Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

cinco

Members
 • Aantal items

  155
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

281 profielweergaven
 1. Ik heb die versie nooit gezien, maar heb de bewuste pagina gelukkig online kunnen terugvinden. Die waaiende windsels en die uitgemergelde arm met die vinger dreigend wijzend richting Jommeke. Goed getekend, Jef Nys.
 2. Strips kunnen vele emoties overbrengen. Maar kan het ons ook angstig maken of ons doen schrikken? Heb je ervaringen gehad als kind of als volwassene waarbij een strip je echt de stuipen op het lijf heeft gejaagd? Of zijn de mogelijkheden van het beeldverhaal op dat vlak te beperkt in vergelijking met audiovisuele media?
 3. Fanny's veelvuldig douchen aan de kaak gesteld door de afgevaardigde van de PC-politie
 4. cinco

  Suske En Wiske

  Lambik heeft geluk dat het geen manga-adaptatie is.
 5. cinco

  ASTERIX

  hangjongeren in de steengroeve van Obelix
 6. cinco

  Suske En Wiske

  Ik denk dat het tot nu toe bij enkele cameo's gebleven is.
 7. Hierdoor wordt wel de indruk gewekt dat SU het dominante gedeelte binnen de fusie is. Bij andere fusies wordt soms symbolisch een fusienaam gekozen, een amalgaam van de bestaande namen of symbolisch een volledig nieuwe naam,
 8. Het was meer een vraag dan een stelling. De Ballon Media-naam gaat toch verdwijnen. Dus houdt dit logischerwijze in dat het BM Mag ook komt te vervallen of niet meer zal bestaan in zijn huidige vorm?
 9. Dus euh... BM-magazine gaat waarschijnlijk dan ook verdwijnen?!? Ik hoop dat ze niet te veel initiatieven die Dragonetti met zijn team de laatste 10 jaar in het leven heeft geroepen tenietdoen.
 10. cinco

  ASTERIX

  Wel ok als strip, maar van een Asterix verwacht je altijd wel wat meer. De Papyrus van Caesar blijft tot op heden de enige strip van het nieuwe duo dat in de buurt komt van de glorietijd van deze reeks. Het probleem is dat ze veel te fel vasthangen aan al die boxen die ze moeten afchecken. Hoefnix en Kostunrix die op de vuist gaan. Check. Roodbaard en zijn crew die het onderspit moeten delven. Check. Obelix die gekrenkt is omwille van opmerkingen over zijn gewicht. Check. Nog een hoop andere Asterix-clichés. Check. Al die running jokes en variaties op het thema laten beperkte ruimte over om echt iets nieuws te doen met de reeks. Maar waarschijnlijk is dat ook niet de bedoeling. En de torque? Daar loopt het inderdaad niet goed mee af. Maar wie wil er nu blijven hangen aan vastgeroeste gebruiken en symbolen? De boodschap van de strip is dat je je eigen weg moet gaan. Nu alleen nog hopen dat het huidige creatieve team deze kans ook ooit zal krijgen.
 11. In het artikel in de krant was ook sprake van problemen tussen Standaard Uitgeverij en de erven Vandersteen die nu van de baan zijn. Is het geweten waar dat over ging?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...