Jump to content

Expositie Striptekenaars In Almere Haven 18 Januari - 8 Maart


Tweetie

Recommended Posts

Zaterdag 18 januari opent in BG-105 in Almere Haven de expositie Beeldverhaal. Op deze expositie is werk te zien van diverse Nederlandse striptekenaars. Na de opening is deze expositie elke zaterdag te zien tot en met 8 maart. De striptekenaars die zullen exposeren zijn: Marissa Delbressine, Willem Benthuizen (Argibald), André Massee, Nanda van Dijk, André Slob en niemand minder dan Peter Pontiac.

Ook zal er op 25 januari een workshop striptekenen plaatsvinden en wordt er op 1 februari een heuse Tekenjam georganiseerd. Op de Tekenjam worden beginnelingen en gevorderde striptekenaars uitgenodigd een hele middag lekker te tekenen in een gemoedelijke setting.

Deze expositie en activiteiten worden georganiseerd omdat twee professionele illustratoren en animators binnen de BG wat aandacht willen vragen voor striptekenen. Organisator Lars van Schagen: “Paul Dame en ik merkten dat er binnen Almere weinig werd gedaan om lokale striptekenaars te promoten. Aangezien we allebei mensen kennen binnen dit circuit die ook uit de omgeving komen, zoals bijvoorbeeld Nanda van Dijk, wilden we hier aandacht voor vragen. Veel mensen die strips tekenen werken hiernaast als animator. Striptekenaar zijn is vaak een multidisciplinair vak. Dit willen we in de expositie graag tot uiting brengen.

Kom 18 januari langs op de Kerkgracht en zie de tekenaars in het echt.

 

http://www.bg-22-24.nl/?ai1ec_event=beeldverhaal-expo-in-de-bg-105

 

 

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...