Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Christine

Members
 • Aantal items

  61
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.2dgalleries.com/profile/ChristineV

Profile Information

 • Locatie
  Middelburg
 • Geslacht
  Vrouwelijk

Recente bezoekers van dit profiel

199 profielweergaven
 1. Christine

  Catawiki Zaagdraad

  Mooi initiatief. Dan maken we haar maar wat belachelijk. Ik wacht niet tot januari. Ik reageer wanneer ik wil. Dus wat u betreft, tot januari. Slaap ze.
 2. Christine

  Catawiki Zaagdraad

  Wel, ik lever het bewijs, maar u negeert. Niet mijn probleem. Ik wil alleszins mensen waarschuwen.
 3. Christine

  Catawiki Zaagdraad

  Frustraties? Nee, het gaat om het gesjoemel. Mensen moeten dit weten. Simpel. En dit is het topic daarvoor. Als u gesjoemel normaal vindt, zegt meer over u dan over mij. Expert? Om te lachen.
 4. Christine

  Catawiki Zaagdraad

  Wat baten kaars en bril als de uil niet zien wil. De fake dedicase is hier al uitvoerig aangehaald. Zelf heb ik valse flessen Calvados laten verwijderen. Een vintage dat ik nog nooit gezien had van bepaalde producent. Ik mail naar producent met foto. Hij bevestigde dat ze nog nooit dat jaartal hebben uitgebracht en al zeker niet in die vorm van fles. Dan heb ik gemaild naar "expert". Uiteindelijk is fles verwijderd. Maar ik neem de moeite niet meer. Idem voor Cognac. Laat staan voor whisky. Idem voor tekeningen. Ik zie sommige dedicases verschijnen die ik in mijn 35 jaar verzamelen nog nooit gezien heb. Hier schieten ze als paddenstoelen uit de grond.
 5. Christine

  Catawiki Zaagdraad

  Heb juist het bewijs gegeven. Ik ga niet van elke pagina copy paste geven.
 6. Christine

  Catawiki Zaagdraad

  Er staat in overleg met de verkoper. En u gelooft dat? Iemand krijgt gebroken flessen, verkeerde jaargangen, betaalt driedubbele verzendingskosten, krijgt de helft aan of niks en geeft neutrale feedback na overleg? Zeker als dat overleg gebeurd na tien pagina's feedback. In alle stilte. yep. Hij past dan niet de feedback aan naar case solved maar laat negatieve feedback staan? Sinterklaas en Zwarte Piet bestaan ook. Gaat u ook al mijn andere argumenten zo goedpraten?
 7. Christine

  Catawiki Zaagdraad

  Dit is de laatste keer dat ik voorkauw. Op dit moment is een mooi voorbeeld pagina 10.
 8. Christine

  Catawiki Zaagdraad

  Hier gaan we. U bekijkt pagina één. Dan gaat u pagina per pagina verder. Na een aantal pagina's ziet u dat de negatieve feedback werd aangepast door catwiki naar neutraal. Staat onder de feedback. Gebeurd systematisch na bepaalde tijd Moet ik echt copy pasten? Als u de negatieve en neutrale feedback optelt, komt u aan amper 90% positieve. Daar zijn dan ook nog klachten bij, maar sommige mensen durven niet. Indien het nog niet duidelijk is, zal ik print screens doen. Is nog maar één account dat ik noem. Dan nog niet te spreken over valse flessen, diamant, stripitems, staatbeschrijvingen, minimum prijzen, reserve prijzen, etc. Sommige experts zijn ter kwader trouw.
 9. Christine

  Catawiki Zaagdraad

  Hoe oud bent u? Kijk naar deze account. https://www.catawiki.nl/fulfilment/seller/1905159/feedback Systematisch maakt de verkoper dezelfde "fouten". Steeds corrigeert Catawiki de feedback naar neutraal. Het is systematisch dezelfde fouten maken. Bovendien rekent de verkoper dubbel en driedubbel verzendingskosten aan, shipped in één pakket. Catawiki doet niks. Catawiki dekt grote verkopers in. Moet ik nog verder gaan over experts? Nog voorbeelden geven? Regelmatig worden er valse flessen en dedicasses aangeboden. Passeert allemaal. Er zit een structuur achter, tenzij u dom bent natuurlijk. Wat ik eigenlijk wel vermoed na uw vorige reacties.
 10. Christine

