Jump to content

Eric De Noorman Eindelijk Klaar


Guest Ben

Recommended Posts

Begin maart zullen de delen 21 en 24 van de reeks De avonturen van Eric de Noorman gaan verschijnen. Zal uniek materiaal instaan. 60 euro per deel en de reeks is compleet. Uiteindenlijk toch afgemaakt.

Link to comment

Van de website van panda:

 

In band 21 komen onder andere het verhaal De vrouw in het blauw, alsmede de ruim dertig, niet eerder gepubliceerde Eric-afleveringen die Kresse in de jaren tachtig maakte als begin van een nieuw verhaal. Daarnaast zal deze band vraaggesprekken met Kresse en tientallen Eric de Noorman-illustraties in kleur en zwart/wit bevatten, zoals de boekomslagen van binnen- en buitenlandse uitgaven en ex-libris.

In de banden 22 en 23 zijn - voor het eerst! - De avonturen van Erwin de Noorman gebundeld. Deze vijf verhalen over de zoon van Eric maakte Kresse in de jaren zestig en zeventig voor het stripblad Pep.

In band 24 tenslotte, komen de tot ballonstrip bewerkte versies van Eric de Noorman verhalen: Schipbreukelingen in Rome, De geschiedenis van Bor Khan en Svitjold's offer. Ook een Engelstalige ballonversie van De Heer der Heruli wordt opgenomen. Kresse tekende voor deze bewerkingen vaak nieuwe plaatjes en paste ook het verhaal in meer of mindere mate aan.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...