Ga naar inhoud

Witte Haai

Members
  • Aantal items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Witte Haai

  • Verjaardag 08-02-1968

Profile Information

  • Geslacht
    Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Witte Haai's Achievements

  1. Aha, vandaar! Ranx, getekend door Liberatore mag hier - wat mij betreft - ook niet ontbreken:
  2. Geweldig... Wat een prachtige techniek...! Mooie actie scene, en ook een fabuleuze techniek !
  3. Hmm, jammer. En vanaf welk album doet ie dat inkleuren zelf? Google vond het nog niet voor me.
  4. Dat ga ik toch ook maar eens volgen. Ja, die vroegere Hermann is zeker goed. Maar afgaand op onderstaande preview pagina's die ik van #38 zie; Dat ziet er toch wel allemaal erg grauw uit!
  5. Michel Blanc-Dumont - die het stokje weer van Wilson overnam - heeft een fenomenaal oog voor detail. Tè veel misschien ook? Zonder dat ik Blanc-Dumont’s albums heb gelezen; Het oogt voor mij alsof bewegingen in hun actie worden ‘bevroren’. Hier lees ik ook dat er regelmatig fouten in uniformen en vlaggen voorkomen. En dat het verhaal ook te wensen overlaat. Meer mensen die over Blanc-Dumont’s verhalen zo denken?
  6. Ik vind trouwens dat Colin Wilson zeker niet onderdoet voor Giraud. Hieronder: De 1e pagina van Colin Wilson uit Blueberry (La Jeunesse de) - Trois hommes pour Atlanta. De twee pagina’s daarna zijn van z’n Nevada album.
  7. Ja, die mag er ook zeker zijn! Edit: 'Tot de laatste man' van Jérôme Félix trouwens ook.
  8. Ja, bovenstaande pagina previews, hebben wel dat 'filmische' wat ik bedoel; Dat je snel door pagina gaat; Dat het verhaal vooral met beeld wordt verteld. Zeker Het Venijn, Sherwood (Nothingham), en Blacksad spreken me aan.
  9. Hoi iedereen, Vooral de laatste delen die Giraud van Blueberry tekende, worden naar m'n smaak gekenmerkt door een 'filmische', snelle verhaallijn; Als een film die voor me wordt afgedraaid. Ik denk dat dat ook komt, doordat Giraud alles in de tekening laat zien; Dat dat de beschrijvende tekstkaders bijvoorbeeld 'Op een ochtend in Tombstone...', 'Op de 20e februari...', enz overbodig maakt. Nu ik het strips lezen, weer oppak, stuitte ik via internet op de strip Undertaker. Afgaand op de enkele pagina; Mooi getekend. Maar die heeft mogelijk ook zo'n filmische snelle verhaallijn? Ik werd van de week in de stripwinkel overweldigd, door het enorme aanbod van strips. Maar welke strips - al dan niet western - met een dergelijk filmische snelle verhaallijn zouden jullie mij nog kunnen tippen? Groeten uit het hoge noorden (Alkmaar, Noord Holland)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...