Jump to content

stilte

Members
 • Posts

  2,359
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Locatie
  Institute Benjamenta
 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recent Profile Visitors

1,115 profile views

stilte's Achievements

 1. Pure discriminatie zou ik zelfs durven te stellen.
 2. Jammer dat ze niet met pure chocolade zijn, anders had ik maar wat graag eens mijn tanden gezet in zo'n dramacake.
 3. In mijn geval zou dat ook medewerkerlief kunnen zijn. Zie je ergens de kleur roze opduiken, dan weet je meteen wie er eigenaar is van het voorwerp, dossier,... .
 4. Om op de initiële vraag terug te komen. Ik heb heel wat gelezen. Mijn vader had al een abonnement op Kuifje en Robbedoes, dus die ben ik ook blijven lezen tot het stopzetten ervan in het Nederlands. Ik heb wel nog even Spirou gelezen nadien. Daarnaast kocht ikzelf ook nog wekelijks Suske en Wiske Weekblad en een tijdlang ook Sjosji. Als kind las ik eveneens Zonnekind/Zonnestraal/Zonneland, en van mijn tante kregen we ook nog Donald Duck. En tot slot, de lokale krantenwinkel bestelde voor mij (en mijn achterneef) ook elke week braafjes tweemaal Dorothée Magazine, wat ik ook jarenlang heb gelezen, begin jaren '90. In de latere jaren heb ik vooral Zozolala bijgehouden, maar da's natuurlijk eerder stripinfo. Vandaag neemt Het Getekende Reep Magazine dat over.
 5. Om je weer wel, of net onwel te voelen?
 6. Dat verklaart misschien dat luidkeels roepen in hun reclamefilmpes?
 7. Bij Milka zou dat nochtans als een vorm van beleefdheid over kunnen komen.
 8. Er zijn er heel wat die over Andreas gaan, de meeste daarvan heb ik hier ook. Ik denk dat al minstens drie Zozolala's rond Andreas draaiden, als het er niet meer waren. Maar er zijn er ook wel andere zoals Stripsgids, Rêve-en-Bulles,... .
 9. TOP moet ook Sam nog gepubliceerd hebben, toch zeker de Kikkerpoel, want deze poster heb ik hier nog liggen. Ik moet ook nog ergens de stripverhalen zelf hebben, want die knipte ik braafjes elke keer uit.
 10. Dat is 't inderdaad, zo lopen er nu al twee rond in huize stilte. Ik overweeg ze als wanten te gebruiken als de winter een beetje winter wil wezen.
 11. Zijn we niet eerder geïnteresseerd in het koffie-potentieel van haar uitwerpselen?
×
×
 • Create New...