Ga naar inhoud

knobbel

Members
 • Aantal items

  243
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door knobbel

 1. A mag van mij het toernooi winnen. Er zijn mss betere Vance's (Bruce J Hawker?) maar niemand kan beter die sfeer scheppen.
 2. Zelfde hoeveelheid, maar het allemaal wat bij elkaar laten komen en de SSZ paar keer minder bezocht. Wel veel minder gelezen voor het 2e jaar op rij, maar daar zat de ziekte van de zoon voor veel tussen. Nu dat allemaal achter de rug lijkt, geraak ik niet terug in lees-modus. Ongeveer 100 strips leesachterstand. Is me nog nooit eerder overkomen.
 3. Geen kebap tout court. Ben allergisch aan look.
 4. Heb bewust gewacht om een update te geven tot we zeker waren. De zoon heeft begin dit jaar nog een stamceltransplantatie ondergaan. De 2e tussentijdse controle was ook ok wat betekent dat hij al 8 maanden kankervrij is. Hij heeft begin mei het schoolwerk weer opgenomen en vorige week zijn laatste toets gedaan. Hij mag mee naar het laatste jaar. Aangezien hij nog een fysieke revalidatie voor de boeg heeft zal hij dit over 2 jaar spreiden. Maar hij zal dus bij zijn vrienden in de klas zitten. Dat is voor een 17-jarige het allerbelangrijkste. Een trotse vader.
 5. Ik beslis dat er een 500 buiten moeten. Dan ga ik heel de kasten langs en waar ik niet zeker van ben dat ik ze nog ooit herlees gaan op een hoop. Zijn er tot nu toe altijd meer dan 500 geweest dus ook een deel die terug in de kast gaan.
 6. Huis geschilderd. Boekjes op hun plaats. Al jaren bewust rond de 3000. Wanneer het laatste schap in gebruik wordt genomen begin ik telkens te verkopen.
 7. Mijn oudste zoon was, op het moment van de start van de lockdown in Vlaanderen, net twee weken terug thuis na een (succesvolle) stamceltransplantatie. Ik moet eerlijk bekennen dat ik de laatste weken meer wakker heb gelegen van dat hij (16 jaar) het toch maar niet zou krijgen, dan dat mijn moeder (74 jaar) het zou krijgen...
 8. De eerste controle na de behandeling van de zoon vertoonde afwijkingen. Gisteren de diagnose gekregen dat de kanker terug is. Vanaf maandag terug aan de chemo. Shit happens...
 9. knobbel

  Dédi's

  Tegengekomen bij het opruimen. Mijn oom, Gommaar Janssens (+25/12/2003) door Brasser. Ik herinner me een 25-tal bierviltjes met mijn oom getekend door Brasser terwijl ze samen op café zaten. Allemaal ergens onderweg verloren geraakt.
 10. Links kijken, rechts kijken, diep inademen en doorgaan, Martin. Hier zijn de afgelopen jaren al -tig posts geweest over wat wel of niet goed is in de ogen van sommige 'meerwaardeneukers'. Maar die komen en gaan. Er zijn een pak veelposters die hier al jaren zitten, met respect voor elkaars verschillende meningen en er is ook een grote zwijgende menigte die gewoon blij is om stripnieuws te lezen - zie de successen van de toernooien. Steek daar uw energie in. De blazers verdwijnen op de duur wel (en ik bedoel daar uitdrukkelijk niet Kontiki mee, die hier een - zeer te begrijp
 11. Kak van Maria. Lierse naam voor een appel op een stokje met rode suikerstroop rond die ze op kermissen verkopen.
 12. Blij dat je het vraagt, Stuuf. Sinds vorige woensdag is de behandeling ten einde en alles is ok volgens de dokters. Hii heeft ook zijn examens meegedaan en is geslaagd. Dank aan school in UZ Leuven, thuisonderwijs en Bednet. Nu begint de revalidatie want hij draagt 15 extra kilo's mee door de cortisonen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...