeelding uit Lepage's strip Les voyages d'Ulysse, die hij samen maakte met René Follet. Ik heb er eentje extra, en die schenk gratis weg!! Af te halen (in het Antwerpse) of afspraak op een stripbeurs!!
 3. Dat hadden ze (in mijn ogen) toch al véél eender kunnen communiceren (zonder al te veel in détail, te moeten treden) op hun FB pagina ofzo!!!!
 4. Frodo

  Dédi's

  Half jaren 90 deed Stripfestival Koksijde dit al, onder de naam "Striptrips". Heen en terug (wel op 1 dag) naar Ramsgate (denk ik toch), met oa Robert Wuyts, Merho en Hec Leemans. En nog 2 andere data/trips, met andere auteurs.
 5. Heb je het misschien over Monica, van stripwinkel Alfa???
 6. Frodo

  2019

  Beste repers, Mijn ALLERBESTE wensen voor 2019!!! Maak er een PRACHTIG én GEZOND jaar van!!!
 7. Frodo

  Catawiki Zaagdraad

  Volgde iemand de veiling van Charles??
 8. Dat is op zich niets nieuws, Stripwinkel Vilain en Pagadder stonden oa op de Vogelenmarkt en nog enkele andere markten (wel niet alleen strips, ook nog andere boeken). Merho maaktezelfs nog een grote (houten) display van Kiekeboe, die bovenop het kraam van Vilain stond (komt zelfs voor in De snor van Kiekeboe).
 9. Tistjen Dop is er toch, of is dat te ver uit de buurt???
 10. Frodo

  Vers Aangekondigd

  14 november (in het frans)
 11. Gaat verschijnen bij Rrroarr uitgeverij
 12. Frodo

  Vers Aangekondigd

  In september in het frans, en in oktober in het nederlands!
 13. Frodo

  Vers Aangekondigd

  Cover van Duisternis 5
 14. Frodo

  Originelen

  Hij was vorig op het Stripfeest in Brussel, en enkele uren voor zijn signeersessie was hij één van de gasten voor een publieksinterview (over de Poolse strip). Ik was er en 2 Poolse striplezers, niemand meer.... Daar scoorde we elks een dedi, zonder lottrekking of uuuuren aan te schuiven :-).
 15. Frodo

  Originelen

  Een mogelijk nieuwe/leuke topic, het verhaal achter de dedicace : http://www.getekendereep.com/topic/4673-het-verhaal-achter-de-dedicace/
 16. Mogelijk een leuke topic, om één of meerdere dedicaces te tonen, en het verhaal er achter te vertellen. Het moet niet de mooiste, grootste,meest uitgebreide zijn (wat wel mag natuurlijk), maar het gaat dus vooral om het verhaal er achter. Misschien had je een leuk gesprek met de tekenaar, misschien werd je die dag wel vader (of moeder), enz... ALLE verhalen/anekdotes zijn welkom!! Ik zal het goede voorbeeld geven 😉 Mijn dedicace die ik post, is ook mijn ALLEREERSTE die ik "scoorde". Het was 1992, ik was toen 13 jaar oud en de Gameboy was toen volop zijn opmars aan het maken. In Fnac Antwerpen, stond een héél lange rij van tieners om eens "even" op die Gameboy het spel Tetris te kunnen spelen. Ik dus ook, maar die rij ging zoooo traag vooruit :(. En één meter naast de display met de Gameboy stond een tafeltje, en daar zat een man achter (met zijn duimen te draaien). Ik was de rij beu, en ging naar dat tafeltje, waar ook wat strips lagen. Ik had wel al wat strips gelezen in mijn kindertijd (3 Piet Pienters en Bert Bibbers en 2 Jommekes, die bij mijn tante lagen), en was toch best nieuwsgierig naar deze speciale strips die er lagen. Ik nam de bovenste strip, en begon er in te bladeren. Toen zei die man achter dat tafeltje "Moet ik er iets in tekenen?", ik reageerde met, ja, doe maar. Jaaaaaren 😉 verstreken, en sinds 1996 kreeg de stripmicrobe mij volledig te pakken. Zelfs strips kopen, tentoonstellingen bezoeken,Stripfestivals bezoeken,enz.... En toen vond ik ook die "kapot" gelezen strip terug, het was het album Koers naar het goud van Cori, de scheepsjongen van Bob De Moor.
 17. Frodo

  Originelen

  Alé Kool Thing, vertel de bijpassende anekdote nog eens ;-). Dat is ên blijft gewoon een leuk verhaal ;-).
 18. Dan zat ik nog op café :-)
 19. Het PRACHTIGE Angelus, mag ook niet vergeten worden!!!
 20. In Business Blues (Largo Winch) tekende Philippe Francq al een leuke knipoog naar XIII en Vance :
×
×
 • Nieuwe aanmaken...