Jump to content

Eemis

Members
 • Posts

  60
 • Joined

 • Last visited

About Eemis

 • Birthday February 11

Profile Information

 • Locatie
  Kuurne
 • Interesses
  Sex en drugs
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Aannemer

Contact Methods

Recent Profile Visitors

388 profile views

Eemis's Achievements

 1. "Exotische varianten maken zieker, maar slaan vaccins niet knock-out Zo snel mogelijk zo veel mogelijk mensen inenten is daarom het beste wapen tegen de varianten, maar daarvoor moeten de spuitjes natuurlijk wel beschikbaar zijn. Ondertussen komt het erop aan de circulatie van het virus zo laag mogelijk te houden." https://www.tijd.be/politiek-economie/internationaal/algemeen/exotische-varianten-maken-zieker-maar-slaan-vaccins-niet-knock-out/10279503.html
 2. Wanneer 70 % van de bevolking is gevaccineerd zal ik deze redenering volgen.
 3. Beter dat dan dood zijn door covid-besmetting, zeker…
 4. Het valt wel op hoe de quarantaine-maatregelen psychische of relatie-problemen wel duidelijker maken. Opeens lijkt een derde van de koppels elkaar geweld aan te doen… Feit blijft dat zonder het nemen van maatregelen er een veelvoud aan overlijdens door corona-virus zou zijn geweest, wat negationisten als Bonte ook mogen beweren. Vorige week is een 49-jarige kennis overleden aan corona. Collega’s van me hebben hun ouders zien sterven door het covid-beestje. Ik mag er niet aan denken hoeveel sterfgevallen er zouden zijn geweest zonder maatregelen, hoe overbelast onze ziekenhuizen dan zouden zijn geweest. Hopelijk vanaf september iedereen gevaccineerd met uitzicht op een normaler leven. Ik ben dat mondmasker ook beu, Bonte.
 5. Aan types zoals Bonte en Thierry Baudet, met interessante, uitgebreide theorieën waarbij men (met kwade wil of dommigheid) desinformatie verspreidt :
 6. Kunnen deze opinies in het magazine van de Getekende Reep verschijnen?
 7. Soms vraag ik me ook wel af hoe diep het gat in de begroting ondertussen is geworden... Onder Johan Van Overtveldts beleid werd (dankzij de taxshift) het gat dieper gegraven maar ik denk dat men het ondertussen niet meer wil zeggen hoe diep we ondertussen zitten... Los daarvan steun ik het beleid van de huidige federale regering.
 8. idem. De stem van gezond verstand.
 9. Inderdaad. Voor je het weet beginnen mensen die in Bontes onzin geloven vaccinatiecentra in brand te steken en virologen met de dood te bedreigen...
 10. Als men het gewone leven nu gewoon zijn gang laat gaan : hoe zal men dan met de extreme overbelasting voor ziekenhuizen moeten omgaan. Elke avond om 20:00 wat handjes klappen in de tuin ?
 11. Een handelaar klaagde gisteren tegen me dat hij ook problemen heeft met Post.nl Vaak lang wachten, vaak worden zijn dozen zelfs in afhaalpunten afgeleverd terwijl het in de handelszaak diende geleverd te worden.... enkele dagen later krijgen ze dan een telefoontje van een afhaalpunt met het bericht : "Je weet het waarschijnlijk niet maar er liggen hier dozen voor jullie". B-Post is dus zeker niet de enige die de enorme toename aan pakketjes niet meer aan kan.
 12. Dus comics zijn kinder-boekjes en manga is een niet te revalideren lijk. I learn something new everyday. Sowieso, iets wat ik in het verleden al heb gezegd : Warner Brothers geeft geen moer om DC Comics.
×
×
 • Create New...