Jump to content

djkeos

Members
 • Posts

  572
 • Joined

 • Last visited

About djkeos

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

1,220 profile views

djkeos's Achievements

 1. Jean-Michel Charles......man-man-man......viel me ook meteen op. Best wel treurig.....
 2. Las in de Integrales weer eens de eerste verhalen en daar had Charlier foutief al de Hellcat in 1942 ingezet, terwijl dit type pas vanaf 1943 daadwerkelijk beschikbaar kwam. Had Charlier toch gewoon kunnen controleren....zal wel geen tijd gehad hebben
 3. Grappig: zag deze prent met deels het 'pennant' nummer van het Essex-klasse vliegkampschip. Moest meteen aan de USS Oriskany (CV-34) denken en bij het opslaan stond dat in de omschrijving.... NB: ex-USS Oriskany is alweer jaren geleden afgezonken als kunstmatig rif tbv zeeleven en duikactiviteiten....
 4. Code Kimono zit ook goed in elkaar, Black Squaw vind ik weer verfrissend en 'leuke' tijd waarin het gesitueerd is
 5. Uit de Eppo update van zaterdag 9 okotber 2021: JANUARY JONES #12 Een nieuw avontuur van een van je favoriete striphelden kondigen wij natuurlijk graag en ruim op tijd aan. Eric Heuvel is namelijk volop bezig aan een nieuw January Jones-avontuur, dat de werktitel In de Geest van Omar (Mukhtar) heeft gekregen. Daarin keren January en Rik terug naar Amsterdam voor de erfenis van Rik en gaan ze daarna weer op avontuur. Een avontuur dat hen deze keer o.a. naar Italië brengt. Vanaf december te lezen in Eppo!
 6. Trigië Integraal # 3 Roodbaard De nieuwe avonturen # 2: Sea Dogs (HC) Het venijn # 3: Schoot der aarde (HC) Het vuur van de vrijheid (HC)
 7. Buck Danny Integraal # 9 Nevada # 2: Route 99 (HC) Dagen van zand
 8. En zijn scenario's zijn ook bijzonder en origineel. En ook zijn personages die als actrices/acteurs in zijn recente (zowel in Rhonda als Wynona) verhalen opdraven: briljante vondst. Kan me alleen de Daltons en Cor Morelli/Willem herinneren waarbij dezelfde personages als anderen verschenen.
 9. Uit de Eppo Update van 18 september 2021: "DE DIKSTE AGENT 327 Veel fans en lezers van Agent 327 dachten dat Integraal 7 2003 – heden de laatste integrale was in de meer dan geroemde reeks van uitgeverij L. Maar voor hen en voor iedereen met een hart voor de strip hebben we goed nieuws, want de zevende integrale was niet de laatste. Een achtste deel komt eraan en daar wordt op dit moment heel hard aan gewerkt. Je kent het wel: bloed, zweet en tranen. In deze achtste integraal staan Martin Lodewijk en de hommages aan Agent 327 centraal. Als leuke extra tonen we je nu alvast de cover. Nog niet te koop, maar wel volop in de maak!"
 10. En deel 5: Black Cat staat al in de planning voor december
 11. Al in juni aangekondigd door stripspeciaalzaak.be, maar nu viel me op dat er op de cover voor deel 6 'Savaje' staat.... Volgens https://www.bedetheque.com/serie-45299-BD-Undertaker.html zijn dit de titels in het Frans: Undertaker · 1 . Le Mangeur d'or · 2 . La Danse des vautours · 3 . L'Ogre de Sutter Camp · 4 . L'Ombre d'Hippocrate · 5 . L'Indien blanc · 6 . Salvaje. Ook bij deel 3 lijkt me een fout in de titel....zijn ze nou echt zo slordig?? We hebben gelukkig nog even tot de kerstdagen...pffff
 12. Code Kimono # 4: Staatsgreep (HC)
 13. Undertaker # 6: Salvaje (NB: jammer van enkele slordigheden in de tekst, een paar keer Savalje....blijft natuurlijk lastig voor vertaler/letteraar.....verder een zeer sterk slot van dit tweeluik. Op naar deeltje # 7: Mister Prairie....)
 14. Bij MOCA in Noordwijk gisteren: Het Venijn # 1 Vuurregen (sc) Het Venijn # 2 Vloedgolf (sc)
 15. Was inderdaad heerlijk om weer eens te doen en prima locatie in het park, het weer werkte uiteraard heel goed mee.
×
×
 • Create New...