Ga naar inhoud

Ambreville

Members
 • Aantal items

  3.369
 • Registratiedatum

Alles dat geplaatst werd door Ambreville

 1. ik was nu nieuwsgierig, maar het zal toch van je eerdere zoekgeschiedenis afhangen.
 2. Ambreville

  Lanfeust Mag

  Collecties 1 en 6
 3. Ik vind dat wel goed passen bij Kiekeboe. het maakt de bladspiegel minder saai een laat wat klemtonen binnen het verhaal toe.
 4. Tekst wint. De beelden zijn de voorbeelden, maar dat is niet erg. Het stukje dat ik al gelezen heb was goed geschreven en interessant. https://drive.google.com/file/d/1fw-bV9a6jIxF-fV4stsl8g3M44JfDDXW/view?usp=drivesdk
 5. Gewoon te verkrijgen, zelfs via Bol.
 6. Bad Grandpa? Slechte opa? Awel dan. Nu is het toch googlebaar?
 7. We zouden het reglement eens moeten aanpassen dat bv. een serie maximaal twee weken krijgt vooraleer ze vervalt. Nu blijven de laatste, 'moeilijke' loodjes series tegenhouden, waardoor het lang duurt voor er een nieuwe serie is, waardoor dan weer de draad stil valt.
 8. Valt nog mee voor 10 minuten clickbait. Wel raar dat ze daar zo hypergevoelig zijn in een land dat zoveel structureel racisme heeft.
 9. Hij is er. Veel dikker dan ik had verwacht.
 10. We zijn weer vertrokken...
 11. Even afronden. Alhoewel Veto minstens één antwoord gegeven heeft, is de euro niet gevallen. Meeuw 2 Meeuw 4 En de nieuwe 'zwarte'- Reeks. Nero 1 Nero 2 Nero 3 Nero 4
 12. Het zijn eigenlijk de beurs-edities die ze in normale jaren deden. Nu zijn ze via de site te koop en heten ze lockdown-editie.
 13. 13 maart valt nog mee. Op de SSZ staat die voor Q1. Dat kan dus wel kloppen. Ik ben benieuwd of ze nog een Lockdown-editie gaan durven doen. De meerwaarde daarvan is vrij klein tov de prijs. Zo te zien geraken de meeste vorige niet uitverkocht.
 14. Er is een 'soft-preorder' voor Wanted. Je kan aan Raphaël Wacker als je voorkeur nr doorgeven. Btw. 66 is al weg.
 15. Volgens mij was Odilon zijn power, met beide benen kunnen springen.
 16. Ik meen me te herinneren dat er in J-Rom ook naar Odilon verwezen wordt.
 17. Storm : Storm, Roodhaar en Nomad komen ergens voorbij en trekken aan het einde weer verder.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...