Jump to content

BSS

Members
 • Posts

  235
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk
 • Beroep
  strips lezen

Recent Profile Visitors

2,243 profile views

BSS's Achievements

 1. Ik heb even gescand op internet, maar t staat helaas nog op meer plaatsen èn bij enkele uitgevers/standhouders. Ik heb ze allemaal gevraagd de post zo snel mogelijk te verwijderen. Immers, verwarrend (Aarle-Rixtel ) maar vooral ook onnodig confronterend (in elk geval voor mij ...)
 2. Bericht op Facebook van Joep: Ik heb helaas slecht nieuws. Iets dat ik nu niet meer had verwacht te moeten doen. Ik moet helaas de beurs weer afzeggen. Dit keer omdat we veel afmeldingen hebben gehad de afgelopen dagen van striptekenaars die zouden komen signeren op onze beurs. Die ineens naar een andere stripboeken beurs gaan of te veel deadlines hebben die af moeten. Of om een andere reden hebben afgezegd. En ook hebben we afmeldingen van een paar standhouders. Waar door we de zaal nog maar voor 3kwart gevuld krijgen. En dan zouden we een beurs krijgen hoe ik het niet zou willen. En dan gaat het ons teveel geld kosten allemaal en ziet het er niet uit als mensen komen dat er een niet gevulde zaal is en gaan mensen klagen enz…en we konden de zaal nog kosteloos annuleren dus heb ik besloten het helaas te annuleren onze beurs. Ik vind het echt heel erg jammer maar helaas is het niet anders.
 3. Bijzonder, zeker als het in Aarle-Rixtel wordt gehouden ... En achterhaald, helaas. Ik heb gevraagd om dit van de site te verwijderen.
 4. Dank je wel AHMO voor het maken en delen van het bericht over het overlijden van Patrick ! Het is nog steeds onvoorstelbaar en ik geloof het eigenlijk nog steeds niet ..... (foto: Alex Odijk)
 5. Ik vermoed dat bij het samenstellen vorig jaar dat Verzamelaars Jaarbeurs op die datum stond en veronderstelling was dat DCC een week zou zijn. Ik zal t aanpassen, Richard. Thx voor t doorgeven.
 6. Fameuze fanclub heeft helaas ook moeten besluiten de fanclubdag door te schuiven naar 2023 ....
 7. Gevonden/aangekondigd op de (nieuwe) website van Het Stripschap. En de gemeenschappelijke deler tussen Stripschap en Bommel is Ton Mackaay ... Dus hopelijk horen we snel meer ...
 8. Altijd welkom, Richard Op www.patscollectorsitems.nl vind je de laatste info, maar komt ook op feestboek en zo
 9. Je kunt ook eens komen kijken bij de (door corona ontstane, periodieke) opruimweekenden van Pat's Collectors Items . Dit onze loods in Veldhoven en eigendom van mede-organisator Patrick. Hier worden vaak nog zeer interessante restanten (30.000 items) van veilingen, goed gesorteerd, in het weekend aangeboden voor aantrekkelijke prijzen. Veel Europese strips, stripbladen etc. Overigens kan je ook altijd een mailtje sturen of bellen als je in de buurt bent voor een privé bezoek ....
 10. De lijst, ook in de kop van dit topic, is (helaas) weer aangepast op basis van enkele annulaties en toevoegingen .... Dat zal waarschijnlijk voorlopig niet veranderen .... Hou vol, blijf gezond en hou een beetje rekening met elkaar ....
 11. Geachte mede-Reepers, Allereerst de beste wensen nog voor iedereen. Hopelijk allemaal gezond, ook in 2022 ! Zoals jullie al hebben kunnen lezen op o.a. feestboek, hebben wij voor de derde keer de beslissing moeten nemen om ons gezellige Brabants Stripspektakel uit te stellen. In dit geval naar 13 en 14 mei 2023. Het was, net als vorig jaar een rot-beslissing, maar wij kunnen het simpelweg niet overzien, wat de situatie gaat zijn, ondanks alle hoop, maatregelen en verwachtingen. We willen voor onszelf, onze vrijwilligers, standhouders, tekenaars én bezoekers geen risico lopen. Better safe than sorry .... Dan onze 35e jubileumeditie maar een jaartje later, maar wel op een veilige, gezellige en onbezorgde manier. Ook zijn er enkele andere beurzen geannuleerd of verplaatst en zijn er enkele beurzen aangekondigd, die nog niet op de lijst stonden. Reden dus om onze lijst te updaten:
 12. Zover bekend (en in het overzicht ) niet ....
 13. Ah, dank u voor de reactie, Peter. We wachten af.
×
×
 • Create New...