Ga naar inhoud

Emma

Members
  • Aantal items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Emma's Achievements

  1. Net deze gelezen. De tekenstijl zou het niet direct aangeven maar wat een boek!!! Een levensverhaal verteld op een onovertroffen manier. Ik ga hem meteen nog eens herlezen. Een rollercoaster van formaat.
  2. Ik heb het niet zo voor boeken over de oorlog. Daar werd al zoveel over uitgebracht. Daarom kocht ik deze nog niet. Nu doe je me echter twijfelen. Lijkt me echt goed.
  3. Ik heb het niet zo voor boeken over de oorlog. Daar werd al zoveel over uitgebracht. Daarom kocht ik deze nog niet. Nu doe je me echter twijfelen. Lijkt me echt goed.
  4. Deze wil ik graag van je overnemen.
  5. Klopt helemaal. Ik ga meestal af op mijn instinct. Soms geniet ik heel erg van de mooie tekeningen maar meestal trekt het verhaal me toch over de streep. Ik las bv onlangs 'De Kleur Van Dingen'. Getekend op een aparte manier maar heel erg de moeite waard.
  6. Dat dacht ik ook al. Ik wacht wel op de herdruk.
  7. Dat is me niet direct opgevallen maar het verhaal gaat over architectuur. Het is dus best wel mogelijk.
  8. Ik las de andere eerst en vind hem nog beter. Leuk onderwerp.
  9. Net deze 2 pareltjes gelezen. Beide zeer verschillend maar even verrassend. Genoten van de verhalen èn de prachtige tekeningen.
  10. Dat las ik ook ergens. Het is ook wat tegen mijn aard om te starten vanaf het 2de deel. Het is niet zo erg. Ik heb voorlopig toch nog wat achterstand (zie foto) en er staan er ook nog wat in bestelling. Ik kan de wachttijd dus wel invullen. Het is wel jammer dat de uitgeverij nog niet weet wanneer en of er zelfs een herdruk komt.
  11. Deze ligt bij mij op de plank maar ik heb deel 1 niet en kan er dus niet aan beginnen. Zeer jammer.
  12. Dat is ook zo maar is voor mij een welkome verademing. Ze bleef dagen nadien nog door mijn hoofd spoken terwijl ik sommige na een tijdje eens moet doorbladeren om te weten waarover ze weeral gingen .
  13. Ik plaatste mijn antwoord onder je vraag. Even kijken of het zo lukt.
  14. Ik las enkel deel 1 en 2 en moet het vervolg dus nog afwachten maar ben tot nu toe blij verrast. Het verhaal speelt zich af in een dystopische maatschappij waar een despoot heerst, voeding werd vervangen door chemische pillen en mensen onvruchtbaar worden. De verhaallijn en tekeningen zijn redelijk complex maar echt de moeite waard. Ik ben echt benieuwd naar de laatste 2 delen.
  15. Ik volg voor de tips. Voorlopig niet echt tijd om een top 10 aan te maken maar ik las onlangs Stolp en Rita van Bardo. Deel 1 en 2 van een vierluik. Een aanrader.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...