Ga naar inhoud

Dutch Lines

Members
 • Aantal items

  829
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.805 profielweergaven
 1. Zojuist is bekend geworden dat Arco van Os aan een hartstilstand is overleden. De Rotterdammer was jarenlang een bekend gezicht binnen de Nederlandse stripwereld. Vanaf zijn jonge jaren was hij betrokken bij Het Stripschap. Verder was hij vanaf 1986 redacteur van Stripschrift om later de handdoek van hoofdredacteur en uitgever op te pakken. Verder runde hij uitgeverij Stripstift en was hij van 2005 tot 2014 festivaldirecteur van De Stripdagen. Arco is 58 jaar geworden. (via https://www.facebook.com/stripbericht/)
 2. Govert Suurbier - Integraal 1 **** GERESERVEERD **** In nieuwstaat. 22,50 Euro. Verzending vanuit Nederland. Ophalen ook mogelijk.
 3. Er zijn voornamelijk exposities, daarnaast is er een lezingenmiddag met auteurs die meewerkten aan een magazine met strips over de Tweede Wereldoorlog. Ook is er een programma waarin Margreet de Heer afscheid neemt als Stripmaker des Vaderlands. De organisatie is van plan om alles live te streamen.
 4. Ik ken de reeks ook niet, twijfelde, maar na deze recensie ga ik hem toch halen: http://www.stripspeciaalzaak.be/2020-Besprekingen/Govert-Suurbier-INT1.htm
 5. Ik lees nu een boek over de eerste vijftig jaar van Popeye, geschreven door Popeye-tekenaar Bud Sagendorf uit 1979. Tot nu toe een interessant boek, met veel illustraties en ook strips. Uiteraard staat ook het eerste optreden van Popeye in Thimble Theatre uit 1929 staat erin:
 6. Ik bewaar de comics in mijn comicscollectie, de extraatjes (waar ik bijna nooit iets mee doe) gaan apart in een doos of map, afhankelijk van wat het is. Liever zie ik stretch goals die bestaan uit een schets, een origineel of een extra bijlage in het boek.
 7. Van de films van Tim Burton en Christopher Nolan heb ik genoten, de films erna vielen mij zwaar tegen. Deze trailer beloofd ook niet veel goeds. Opvallendst aan deze trailer vind ik dat Batman ook erg agressief wordt neergezet. De slechterik ligt na een flink aantal klappen op de grond en dan geeft Batman nog een paar extra beuken na.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...