Jump to content

Postyourcomic


Bonte

Recommended Posts

pyc_logo_hor.jpg

 

Beste stripliefhebber

 

Teken je regelmatig, lees je liever de geesteskinderen van anderen, heb je een interessante mening over strips of combineer je dat alles? In alle gevallen ben je vanaf vandaag welkom op PostYourComic, een nieuw digitaal podium voor striptekenaars, cartoonisten, grafische novellisten en al wie daar interesse in heeft.

 

PostYourComic? Dat is toch Engels? Inderdaad, een jaar geleden zijn we gestart met de eerste ideeën, en van meet af aan is het hele concept opgezet in het Nederlands en het Engels. Vandaag richten we ons vooral op Nederlandstalige strips om de bal rollend te krijgen. Je kan op eenvoudige wijze je werk plaatsen en jij beslist wanneer het verschijnt. Wij zorgen ervoor dat mensen gemakkelijk hun appreciatie kunnen uiten of tips kunnen geven.

 

Waarom zou je je werk plaatsen? Omdat je werk het altijd verdient bekeken te worden. Je stopt er veel tijd en energie in, laat het dan ook zien. Zelfs als je het al plaatst op andere sites, blijft het een goed idee om ook hier je werk te plaatsen. De inspanning om dat te doen is niet groot. Wij zetten ons in om de site te verspreiden en een groter publiek te bereiken. Hoe meer materiaal van allerlei aard, hoe makkelijker die taak wordt. We zetten met PostYourComic bovendien in op interactiviteit, iets dat je kan stimuleren, inspireren of kan helpen kwalitatief te verbeteren.

 

Wat doen wij voor jou? De mensen achter PostYourComic hebben één ding gemeenschappelijk, de liefde voor strips, maar zijn verder complementair. Dat maakt dat we technisch, inhoudelijk en promotioneel bezig zijn om PostYourComic verder uit te bouwen. De site wordt als fris ervaren en onder de kap zit moderne technologie, maar we zijn niet blind voor de wereld rondom. Facebook is vandaag onontkoombaar en we integreren daar natuurlijk mee. In volgende stappen wordt dat mogelijk Twitter of andere media. Inhoudelijk gaat de redactie nieuws verzamelen, zich mengen in reacties en discussies op de site of het forum, en we gaan actief mensen contacteren om werk te publiceren, zowel amateurs als professionelen. Promotioneel willen we dus de nodige ruchtbaarheid willen geven aan PostYourComic op en naast het internet en daar hoort ook zoekmachine optimalisatie bij.

 

Waarom een profiel? Mensen die enkel kijken hoeven zich niet te registreren. Wie actief wil bijdragen wel. Toch heeft ook een lezer baat bij registratie. De hoofdreden waarom we een profiel voorzien is om bij een groeiend aantal strips, je zo gericht mogelijk van informatie te kunnen voorzien.

 

De grote factor in het succes van PostYourComic ben jij echter. Toon je werk, bekijk het werk van anderen en reageer. Maak ons groter en wij maken jou bekender.

 

http://www.PostYourComic.com

 

met dank

De PYC redactie

Link to comment
Guest StevenVD

Wij heten jullie van harte welkom, beste Repers. Voor interessante discussies en nieuws over de laatste nieuwe strips is de Getekende Reep altijd een groot voorbeeld voor mij geweest, we willen Peter Bonte ook bedanken voor deze promotie.

Link to comment
  • 6 months later...

PostYourComic krijgen tot wat het vandaag is, heeft van een aantal mensen een inspanning gevraagd. Nu het stof na de opening wat gaan liggen is, lukt het niet voor iedereen om de tijd vrij te blijven maken. Daarom zoekt de redactie bijkomend mensen die graag hun tanden willen zetten in het levendig houden van dit initiatief. Talent kan in vele vormen aangewend worden zolang het maar gemarineerd is in een dosis enthousiasme. Interesse? Voorstellen of vragen zijn welkom op staff@postyourcomic.com

De redactie

Welkom bij PostYourComic!

Link to comment
  • 4 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...