Ga naar inhoud

mickeywood

Members
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

mickeywood's Achievements

  1. Dankjewel cinco! Ik heb net album 26 en 36 besteld, ik ben benieuwd!!
  2. Misschien een iets rare vraag, maar ik ben nog niet bekend met Kiekeboes. Ik hoop dat deze vernieuwing een goed moment is om in te stappen. Kan iemand mij enkele 'must reads' Kiekeboes albums voorstellen?
  3. Is er nog iemand naar de Comic Con Holland (Brabanthallen) geweest? Waren er nog tekenaars, of alleen cosplay en acteurs (ik kon namelijkgeen lijst met tekenaarsvinden)?
  4. Komt er ooit nog een nieuw Kuifje verhaal? Zijn alle Arzach verhalen verteld? Komt Joop Klepzijker nog terug? In de USA comic wereld worden vrijwel alle figuren door allerlei verschillende tekenaars getekend, waarom gebeurd dat in Europa zo weinig? ..ligt het aan bepaalde rechten die artiesten niet vrij willen geven, zijn artiesten te trots op hun creaties om deze uit handen te geven, is er geen markt voor ? Waarom zijn er zo weinig series als Storm, die na het overlijden van de geestelijke vader van de strip, doorgaan met nieuwe verhalen? Naast Storm heeft de Suske en Wiske- branche redelijk wat nieuwe creatieve teams en spinn-offs op de markt gebracht. Maar verder komt het niet vaak voor.. Het zou erg jammer zijn als bv een Jopo de Pojo zou verdwijnen, wanneer dhr.Swarte er niet meer is. Geen Franka na dhr.Kuijpers ..en ga zo maar door...
  5. Misschien zit ik hierin verkeerd te denken, maar is het zo dat de Europese strips er langer over doen om een strip te produceren, dan bv USA comics, of Japanese Manga 's? Wanneer ik een nieuwe Europese strip probeer te volgen, duurd het soms maanden (of zelfs jaren) voor er weer een nieuw deel uitkomt. Misschien ligt het aan de series die ik volg bv; -De slang en de speer, van Hub, is alweer 2 jaar geleden sinds het laatste deel. - Blacksad is hetzelfde, ook ruim 2 jaar geleden (midden in een 'wordt vervolgd ' verhaal). -Amoras, laat ook steeds enkele maanden wachten voor een nieuw boek. Is het typisch Europees dat we zo veel tijd tussen publicaties houden, heeft het te maken met het verschil in kwaliteit, cultuur, of iets anders?
  6. ..de stripdagen in he Turfschip waren geweldig! Mijn eerste beurs ooit was in 1993; Marc Silvestri, Jae Lee, John Bolton, Don Lawrence en vele NL tekenaars. Tegenwoordig zijn er meer comic-cons en ook vaker internationale tekenaars aanwezig, maar de sfeer is vaak minder dan bij een beurs als Breda.
  7. . Ik ben vooral tekenaar gericht en ik vind het jammer dat de variatie, van beurzen, minder is geworden. Vroeger, in het Turfschip, kwamen regelmatig 1 a 2 bijzondere artiesten (vaak internationaal). De (Internationale) namen die je tegenwoordig ziet zijn vaak dezelfde namen, of niet echt bekend. Comic-cons is het vaak te druk (met niet strip/ comic gerelateerde bezoekers ..cosplay en gamers) en uitverkocht, voor de complete guestlist bekend is. Al komen hier (soms) wel grote namen, vind ik dit chaotische en onpersoonlijke beurzen. Kleine stripbeurzen als Deventer, of Zwolle zijn (na mijn mening) veel gezelliger en ook fijner om dedi's te scoren. Het verdwijnen van de Kunststripbeurs vind ik echt jammer. Dit was een super leuke beurs met veel variatie ..een keer iets anders. Hopelijk komt deze ooit weer terug!
  8. Weet iemand of Cambre ook op de zondag aanwezig is?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...