Ga naar inhoud

kolder

Members
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

kolder's Achievements

  1. Grofheid en dergelijke helpen niet. Amateurisme en een bekrompen (lees: op een niche binnen de stripwereld) en neerbuigend gedrag evenmin. Blijkbaar is de organisatie er vooral op uit Haarlem of om zeep te helpen of om over 2 jaar alles te doen bij de (gewaardeerde) lokale stripwinkel.
  2. focus op stripjournalistiek, medische strips en identiteit bij nieuwe en gevestigde makers onder het motto 'Het Hier en Nu' brengt Stripdagen Haarlem het beeldverhaa Zo staat het op de site...geen manga of comics voor de jeugd Geen herkenbare strips voor de iets ouderen. Mainstream is verworden tot een hobby achtig product dat nauwelijks mensen aanspreekt. Dat is extra jammer omdat de paar mensen die wel succesvol zijn zoals de Jongh en Carot wel herkenbare tekeningen en verhalen laten zien.
  3. Het wordt volgens mij een droevig gebeuren. De buitenmarkt is afgeschaft en de lijst van aanwezigen wijst niet op een mainstream festival. Stripjournalisten zijn een belangrijk thema...dan weet je het wel. Van die vpro recensenten..alles wat leuk is kan niet goed zijn.
  4. Het blijft een leuk evenement. De enige tegenvaller was eigenlijk diegene waarvan je het niet verwacht. De stripmaker des Vaderlands maakte zich er met een potloodkrabbeltje van af. Nee, dan de grote meneren Alois en Marc. En niet te vergeten Tim!
  5. Het blijft een wat magere lijst. Het leek eerst wat interessanter maar er lijken namen van de lijst te zijn afgehaald (en dat is dan weer correct).
  6. Graag even de poster hierbij. We kunnen dan positief vooruit kijken. Gewoon 2024... lekker duidelijk zonder door inmiddels onzinnige bijdragen te scrollen.
  7. Een nieuw topic is handiger.
  8. Op de FACTS site staat dat Sakai cs niet komen. Zal hier óók nog wel eens komen maar voor nu: jammer!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...