Ga naar inhoud

Spiro

Members
 • Aantal items

  221
 • Registratiedatum

Contact Methods

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.419 profielweergaven
 1. In 1978 wisten we het al: er is leven op Mars.
 2. Laatste stuk van pagina 62. Voor de liefhebbers van het "stille" stripverhaal: een scene met bijna geen dialogen en geen boventitels.
 3. Dank je @Hamirubi Neen, de verzadiging betreft alleen de personages. Maar ik vond dat het wit van de tekstballonnen en paginaranden nogal afstak met de donkere scene, dus ik heb die ook wat grijzer gemaakt. De paginarand enkel wat grijzer voor de 3de en 4de strook van de pagina. De onomatopeeën "Kraaak" en "Baang" heb ik fel gelaten, omdat dat echt een oorverdovend lawaai moet voorstellen. Ik heb hetzelfde toegepast op mijn pagina 1: de randen en teksten zijn wat duisterder, in contrast met het rode scherm, dat indringend fel moet overkomen. Of dat zo za
 4. Ik heb er een vakje bijgedaan, zo vormt de scene meer één geheel. De saturatie is wat verlaagd.
 5. Dat ze er hun boterham mee verdienen, heeft niet als gevolg dat ze boven kritiek van lezers staan.
 6. Inderdaad, dat geeft je strip een meerwaarde.
 7. Losstaand van mijn strip: een voor- en achtercover van een kortverhaal (18 bladzijden) voor een toekomstig boekje (op A5 formaat, POD). Het kortverhaal is niet van mijn hand maar geschreven door mijn dochter,vooral om uit te delen aan de vrienden. Ik mocht de cover tekenen.
 8. Dank je . Het vordert wel, maar zoals ik eerder heb geschreven post ik wat minder van de pagina's, kwestie van de clou van het verhaal niet prijs te geven. Daarna bekijk ik of ik het volledig online zet.
 9. Ik ben ondertussen aan pagina 60 van de 70 geraakt. Hieronder nog een tussendoortje.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...