Ga naar inhoud

djkeos

Members
 • Aantal items

  549
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over djkeos

 • Verjaardag 02-12-1961

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.126 profielweergaven
 1. Ook eind mei bij Silvester:
 2. Mooi. Eerdaags (ik dacht in juli) zal in Eppo de voorpublicatie starten van 'Salvaje', idd het vervolg op dit album. Album zal in Frankrijk in augustus verschijnen, de vertaalde versie in september voor zover ik weet.
 3. En deze bij Arboris in juni en juli
 4. Vandaag in Eindhoven bij StripBteaser signeerde John Heijink: Willem van Oranje # 1 De opstand
 5. Eind mei bij Silvester:
 6. Zaterdag: Gilles de Geus Integraal # 3 Natasja Integraal # 6 HET FORTUIN VAN DE WINCZLAVS 1/3 Vanko 1848 (SC) BM Mag 34 (april-juni 2021)
 7. Vandaag ontvangen: - De complete Tanguy en Laverdure # 10. Overvliegen verboden
 8. djkeos

  Integrales

  Ik vermoed dat hetzelfde geldt voor Sherpa als voor bijvoorbeeld het hierboven al genoemde Uitgeverij L: geen beurzen, geen festivals, geen mogelijkheden vooralsnog voor eventueel presenteren en signeren....planning afhankelijk van wel/niet lockdown perikelen....
 9. djkeos

  Integrales

  De verwachting volgens Rob van Uitgeverij L is nu zo dat het juni 2021 zal worden. Hij vermeldde er wel bij dat: 'maar in deze tijd zijn planningen als los zand', dus onder groot voorbehoud.
 10. Alle tijd om dan weer de verhaallijn op te pikken, van zowel Buck, want op 12 mei verschijnt de NL-versie, als van Angel Wings. In de tussentijd nog volop vermaak met Natasja Integraal 6, T&L Integraal 10 (slot), Black Squaw # 2 en dat zijn alleen nog maar de luchtvaartstrips....Zullen er nog veel meer (denk oa aan Code Kimono, January Jones, Team Rafale) zijn vermoed ik, maar ja ik kan ze niet allemaal gaan volgen: heb nog wat andere hobby's...
 11. djkeos

  Integrales

  Het enige wat ik weet is dat Ger Apeldoorn een tijdje geleden meldde op Facebook dat hij klaar was met het dossier gedeelte. Ik vraag het wel ff op Facebook aan Ger.....
 12. Ik dacht dat de reeks Corentin zich ook (deels) in India afspeelde, vraag me overigens wel af waar de 2e integrale blijft?
 13. Vandaag dus: Maarten Milaan - Klassiekers gebundeld # 2: Luchtschipper Duizend bommen en castraten - Censuur in de strip
 14. Vandaag van Hans van den Boom (Arboris) vernomen dat dit jubileum album nog wel gaat verschijnen (misschien dit jaar nog) bij Arboris. Zal dan waarschijnlijk niet ihkv 60 jaar T&L in het Nederlands worden, zou pas in 2025 zijn.... maar eerst staan nog in de planning slotdeel 'Complete' deel 10 (gepland voor maart) en nieuwe album # 32: De sabel van de woestijn (gepland voor mei/juni)
 15. Indianenreeks # 1 : Kwaad Indianenreeks # 2: Wraak Indianenreeks # 3: Eer Stampede! Het beste uit het wilde westen XIII # 27: Geheugen opgeladen (SC) BM Mag jan-maa 2021 (# 33)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...