Ga naar inhoud

Christine

Members
 • Aantal items

  73
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.2dgalleries.com/profile/ChristineV

Profile Information

 • Locatie
  Middelburg
 • Geslacht
  Vrouwelijk

Recente bezoekers van dit profiel

305 profielweergaven
 1. Stilte voor de storm. I love it
 2. Ik heb trouwens in mijn vorige berichten regelmatig gehamerd op het feit dat Catawiki alle aansprakelijkheid afwentelt. Ik ben blij dat eindelijk daarop wordt gewezen en hopelijk is dit maar een begin. Het is eigenlijk gewoon wachten op de eerste rechtszaak in deze.
 3. Dit is toch interessant: "... Aansprakelijk door 'valse beloftes' Volgens rechtsgeleerde De Vries zou Catawiki als bemiddelaar wél die verantwoordelijkheid moeten nemen in hun zorgplicht. Dat houdt in dat als de experts van Catawiki uitspraken doen zoals 'in goede staat', zij hier ook verantwoordelijk voor zijn. 'Op de website wordt de suggestie gewekt dat je verzekerd bent van bescherming tegen fraude en oplichting en dat je het product in een veilige omgeving koopt', vertelt de Vries. 'Maar in hun algemene voorwaarden lijken ze al hun aansprakelijkheid uit te sluiten.'
 4. Het is hier stil na het woord fiscus. Ik begrijp wel waarom. Blijkbaar is er een gebrek aan aanbod bij Catawiki. De mails in mijn inbox van Catawiki met vraag naar zijn talrijk. Catawiki pakt dat aan zoals steeds. Het verdraaien van de waarheid. Ze formuleren dat als er is een grote vraag naar. Nee, er is te weinig aanbod van goede kavels in die categorieën. Dit bevestigt alleen wat ik steeds al gezegd heb, het gaat niet goed. Logisch ook. Laatste keer dat ik klantendienst belde met een probleem. 25 minuten wachttijd. Een holbewoner destijds was sneller. De medewerker d
 5. Wel, binnen exact 12 jaar is dat wat mijn man en ik gaan doen. County Clare. Rust en stilte. Prijzen van de huizen zijn goed. Prijzen van leven zijn redelijk. Nog steeds binnen de EU.
 6. Is dit werkelijk zo of is dit een grapje of is dit sarcastisch? Gewoon voor de duidelijkheid.
 7. Redelijk racistisch volkje, favoriete uitwijkplaats van zeer rechtse Duitsers, ook niet echt LGBTI vriendelijk.
 8. Dit gaat de fiscus interessant vinden denk ik.
 9. Ik ga u moeten teleurstellen, de liefde is niet wederzijds. Maar het was sarcastisch bedoeld zeker? In dat geval houd ik ook van u.
 10. Inderdaad. Is het de Catawiki zaagdraad of de Jaques Pels zaagdraad? En als mijn gewauwel u niet interesseert, waarom reageer je dan? Is alleen maar bevuilen van de Catawiki zaagdraad.
 11. Wat ik zeg, het gaat over het topic voor Jaques Pels, iemand die de draad leest en begrijpt, weet waar het over gaat. Wat schrijft u over begrijpend lezen?
 12. Blijkbaar missen jullie sommige elementen. Ik denk niet dat begrijpend lezen jullie sterkste vak was op het lager onderwijs. Er is sprake van 150.000.000. Echter stipuleert dit dat oud kapitaal vervangen werd. Dus de werkelijke investering gaat lager zijn. Véél lager. Het gaat hier waarschijnlijk om een investering met een achtergrond. Is een beursgang mogelijk? Misschien. Het gaat dan om risicokapitaal in de nek van de gewone belegger te draaien, dan eigen kapitaal onttrekken. De gewone man, blijft met de gebakken peren of waardeloze aandelen zitten. Het ligt er vingerdik bovenop. A
 13. Mooi initiatief. Dan maken we haar maar wat belachelijk. Ik wacht niet tot januari. Ik reageer wanneer ik wil. Dus wat u betreft, tot januari. Slaap ze.
 14. Wel, ik lever het bewijs, maar u negeert. Niet mijn probleem. Ik wil alleszins mensen waarschuwen.
 15. Frustraties? Nee, het gaat om het gesjoemel. Mensen moeten dit weten. Simpel. En dit is het topic daarvoor. Als u gesjoemel normaal vindt, zegt meer over u dan over mij. Expert? Om te lachen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...