Ga naar inhoud

Ambreville

Members
  • Aantal items

    6.758
  • Registratiedatum

Alles dat geplaatst werd door Ambreville

  1. De conclusie van het stripgids-artikel. Of maw een schandalig overgeprijsd tijdschrift gekocht om te lezen wat ik al wist.
  2. Klachten ingediend genoeg. Dat kan elke idioot doen. Klachten weerhouden en vervolgd is een heel andere zaak.
  3. Geen klacht, geen vervolging, geen veroordeling. Dus SCHULDIG in de woke-wereld. Onschuldig voor verstandige mensen.
  4. Artist Edition van Michel Vaillant, Le circuit de la peur. Zou op 699 exemplaren uitkomen. Allez 698 nog beschikbaar.
  5. Je weet toch dat er op darknet specifieke fora bestaan die je hier mee verder kunnen helpen?
  6. Voorlopig wel, maar ik heb nog geen aankondiging van vertaling zien voorbij komen. De fanboxes, race-edities, wip-edities... die van de Michel Vaillant-strips gemaakt worden, worden sowieso nooit vertaald.
  7. Henri Vaillant fanbox 2/3. met familiefoto’s, knutselmateriaal en de strip.
  8. Dat kan. Subtiel zou ik eerder de achtergrondverhaaltjes van bij Turk en De Groot noemen, of de zoekspelletjes die Tarquin in zijn strips verwerkt.
  9. Ik weet niet of je een vrouw met een borst die onder haar oksel begint subtiel moet noemen.
  10. Je vraagt je toch af waarom iemand die zijn eigen ding kan en mag doen, dat doet door zijn vorige personnages naar een slechte kapper te sturen?
  11. William maakt af en toe een artbook waarin hij tekeningskes maakt die je niet echt met zijn reeksen kan associeren. Belles et Bêtes heet het, deel 3 is nu uit. Het boek is gelimiteerd en enkel via zijn FB pagina te bestellen, en het wordt enkel gesigneerd verkocht. Dus als je een sisterhood-tekening wil... Er waren er vorige week nog iets meer dan 100 over. Gewoon op FB zoeken naar 'Belles et Bêtes'. Dit is bv. mijn deel 2
  12. Er stond nochtans een jaartal bij.
  13. Ik heb hem nu gelezen. Ik vond hem zeker niet slecht, maar het verhaal draait wel nogal gemakkelijk in zijn plooien. Hier is het weer de vloek van 38 pagina's die terugslaat. Voor mij is dit een overgangsnummer. Een aftasten en voelen van hoe het zou moeten worden. Ze zeggen ook al dat er aanpassingen gaan zijn naar deel 2. Al met al ben ik er blij mee. Een nieuwe start, en we zien allemaal wat er gebeurt in de US als je 75+-jarigen niet hun pensioen gunt. Toch één serieuze flater in het scenario. Op haar 21e verjaardag met heimwee terugdenken aan haar laatste jaar journalistiek. Fanny zal hoogbegaafd zijn dat ze ondanks de avonturen minstens één jaar heeft overgeslagen.
  14. Een goede week voor mooi papier.
  15. Hitchcock-cameo van Cambré in zijn eigen strip. De oude bekende is een bonus.
  16. Er is dus een bewakingsagent nu binnen bij Huberty Breyne. deze zat bij de catalogus
  17. Het is vooral een hommage-expo. Er zijn heel mooie dingen te zien, zoals de covers. Maar die zijn niet te koop. Er is wel beter wel te koop van de klaagzangen. de Vivès-tentoonstelling is leuk. Het zijn vooral persiflages op de stripwereld en de aanvallen tegen hem.
  18. Gisteren langs de Vivés-tentoonstelling en die van Delaby gegaan in Brussel.Jullie kunnen er wel een roadtrip van maken.
  19. Ik zie dat Cambré zich de vliegende wielen al eigen heeft gemaakt. Op Amoras gebruikte hij nog contact om de aarde onder zich te laten draaien.
  20. Zodra ik hem nog eens zie
×
×
  • Nieuwe aanmaken...