Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Gio

Members
 • Aantal items

  147
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

390 profielweergaven
 1. Gio

  Wordt Deze Vertaald?

  Ik kende deze strip nog niet. Leuk! Bedankt.
 2. Gio

  Catawiki Zaagdraad

  Wat een onzin.
 3. Gio

  Stripspeciaalzaak.be

  Sorry. Alderwood was me voor.
 4. Gio

  Stripspeciaalzaak.be

  Wie was de taxateur? Matla?? De auteur van de Stripcatalogus zelf???
 5. Gio

  Vinland Saga

  En het blijft spannend. De oorlog in de Baltische zee is nog steeds niet voorbij. En er is een leuk intermezzo halverwege: de Dogland saga. Kom maar op met deel 11!
 6. Gio

  Vinland Saga

  Deel 10 is binnen! (Sorry. Ik heb wat enthousiast op mijn enter knop gedrukt... 😅)
 7. Gio

  Vinland Saga

  Deel 10 is binnen!
 8. Gio

  Vinland Saga

  Deel 10 is binnen!
 9. Gio

  Michel verkoopt

  PB gestuurd.
 10. Gio

  Integrales

  Ik betaal graag 30 euro voor boeken die ik durf open te slaan omdat ze niet uit elkaar vallen. Zo kan ik ze nog steeds lezen en ervan genieten. Soms maakt een andere papierkeuze het gevoel wat anders, minder nostalgisch. Maar over het algemeen ben ik heel blij met integrale, goed gebonden boeken. Dit integralen beleid van uitgevers zorgt tot het omruilen van boeken in je kast en dwingt tot keuzes met betrekking tot de andere (nieuwe) titels. Al vind ik die keuzes de laatste tijd niet zo moeilijk. De hoeveelheid pulp die uitkomt is enorm. Er zijn uitgevers die strips als een tijdschrift uitgeven: zonder gevoel, zonder visie, zonder redactie. Boeken die alleen maar uitgebracht worden om een machine draaiende te houden. Ik vind het tegenwoordig erg makkelijk om deze uitgevers links te laten liggen.
 11. Gio

  Integrales

  ik ook!
 12. Gio

  Vers Aangekondigd

  Een integrale Arad & Maya zou ik meteen kopen. Geschreven door Lo Hartog van Banda! Ik snap echter de relevantie van een overstap van Pep (Sjors) naar Eppo niet voor het rechtvaardigen van een integrale. Ik vraag me veel eerder af of er van strips uit die tijd nog wel kwalitatief goed materiaal bestaat om van te kunnen reproduceren.
 13. Gio

  De 5 strips die je leven veranderd hebben

  In historische volgorde: 1. Asterix en de Gladiatoren. Mijn allereerste stripalbum dat ik kreeg. 2. Alle jaargangen Pep. Gekocht van een zomervakantie kranten bezorgen. Een ontdekkingsreis. 3. The Dark Knight Returns. Baanbrekend omdat het zowel qua verhaal als qua tekeningen onconventioneel was voor een iconische strip als Batman. 4. Watchmen. Een leesmarathon van 24 uur. 5. Akira. En met de computerinkleuring van Steve Oliff. Hierdoor leerde ik dat er in het verre oosten ook interessante stripverhalen werden gemaakt. En dat computerinkleuring ook goed kon gebeuren (zelfs al was de resolutie van toen nog niet zo hoog als vandaag de dag)
×