Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Ariadne

Members
 • Aantal items

  172
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

492 profielweergaven
 1. In Zaandam: http://www.stripboekhandelde9ekunst.nl/Contact/
 2. Toch ook wel goed dat hij veel liet begaan. Je moet dat toch ook kunnen loslaten, anders raak je snel gefrustreerd, lijkt me. Inderdaad een interessant interview.
 3. Klopt, die zit er nog steeds. Heet iets van Strip- en Lectuurwinkel of zoiets. Even opgezocht. Strip- en Lektuurshop. Hadden vroeger een gameshop in de kelder, weet niet of dat nog zo is, ik moest daar 's nieuwe dobbelstenen kopen voor vrienden met een kat die Dungeons & Dragons speelde (maar er niet goed in was en niet tegen z'n verlies kon). Laatste keer dat ik bij Piet Snot was - half jaar geleden of zo? - verkochten die nog steeds strips.
 4. Ariadne

  Rosinski

  Mijn Frans is zeer beperkt en ik vertrouw google translate niet zo nadat het mijn vriend vertelde dat hij op looppas moest klikken. Wat wordt er voor onaardigs gezegd?
 5. Ariadne

  Rosinski

  ...allemaal zaken die bedacht zijn door Van Hamme. Ik heb er niet zo'n probleem mee. Ook niet met Jolan. Wel met afgeraffelde verhaallijnen, en gedrag dat niet strookt met de oorspronkelijke karakters.
 6. Ariadne

  Rosinski

  Nergens voor nodig. Minder drama, niet meer.
 7. Ariadne

  Rosinski

  Ah nee, Jolan moet niet dood. Gewoon niet knoeien met karakters.
 8. Volgens mij is het hier gratis te downloaden: http://stripmakerdesvaderlands.nl/graphic-novels-voor-de-leeslijst/ http://stripmakerdesvaderlands.nl/images/graphicnovelgids_lores.pdf
 9. Is dat niet Bookers en Strippers (of zoiets was het) maar dan aan de overkant? Het is dezelfde straat.... Dumpie is recent (of mogelijk niet recent en ik hol gewoon weer 's achter de feiten aan) ook verhuisd, zit nu een stukje uit het centrum.
 10. Ariadne

  Rosinski

  Ik zat van het weekend wat Kriss van Valnor te herlezen. Ik was al niet erg blij met het tekenwerk van De Vita maar het ging nog. Vignaux ben ik niet erg over te spreken, de karakters zijn soms onherkenbaar (die Thorgal op pagina 47 van de Tijdberg....). Surzhenko vind ik wel geslaagd, ik vind die dunne lijntjes niet zo erg en vind zijn tekenstijl wel passen bij Thorgal. Wat mij betreft jammer dat hij de reeks niet voortzet. Jolan's verhaallijn in de hoofdserie vond ik ook een stuk interessanter dan die in de Kriss van Valnor-albums, waar het soms niet erg bij zijn karakter lijkt te passen en de in de hoofdreeks toch zeer individuele vrienden ook op een hoopje gesmeten lijken.
 11. Ariadne

  Rosinski

  Da's inderdaad een flashback. Ik had de eerste 2 albums doorgebladerd, gezien dat het mij te cliche was (naar verleden wordt naar persoon) en ben doorgegaan naar deel 3.
 12. Ariadne

  Rosinski

  Het is geen slechte tekening, ik mocht willen dat ik zo kon tekenen....maar ze lijkt een beetje op Cher...vind ik..... Misschien mag ze meedoen in de Thorgal musical?
 13. Da's een waar woord. Ik heb niet zo veel integralen (=2) en dat zijn me een beetje te zware boeken om 's gezellig mee op de bank te gaan zitten.....
×
×
 • Nieuwe aanmaken...