Ga naar inhoud

Stripenbd

Members
  • Aantal items

    72
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Stripenbd

  1. Ik schreef eruit springt en daar bedoel ik mee ' wat bijzonder'. De overige namen zijn of tekenaars met alleen Frans werk (niet voor moi) of is hun incidenteel vertaald werk al voorzien van een dedicace. Weer anderen zie je regelmatig of maken (nu) niets interessants meer. 

    Ik krijg zeker een dag gevuld maar zoals eerder 3 dagen en dan om 6 uur (of eerder) al in de rij zie ik niet gebeuren. Maar de hoop blijft.

    En jij....veel plezier!

  2. 1 uur terug, Ambreville zei:

    YESS!!! 

     

    image.thumb.png.84d3e435fcb4fd02e45ff25f79ec5ce2.png

     

     Bij Talent nog wel, daarna niet meer. Die coveraanpassingen vindt hij maar niets.

    L brengt dat wel uit. Zoals de meeste vertalers op eigen tempo zonder respect voor het ritme van de reeks.

    Inderdaad, geen respect. Daedalus is ook zo...en zelfs toezeggingen zijn niets waard.

  3. Als je weet hoeveel mensen kritiekloos hun agenda vrij hebben gemaakt zegt dat ook wat over de naïviteit van de verzamelaar. Om nu los te gaan op de organisatie die denk ik naar eer en geweten handelde (zonder winstdoel)is dan wat gemakkelijk..

  4. 6 uren geleden, shakeitupguy zei:


    Eind volgende week is het opnieuw FACTS 😀


    Speciaal voor de forummers hier wat extra info : 

    - er zijn enkele nieuwigheden besteld van Daedalus die kunnen gekocht worden mocht men een album van een tekenaar reeds hebben
    - dit is echter niet geldig voor Philippe Wurm. Hier moet zijn album Edgar P. Jacobs : Doemdromer aangekocht worden voor het signeerticket. Het album is zowel in HC als SC uitverkocht bij de uitgever. We hebben een 10-tal softcovers via andere kanalen gekocht en hebben hier geen recht op retour op.
    - op vraag van Béatrice Tillier moeten we een trekking organiseren. Het album De Klaagzang van de Verloren Gewesten - Cyclus 3 Heksen 3 : Regina Obscura zal in primeur aangeboden worden op zaterdag want het ligt pas op 5 april in de winkels. 
    - sommige tekenaars doen maar 15 tekeningen (Tillier, Wurm, Jérémy, Demare). 

    - andere albums die in primeur aangeboden worden zijn De meisjes van Medusa en Nachtwacht 13. Dat laatste album kan je ook door de 3 acteurs laten handtekenen😎
     

    Misschien kunnen jullie het zo organiseren dat de eersten niet alle '15' tickets weghalen?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...