  Catawiki Zaagdraad

  Voor mij is het duidelijk. U gaat niet in op wat ik inhoudelijk breng. Alles wat ik zeg, kan ik staven. Maar u begint dan over iets anders. U citeert ook niet. In het verleden pretendeerde u wel alles te weten. Als iemand dan met feiten en bewijzen komt, trekt u de staart in. Zielig. Dan gaan we maar wat op de messenger schieten. Moet ik voorbeelden en accounts geven? Het is daarom ook dat niemand catawiki gaat overnemen, Het is een lege doos zonder structuur. Zeker als ik zie welke mensen betrokken zijn. Kan ik mooie verhalen over vertellen. Challenge me. Uw bedoeling is alleszins duidelijk. Ik kom met feiten en bewijzen. U niet, Ik ben on-topic, u niet. Dus wie is de troll?
 11. Christine

  Catawiki Zaagdraad

  Catawiki past systematisch negatieve feedback aan naar neutraal van "belangrijke" verkopers. Zodat ze een hoog percentage hebben. Bewijzen van. Er zijn verkopers die systematisch afromen. Bewijzen van. Particuliere verkopers zijn niet even belangrijk als pro verkopers. Particuliere verkopers betalen een hoger kosten percentage. Bewijzen van. Al eens mis? Nog maar niet te zwijgen over de fake items die verkocht worden, Bewijzen van. Geen frauduleuze praktijken? Moet ik account opnoemen? Heb een héél mooi voorbeeld. Een pure oplichter die lekker gedekt wordt door catawiki. Natuurlijk gaat u niet even diep in op alles. Alleen op wat in uw kraam past. Elk vogeltje kwekt zoals ie gebekt is. The Oak,, wat anoniem lullen is makkelijk. Ik sta hier met mijn eigen naam. Dus wees spaarzaam op die naam. U hoeft mij niet persoonlijk aan te spreken. Doet u anders ook niet. Ga eens in op de vele argumenten dat ik aanbreng, maar nee. Oeverloos lullen en draaien en keren is wat u doet. We zullen wel zien hoe het afloopt met Catawiki. Ik kan u nu al zeggen. Niet goed. Daar heb je niet veel kennis voor nodig.
 12. Christine

  Catawiki Zaagdraad

  Voor alle duidelijkheid, het strookt niet met mijn eerlijkheidsgevoel. Heb me nog eens laten vangen. Uit gemakzucht. Maar heb er reeds weer spijt van. Zie eerdere argumenten. Voel me iedere keer geneukt en het gevoel verbeterd er niet op. Ook eerdere argumenten. Hoe meer je weet, hoe groter de degout. Ook eerdere argumenten. Verder wil ik er persoonlijk niet op ingaan. Heb al een psychiater. Misschien terug on topic gaan?
 13. Christine

  Catawiki Zaagdraad

  Geen probleem. Opgelost. Ik log wel meer in. Alleen voel ik me niet geroepen overal mijn mening te moeten geven. Wel waar ik kennis heb.
 14. Christine

  Catawiki Zaagdraad

  Wel Vittorio, die 47 en 45 klopt niet. 100% overtuigd. Nee, geen oud zeer. Ik heb een hoog rechtvaardigheidsgevoel. Iets dat niet strookt bij Catawiki. Dan reageer ik. Simpel. Trouwens, wat maakt het u uit waar ik reageer Vittorio? En Vittorio, waarom ga je niet in op de gebrachte argumenten, maar ga je off-topic en lanceer je persoonlijke aanval?
 15. Christine

  Catawiki Zaagdraad

  Die gaat het tij niet meer keren. Zie lenen en eventuele verkoop. Maak het dan openbaar. Enige transparantie eventueel bonusschema kan geen kwaad. Al ga je dan het Ebay patroon op. Maar die hebben lagere kosten. Daar heb je gelijk.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...