Ga naar inhoud

Spiro

Members
 • Aantal items

  176
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

801 profielweergaven
 1. Tweede helft van pagina 52. Het aantal ongekleurde pagina's loopt op, maar dat blijft werk voor later.
 2. Ik zal eens vloeken in de kerk: strips zonder of met weinig tekst scroll ik steeds in een sneltreinvaart, en het wekt amper emoties op hoe mooi de tekeningen ook zijn. Het medium strip is voor mij niet krachtig genoeg om tekstloos te zijn in tegenstelling met film bv die zich dat wel deels kan veroorloven.
 3. Inderdaad, veel variatie in de houdingen en de standpunten. Decors zijn ook heel mooi gedaan.
 4. Dank je! Het gaat wat trager dan bij jou @Yncke, ,maar ik kom er wel. Het begin van pagina 52 vers van de pers.
 5. ik ben volop in een flow aan het tekenen en inkten, zonder voorlopig in te kleuren. Dat komt later wel. Toch bijna pagina 51 (van de 70) afgewerkt. Ik zie het einde van ver naderen. Hier een paar fragmenten van pagina 50 en 51.
 6. Thomas pips had ook een dubbelganger, maar dat was een robot.
 7. Pagina 46 tot 48 (halve pagina) eens vertaald naar het Engels.
 8. Het is een tijd geleden dat ik nog een pagina heb gepost. Het mooie zomerweer zal er wel mee te maken hebben. Hier pagina 47 en een deel van 48. Om er in te komen heb ik er ook pagina 46 bijgevoegd.
 9. Nog in de gauwte een filmpje gemaakt, en daarna verder aan het werk aan pagina 47. Binnen een paar dagen hoop ik de ongekleurde tekening te kunnen posten.
 10. Als tussendoortje: een trailer van mijn strip. Er zijn ondertitels bij voor de geïnteresseerden. Muziek op de achtergrond van https://www.fesliyanstudios.com
 11. Zeer mooi perspectief!
 12. Ondertussen is pagina 45 ingekleurd geraakt met de verwerking van de propagandaposter van een paar posts geleden. Net als in pagina 1 heeft het inpluggen van de stick een intens rood scherm als gevolg, een berekende inbreuk op de rest van de pagina.
 13. Ik heb pas later gezien dat er 2 versies waren., (niet goed opgelet vrees ik). Volgens mij kan er op de aangepaste versie nog wat meer sneeuwvlokken, als dat een laag sneeuwvlokken zou zijn die klein zijn en een zeer dunnere lijnvoering hebben. Want het (mooie) decor heeft al een dunne lijnvoering, dus sneeuwvlokken met een dikkere lijnvoering overheersen al snel het beeld. Dat is allemaal wat muggenziften natuurlijk maar ik doe het toch maar.. Dus bv het decor als laag, een spaarzame laag van kleine vlokken met even dunne lijnvoering als het decor, en daarboven op een laag met
 14. Dank je . De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik de symboliek (bovenaan en de dieren naast het wapenschild) niet zelf heb uitgevonden. Ze komen uit een eerbiedwaardig verleden. Maar wat er is is wel toepasselijk op Wim Goochem alias ... Ik heb geprobeerd de boekenwurm en classicus Wim een gezicht te geven. Internet is daarbij mijn vriend gebleken. Ik heb de kleuren rond het wapenschild wat neutraler gemaakt. Het wapenschild zelf is nu gebaseerd op de hoofdkleuren respectievelijk rood/zwart, groen, oranje en rood en geeft een verhaal in 4 tekstloze beelden i.p.v meer
×
×
 • Nieuwe aanmaken...