Ga naar inhoud

Ambreville

Members
 • Aantal items

  3.665
 • Registratiedatum

Alles dat geplaatst werd door Ambreville

 1. Hij had het ook over the Dark Crystal in zijn stream. Terug naar dedi-werk. Fred Beltran. Didier Cassegrain
 2. Dit was wel leuk. Jérémy die een dedi voor me maakte in een live-stream op Twitch. Het beste is dat ik die in Juni bij hem mag gaan afhalen.
 3. In alle eerlijkheid lijkt me dit weer zo'n middel voor wat losers om zich in de schaduw van een artiest omhoog te werken. Niemand heeft ooit gedacht dat Campbell ooit realistische vrouwen neerzet. Maak er dan ook geen Popeyes van.
 4. Volgende week komt hij af. De 16egeeft hij twee rondleidingen in zijn expo.
 5. Een ander tijdvak met een paddestoel etende tovenaar die eenzaam in een toren woont? Was het niet voor de jurk van Gargamel zou ik voor Rommelgem gaan. Nu zijn het meer de jaren zestig.
 6. Je zou die vergelijking met Jommeke kunnen doen. Die serie loopt al in vergelijkbare staat sinds de jaren 50. op de eerste albums stond de prijs.
 7. Dat is om te compenseren voor de Rode Ridder.
 8. Dat kan, je ziet dat ook bij het verleggen van het zwaartepunt van films naar series. Vergelijk de evolutie van Mooie Navels of Lou nu maar tegen de gagstrips van de jaren 70. Het zijn verhalen, er is geen status quo meer. Mer uitzondering van Game Over uiteraard.
 9. Dat zou toch duidelijk moeten zijn na de laatste ‘Mooie navels’
 10. Zaterdag 8 Mei. 3 tekenaars bij Brüsel 3 tekenaars bij Forbidden Zone 1 tekenaar bij Skull En een week later komt Guarnido af. Het einde van de tunnel is precies in zicht in Brussel.
 11. Ja, hij is zoals een goede Zorro-verfilming uit vervlogen tijden. In sommige reviews wordt wel de link naar de 'Dark Knight' van Zorro gelegd. De strip is nogal filmisch naar camera shots toe etc, het verhaal zou zo in een Mask-of-Zorro variant kunnen gebruikt worden. Alle Zorro-clichés worden gebruikt, maar wel op een goede manier. Alary slaagt er ook in om met die puntjes-opvulling (geen idee hoe dat heet), een retro-gevoel op te roepen. Bij de lijstjesmensen gaat die heel snel in de Top 10 omhoog schieten.
 12. Ik heb het wel op Rik en Geiten. voor de vertaling moeten er toch twee pagina’s geretoucheerd worden.
 13. De nieuwe Rik. hij zit weer vol humor, sixties-nostalgie en moorden. met wat een afscheidnemende cameo van Jean Graton zou kunnen zijn.
 14. Gottferdom!!!! Eind van het jaar nieuwe Lanfeust!!!
 15. Het grote verschil is dat er deze keer een deftig Content Management Systeem achter zit. Artikelen zij. Geen pdf’jes meer , maar gestructureerde data. Dat schept tal van mogelijkheden. het is een sprong van de Nillies naar de jaren 20. Prachtig toch? laat ze nu maar rustig verder werken aan de migratie van de content. Nice-to-haveskomen later vast wel.
 16. Dan maakt het toch niet uit? Speel je wel banjo? overigens dit was ergens rond 1985
 17. Die stemming is indertijd op alle zenders geweest en heeft zowat in alle kranten gestaan. Ik denk echt niet dat er iemand overbleef die niet wist waarover het ging.
 18. Ja, ik heb nog niets gehoord van een vertaling. De tekening is al in aanmaak bij Subic
 19. Veel komt er niet in de buurt naar grandeur en impact toe. LOTR is een goede tweede, alhoewel doe boeken beter zijn.
 20. En zo kunnen we weer wat reclame binnenhalen.
 21. Tarzan van Bec & Subic net uit. Duidelijk de winnaar van het jungle-tournooi. De strip maakt een prachtige overgang over de jeugd van Tarzan tussen de apen naar spreken en woorden om uiteindelijk als Lord Greystoke te eindigen. Of hoe je van een versleten verhaal toch een interessante en goede strip kan maken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...