Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Ariadne

Members
 • Aantal items

  164
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

415 profielweergaven
 1. Ariadne

  Strips in de media

  Volgens mij is het hier gratis te downloaden: http://stripmakerdesvaderlands.nl/graphic-novels-voor-de-leeslijst/ http://stripmakerdesvaderlands.nl/images/graphicnovelgids_lores.pdf
 2. Ariadne

  Stripwinkels Nederland

  Thanks, dat wist ik niet.
 3. Ariadne

  Stripwinkels Nederland

  Is dat niet Bookers en Strippers (of zoiets was het) maar dan aan de overkant? Het is dezelfde straat.... Dumpie is recent (of mogelijk niet recent en ik hol gewoon weer 's achter de feiten aan) ook verhuisd, zit nu een stukje uit het centrum.
 4. Ariadne

  Rosinski

  Ik zat van het weekend wat Kriss van Valnor te herlezen. Ik was al niet erg blij met het tekenwerk van De Vita maar het ging nog. Vignaux ben ik niet erg over te spreken, de karakters zijn soms onherkenbaar (die Thorgal op pagina 47 van de Tijdberg....). Surzhenko vind ik wel geslaagd, ik vind die dunne lijntjes niet zo erg en vind zijn tekenstijl wel passen bij Thorgal. Wat mij betreft jammer dat hij de reeks niet voortzet. Jolan's verhaallijn in de hoofdserie vond ik ook een stuk interessanter dan die in de Kriss van Valnor-albums, waar het soms niet erg bij zijn karakter lijkt te passen en de in de hoofdreeks toch zeer individuele vrienden ook op een hoopje gesmeten lijken.
 5. Ariadne

  Rosinski

  Da's inderdaad een flashback. Ik had de eerste 2 albums doorgebladerd, gezien dat het mij te cliche was (naar verleden wordt naar persoon) en ben doorgegaan naar deel 3.
 6. Ariadne

  Rosinski

  Het is geen slechte tekening, ik mocht willen dat ik zo kon tekenen....maar ze lijkt een beetje op Cher...vind ik..... Misschien mag ze meedoen in de Thorgal musical?
 7. Ariadne

  Innovaties in de stripwereld?

  Da's een waar woord. Ik heb niet zo veel integralen (=2) en dat zijn me een beetje te zware boeken om 's gezellig mee op de bank te gaan zitten.....
 8. Ariadne

  Oom Dagobert, de jonge jaren...

  Niet zo heel veel meer? Ze werden voorheen voor flinke bedragen verkocht (weet ik nog toen ik ze aan het sparen was) maar Sanoma heeft ooit 's wat krantenpapierachtige herdrukken gemaakt (goede binding, slecht papier, omgekeerde van de originele albums dus) die voor 2,49 ("3 voor 6 euro") bij de Kruidvat te krijgen waren.
 9. Mogelijke oorzaak: werkzaamheden aan het spoor, zowel rond Breda-Eindhoven-Den Bosch als ergens bij Rotterdam (= geen Intercity Direct). Ik wilde heel graag naar Breda maar met anderhalf uur extra reistijd toegevoegd werd me dat echt te veel, en ik was niet de enige. 4 keer overstappen, wachten op ns-bussen die niet aansluiten op treinen, als je enigszins in de buurt woont gaat het nog maar ik zag mijn reistijd oplopen naar >4 uur.
 10. Ariadne

  Schade Aan Boeken, En Wat Er Aan Te Doen?

  It looked like the sort of book described in library catalogues as "slightly foxed", although it would be more honest to admit that it looked as though it had beed badgered, wolved and possibly beared as well. -- (Terry Pratchett, The Light Fantastic)
 11. Ariadne

  Schade Aan Boeken, En Wat Er Aan Te Doen?

  Alcohol. Geen single malt natuurlijk - bij een beetje drogist kan je voor weinig geld een klein flesje schoonmaakalcohol (95%) kopen, wattenstaafje doordrenkt met alcohol over de betreffende pagina kan soms helpen (niet als het er al verschrikkelijk lang op zit). Ook opletten met de volgende/vorige pagina - leg er een stuk plastic of vershoudfolie of zo tussen anders neemt de alcohol beslist de inkt van de volgende pagina ook mee.
 12. Ariadne

  sorteren

  Alles in goede tijdschriftcassettes en dan zo dat het een beetje logisch in de vakken van m'n kasten staat. 't Zijn nogal hoge schappen dus dan is zo'n cassette wel handig, snel gepakt en je hebt een halve of soms zelfs een hele reeks in handen.
 13. Ariadne

  Geflopte en gestopte reeksen

  Volgens mijn - niet altijd even betrouwbare - geheugen is hier een tweede deel van. Misschien niet in album-vorm maar ik herinner me dat ik het tegenkwam in een stripblad. Vermoedelijk Sjors & Sjimmie, las ik van de bieb. Dat zal zo omstreeks 1991 of 1992 zijn geweest?
 14. Brabanthallen in Den Bosch....dat was volgens mij mijn eerste stripbeurs, in 1998 of zo...ik vond het indertijd wel leuk, logisch ook als je geen vergelijkingsmateriaal hebt.
 15. Ariadne

  Stripdagen Haarlem 2018

  Ik kom ook vanuit Alkmaar Noord, en dat is gelukkig nog steeds een directe trein naar Haarlem! Eerdere stripbeurzen zoals Gorinchem, Rijswijk of Veldhoven zijn een grotere onderneming, België begin ik niet eens aan.....
×