Jump to content

dutch lines

Members
 • Posts

  892
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recent Profile Visitors

3,031 profile views

dutch lines's Achievements

 1. Onder de forumleden misschien niet (leeftijd?) maar beide bladen hadden een mooie oplage tot deze daalde en de bladen overgingen in Eppo. De oplage van Sjors varieerde van 193.157 (1970) tot 156.172 (1974). De oplage van Pep varieerde van 198.830(1967) tot 128.824(1974).
 2. Graag de nummers blijven vermelden anders raken we de tel kwijt. We zitten nu op 23 smurfen.
 3. Aimée de Jongh en Remco Polman (Floris van Dendermonde).
 4. Dat heeft meegeteld, een andere reden is om de uitreiking een prominenter podium te geven. In dit geval krijgt Gerben Valkema de Stripschapprijs uitgereikt tijdens de opening van de expositie van zijn werk bij Storyworld in Groningen.
 5. Als het doorgaat dan ga ik. In de laatste nieuwsbrief van het Stripschap staat: Zoals iedereen inmiddels wel weet, worden De Stripdagen dit jaar gehouden op 30 en 31 oktober in de Broodfabriek in Rijswijk. We hebben voor deze locatie gekozen omdat het voor ons bekend terrein is en we dus goed kunnen inspelen op de mogelijke coronamaatregelen waar we dan rekening mee moeten houden. De voorbereidingen zijn inmiddels vergevorderd en het aantal standhouders neemt dagelijks toe. Aanmelden kan nog steeds via ton@stripschap.nl. Zoals bekend zijn dan alle Stripschapprijzen voor dit jaar al uitgereikt. Er zal sprake zijn van programmering maar niet zo uitgebreid, ook vooral vanwege de maatregelen. Het gaat ons er vooral om dat we alle ruimte beschikbaar willen stellen aan standhouders en signerende stripmakers.
 6. Helaas. https://www.facebook.com/strip.claire/posts/deze-week-een-afscheidsfeestje-in-flair-nr-12-beleeft-claire-haar-laatste-avontu/1577688482245438/
 7. Ja, het blad is still going strong.
 8. Er is ook nog Brul, dat zich richt op de jeugd (8 tot 12 jaar): http://brulblad.nl/
 9. Uit de nieuwsbrief: "De levering bij u thuis zal dan in de tweede helft van augustus gebeuren. Mogelijks stellen we dit uit tot de eerste dagen van september, omdat er in augustus mogelijks nog veel klanten op vakantie zijn. Hierover meer zodra we exacte data weten. " Augustus is conform wat beloofd was.
 10. Ik sluit me hier graag bij aan. Ik had nog maar weinig originele R&B-albums dus deze integrale was voor mij een uitkomst. Ook de eerste verhalen van deze reeks zitten prima in elkaar, de tekeningen zijn degelijk vakwerk met af en toe mooie uitschieters. Ja, een absolute aanrader.
 11. Ik ben wel benieuwd naar de reden. Handzamer formaat van de originele albums, weinig (druk)kwaliteitsverschil, nostalgie...?
×
×
 • Create New...