Ga naar inhoud

taschke007

Members
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Locatie
    Oost-Vlaanderen
  • Interesses
    Heel veel
  • Geslacht
    Vrouwelijk
  • Beroep
    delegee

Recente bezoekers van dit profiel

86 profielweergaven

taschke007's Achievements

  1. Idd.Maar ook over wat eerste drukken zijn,zijn veel mensen verkeerd.Ook ik.Nu weet ik het,een beetje toch al,maar had een heel ander beeld eerlijk gezegd.
  2. Heb ik gemerkt.Was hier heel verbaast over eerlijk gezegd.Daaraan zie je hoe verkeerd mensen kunnen zijn over strips.
  3. Ja,idd,heb het gemerkt.Enkel de rode ridder weet ik dat ik er stuk of 3 heb die meer waard zijn dan gemiddeld.Maar verschiet er van hoe weinig strips waard zijn.Heb er echt veel,ook Dag en Heidi,Douwe Dabbert,de smurfen volledig tot 27,over de 200 rode ridder, bijna 150 Jommekes,bijna 150 van Kiekeboe,De Geuzen,Douwe Dabbert bijna volledige reeks,Suske en Wiske iets minder dan 100,Aria,paar Asterix en nog wat losse zo en 3 volledige boxen van Lekturama en daarvan ook stuk of 10 Kuifjes.De gewone strips idd.Er zijn velen nog in nieuwstaat,maar ook genoeg in gelezen staat.Tja,kocht ze om te lezen toen tenslotte.Maar zal er alleszinds niet rijk van worden.Spijtig genoeg .
  4. Ok.Dank je.Zal ik zeker doen.Jommeke zijn er weinig,ze zien er eerste druk uit,maar bij nader onderzoek heb ik er tot hier toe maar 1 gevonden van de oude nrs die echt eerste druk is.De rode ridder weet ik er meerdere tussen zitten.Kiekeboe ook,maar denk mss ook minder dan ik dacht.Ken er weinig van en heb er heel veel,strips.Heb boxen van Lecturama ook gevonden op zolder nog en vind daar niets over.Een echt leek.Hopeljjk kunnen ze me daar helpen.Wist niet dat zo moeilijk soms is en zo veel werk eerlijk gezegd.Nog eens bedankt.
  5. Die van Jommeke zijn idd niet allemaal meer in goede staat.De rode ridder daarentegen en Kiekeboe wel.De Geuzen ook.Suske en wiske sommige heel slecht,andere als nieuw.Veeeeel werk.Bedankt al voor je reactie.
  6. Dank je.Heb al eens gekeken voor Jommeke.Maar is echt moeilijk en eerste drukken,heb er ineens pak minder.Nog eens bedankt alvast.
  7. Ik weet niet of het hier de juiste plaats is voor deze vraag.Ik heb van Jommeke 146 strips.Velen van voor nr 70 zijn,denk ik,eerste drukken.Van de rode ridder heb ik er meer dan 200,sommige dubbel maar vb bruin/blauwe versie en gekleurde.Van Kiekeboe heb ik er 139,ook eerste drukken,spijtig genoeg niet de nr 1.Van De geuzen ook.Van Suske en Wiske ook.Waar kan ik vinden of deze iets waard zijn?Sommigen zijn in goede,maar gelezen staat en een paar in slechte staat.Geen bladen los ofzo,allemaal compleet,maar gewoon heel heel veel gelezen.Ben al weken aan het zoeken,maar vind dat niet.Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...