Jump to content

BSS

Members
 • Posts

  218
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.brabantsstripspektakel.nl

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk
 • Beroep
  strips lezen

Recent Profile Visitors

2,100 profile views

BSS's Achievements

 1. Kleine beurs in een bruin cafeetje in de bekendste uitgaansstraat van Eindhoven ...
 2. until
  Het Brabants Stripspektakel (BSS) is al 35 jaar één van de gezelligste stripbeurzen in de Benelux. We hebben 2 doelgroepen: Uiteraard de stripliefhebber, die een leuke, breed georiënteerde stripbeurs met een gemêleerde groep van uitgevers, standhouders en stripmakers wil bezoeken. Daarnaast richt BSS zich op gezinnen met kinderen, o.a. in samenwerking met regionale scholen, bibliotheken en populaire jeugdhelden als Geronimo Stilton en Donald Duck, omdat we het belangrijk vinden dat kinderen lezen als leuk ervaren en we hieraan op deze wijze een bijdrage proberen te leveren. Dat kinderen vervolgens fervent stripverzamelaar worden, is natuurlijk mooi meegenomen ....
 3. Geachte mede-Reepers, Zoals al opgemerkt door Richard Boom en vorige week al toegezegd, dat we weer een lijstje zouden maken, na de zomer, konden we het niet laten om er nu alvast mee te beginnen .... We zijn té enthousiast, dat er weer wat voorzichtige beweging komt in de stripwereld, hoe prematuur ook, maar hoop doet leven, nietwaar .... Belangrijk is dat we gezond blijven en rekening houden met elkaar ! Dus geniet alvast een beetje van onderstaand rijtje, die we op diverse websites, feestboek etc konden vinden ! En zoals altijd: - aanvullingen, opmerkingen en reacties zijn van harte welkom én - beursorganisaties zijn zelf verantwoordelijk voor hun aankondigingen en plaatsing in de kalender van onze geliefde Reep ! En hou onze website in de gaten: www.brabantsstripspektakel.nl !!
 4. Ondanks de laatste tegenvallende berichten en de aankondiging (door de Nederlandse regering) dat meerdaagse evenementen t/m 14 augustus 2021 niet mogen doorgaan, gaan wij na het zomerreces langzaam maar zeker uit onze "corona-slaap" komen ..... We gaan o.a. de beschikbare informatie weeral verzamelen voor onze inmiddels traditionele, internationale beurzenlijst, promotie maken op de eerste voorzichtige buitenbeurzen etc. Voor nu: blijf vooral gezond, houd rekening met elkaar en hopelijk spreken we elkaar snel op een van de toffe beurzen, ergens in de Benelux ....
 5. Na de gedwongen corona-break gloort er gelukkig een beetje "stripbeurzenlicht" (volgens ons dan toch) aan het eind van de tunnel (eind 2021 en 2022) dus starten wij (organisatie Brabants Stripspektakel) na het zomerreces weer rustig aan op voor onze 35e editie op 14 en 15 mei 2022. Dan pakken we dat lijstje er (uiteraard) ook bij ...
 6. 2 mei valt in 2022 op een maandag ... Inmiddels is 1 mei 2022 al gecommuniceerd ...
 7. Helaas hebben we de titel van dit topic (weer) moeten wijzigen .... Tevens het bericht wat uitgebreider vermeld, dan Tweetie hierboven heeft opgenomen (bedankt Tweetie). We vonden/vinden het erg belangrijk om duidelijkheid te geven, zeker in deze onzekere tijden. Rest ons jullie allemaal voor nu hele fijne feestdagen te wensen. Blijf gezond en wij kijken zeker uit naar jullie op beurzen, die ongetwijfeld na de vaccinatierondes door onze collega's weer kunnen worden opgestart!
 8. Hopelijk gaan er in de loop van 2021 vele beurzen weeral opgestart kunnen worden. Het Brabants Stripspektakel zal er niet een van zijn, zoals al eerder deze maand aangekondigd. Hopelijk gaat het vaccin snel zijn werk doen en kunnen we weer vooruit kijken naar leuke evenementen en elkaar weer ontmoeten bij onze collega's. We wensen iedereen een gezond, krachtig en, ondanks alle maatregelen, voorwaarden en regels een toffe jaarwisseling toe en een hopelijk stripvol 2021. Wij kijken alvast naar jullie uit !
 9. We hebben de oorspronkelijke tekst in dit topic inmiddels maar aangepast met een hoop op 2021 .... Er staat voor 9 december a.s. nog één verwachte beurs in Heist-op-den-Berg, maar de inschatting is, dat ook hier de organisatie zal moeten besluiten ook deze gezellige beurs te annuleren .... Blijf gezond allemaal, hou vol en hopelijk tot volgend jaar !!
 10. Aangepast en aangevuld op de eerste pagina van dit topic .......
 11. Friends, We also need a break. Happy holidays, enjoy and stay healthy Vrienden, Wij gaan er ook even tussenuit ! Fijne vakantie allemaal, geniet en blijf gezond !
 12. https://www.brussel.be/stripfeest Brussel gaat door !
 13. Dus ook Geraardsbergen gaat dit jaar helaas niet door .... Aangepast in het overzicht op pagina 1 ....
 14. Dank u voor de Belgische uitleg van mijn Nederlandse interpretatie ....
 15. Link en plaatje zijn één op één overgenomen van de website. De tekst op Facebook lijkt mij achterhaald, die dateert ook al van 15 april en meldt o.a. dat "volgende week het concept moet worden verfijnd" ,,,,, Immers, op 15 april is sowieso beslist door de Belgische Nationale Veiligheidsraad dat alle massa-evenementen in België tot en met 31 augustus niet kunnen doorgaan. Letterlijk stond er: "De Nationale Veiligheidsraad trekt dus een streep door de zomer van de grote festivals". Dit werd op 4 mei nog eens bevestigd door premier Sophie Wilmes.
×
×
 • Create New...