Ga naar inhoud

Dutch Lines

Members
 • Aantal items

  872
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

2.405 profielweergaven
 1. In een interview met Stripspeciaalzaak.be zegt Gerben hierover: Gerben: "Dank je! Na Cromimi zaten Yann en ik op onze stoel te wippen. We wilden meteen nog een keer! Maar ja, zo'n hommagereeks heeft natuurlijk steeds verschillende makers, dat is de hele opzet. Ik wist dat Yann een synopsis voor een ander verhaal had, en heb aan de hand daarvan een fake cover gemaakt. Die stuurde ik naar uitgever Toon Horsten, om te laten zien dat we in de startblokken stonden om nog een verhaal te maken. Niet gedacht dat het zou lukken, en ik was het al bijna vergeten, maar ik kreeg een lange tijd later een m
 2. Bron: Instagram Stripspeciaalzaak.be: Gerben Valkema en Yann publiceren in november hun tweede Suske en Wiske-hommage bij Standaard Uitgeverij. De titel luidt De Vroemvroem-club. Zondag krijg je van ons een interview met Gerben Valkema met extra info en héél wat beelden. Hier heb ik heel veel zin in!
 3. 1 of 2. Bij de eerste cover zou ik de tekst en het logo onderaan wel iets lager positioneren, dat zit naar mijn mening te dicht tegen de illustratie.
 4. Masters of the Universe: Revelation Prequel Comic Revealed by Dark Horse https://nordic.ign.com/news/45590/masters-of-the-universe-revelation-prequel-comic-revealed-by-dark-horse
 5. Weet iemand of Dark Dragon Books verder gaat de vertaling van The Kong Crew of blijft het bij het eerste deel?
 6. Bij de veiling heb ik de schets voor de cover van album 255 gewonnen. Zijn er meer repers die op kavels hebben geboden en gewonnen?
 7. De documentaire is niet gemaakt door de NOS maar door VPRO..
 8. Strips op de Markt in Gouda is weer een jaar opgeschoven. Nieuwe datum is 2 mei 2022. Hein de Kort zal nog steeds hoofdgast zijn.
 9. Ook de uitgestelde editie van Stripdagen Haarlem is helaas afgelast. Nieuwe datum 3 tot en met 12 juni 2022.
 10. Gerrit tekent onder andere dagelijks een cartoon voor de Nederlandse krant Algemeen Dagblad (AD) en wekelijks een pagina van Zusje voor damesblad Margriet. In mei komt zijn nieuwe beeldroman Songlife uit.
 11. Rebellion Publishing zie ik in een integrale staan.
 12. Bedoel je voor Eppo Uitgeverij L? Want dan zit je ernaast. Welke uitgever is eigenaar van Trigië?
 13. Niet alleen belastinggeld. Met reclame inkomsten wordt de publieke omroep medegefinancierd.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...