Ga naar inhoud

Joe

Members
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Joe

  1. Recent De laatste zomerroos gelezen en ik heb genoten van het boek. Prachtige tekeningen maar het boek is ook heel mooi uitgevoerd met mooie materialen. Het verhaal deed me een beetje denken aan de film Body double van Brian de Palma. De magneet staat op mijn lijstje om binnenkort aan te schaffen.
  2. Ik verzamel pixi’s. Elk beeldje wordt met de hand geschilderd en hierdoor verschilt ook per beeldje de kwaliteit. Dus bijvoorbeeld bij een oplage van 1000 is geen enkel beeldje exact hetzelfde. Aangezien de beeldjes niet zo groot zijn, is het schilderwerk ook niet perfect. Maar dat hoort gewoon bij deze beeldjes. Aangezien de kwaliteit per beeldje verschilt, moet je de beeldjes eigenlijk ook niet blind kopen maar altijd in echt bekijken of aan de hand van goede foto’s van alle zijden van het beeldje. Als ik bijvoorbeeld op catawiki geen foto’s zie van alle zijden van het beeldje, dan begin ik er ook niet aan.
  3. Joe

    Catawiki Zaagdraad

    Ik heb hetzelfde probleem. Ik kan de hele dag al niet inloggen. Maar andere kunnen wel inloggen want ik zie dat er gewoon geboden wordt op catawiki.
  4. Leuk dat mensen het strips lezen weer hebben ontdekt. Sinds een half jaar ben ik weer strips gaan lezen. Ik ben begonnen met Kuifje omdat ik die thuis nog had liggen maar die vond ik toch een beetje kinderachtig. Toen ben ik recensies over strips gaan lezen. Naar aanleiding daarvan ben ik onder andere begonnen met Undertaker. Deze vind ik zelf heel goed. Na een tip van de stripwinkel ben ik ook begonnen aan Blueberry. En hier ben ik wel erg enthousiast over. Ik heb alle 9 integralen gekocht en begonnen bij de eerste en zo verder. Verder afgelopen week de Duivelsprinsen en Detectives gelezen en deze kan ik ook aanbevelen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...