Jump to content

Rik

Members
 • Posts

  4,522
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Rik

 1. En hoeveel strips uit ww1 zijn bekend bij het grote publiek in Nederland?
 2. Vanzelfsprekend! De Romeinse tijd speelt zich af in heel Europa terwijl de 80 jarige oorlog zich vooral afspeelde in Nederland. De 100 jarige oorlog is in Nederland ook nauwelijks bekend omdat die zich in Frankrijk afspeelde..
 3. Rik

  Legende

  Ik vind de prins van de nacht zelfs beter dan legende. Dit geldt in ieder geval voor de eerste cyclus van prins van de nacht. Swolfs heeft in mijn ogen wel moeite om de kwaliteit hoog te houden bij series die langer lopen. De latere verhalen van zowel Durango als Prins van de Nacht halen niet het niveau van de eerste delen.
 4. Voelt een "nee" op bovenstaande vraag dan niet of je afgeschreven wordt?
 5. Als wij allemaal voor optie 2 zouden kiezen is dat het einde van het Nederlandstalig stripalbum. Er zijn maar weinig uitgevers die een deel 2 durven uitgeven als het eerste deel niet of nauwelijks verkocht wordt....
 6. Rik

  Dit of dat?

  Ik heb beide steden vaak bezocht en vind dit lastig maar ik geef toch de voorkeur aan Londen. Ik spreek de taal beter en ik vind de Londennaar vriendelijker voor toeristen. Daarop aanhakend; De cultuur van een wereldstad of de gastvrijheid van een wereldstad.
 7. Rik

  Dit of dat?

  De Pineau, ik drink graag wijn maar drink nooit likeur. Amsterdam of Brussel?
 8. Rik

  Dit of dat?

  3 keuzes! Je maakt het ons nu wel moeilijk. Ik ga voor rocklegende Tina Turner; De beide andere dames mogen nog even aan de bak om haar te evenaren. Stoken met gas of stoken op hout?
 9. Bieden we Waldorf op deze manier dan niet de mogelijkheid om zich een leven lang verder te ontwikkelen?
 10. Zou Retep nog aan het nadenken zijn over een goed antwoord?
 11. maar een mooi lijntje...
 12. Als ik dan toch mag kiezen ga ik voor Juffrouw Janny en niet voor Julie
 13. Als ik twijfel over de aanschaf van een album kijk ik altijd of er iets over gepost is op het forum. Positieve feedback leidt dan altijd tot aankoop bij mij. Voor alle duidelijkheid; Ik twijfel niet zo vaak
 14. Voor mij start het hoogtepunt van Blueberry vanaf het IJzeren paard. Tot en met de man met de zilveren ster was Blueberry de held die uiteindelijk alles oploste. Vanaf het IJzeren paard ging het mis met hem. In die zin dat hij in de hoek terecht kwam waar de klappen vielen en niet alles meer naar zijn hand kon zetten. Hij was de eerste held die werd omgeturnd in een antiheld.
 15. Het Dobbsdrieluik? Het middelste deel, De hemel is rood boven Laramie, schreef geschiedenis met de koelbloedige moord op Russel Dobbs.
 16. Rik

  Dit of dat?

  Turks Fruit Sean 007 Connery of Daniel 007 Craig?
×
×
 • Create New...