Ga naar inhoud

The Angry Young Fan

Members
 • Aantal items

  42
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over The Angry Young Fan

 • Verjaardag 31-08-1983

Profile Information

 • Locatie
  Mechelen
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

626 profielweergaven
 1. Wat ons meteen brengt bij de geniale DRS. P! (uit: 'Winter') 'De buren waren grimmig, zijn ouders diep gegriefd. En onder zijn collega’s was hij ook al niet geliefd. De oude juffrouw Zomer, baas Voorjaar, meester Herfst. Ze riepen driewerf schande, juffrouw Zomer het driewerfst.'
 2. Goh, ik dacht even dat het één of andere ex libris was. Het album heb ik zelf, zou het erg leuk vinden mocht er een groter formaat bestaan. (Hoe geniaal was 'Kobe de Koe' wel niet?)
 3. Leuk! Waar heb je deze afbeelding gevonden? Zou ik thuis wel willen ophangen!
 4. Amen! Een kunst op zich. Gisteren 'TGV' nog eens herlezen en het album heeft nog niets aan kracht verloren. Erg jammer dat de reeks gestopt is, al meen ik mij wel te herinneren dat de laatste twee albums minder waren... Iemand een idee wat de goede man vandaag de dag precies doet? Nog steeds 'De familie Doorzon'?
 5. Gewoon al terugdenken aan 'De TGV' tovert een gigantische glimlach op mijn gezicht. Dat was zóóó goed!
 6. Dat vind ik net het allersterkste aan de reeks 'Mooie Navels': dat de personages evolueren, dat er een verhaallijn ontstaat over de albums heen, dat de humor soms wat wranger wordt... Wat mij betreft is 'Mooie Navels' één van de beste serieus van de afgelopen 10 jaar. Er zijn maar weinig albums waarvoor ik meteen naar de SSZ loop, maar 'Mooie Navels' is er daar wel één van.
 7. Als je de cover bekijkt, wetende dat onderstaand fragment in het boek opduikt, vind ik het nog niet zo op hol geslagen. Misschien tijd om Lambiks proces te maken?
 8. Prent heeft een hoog #metoo-gehalte. Niet echt gezond, hoe Lambik naar dat meisje kijkt...
 9. Bedankt. Eens grondig bekijken, kiezen en dan bestellen maar!
 10. Geen idee wie de tekenaar precies is, maar enorm onder de indruk van deze dédi! Doet mij wat denken aan André Geerts ten tijde van 'Ondankbare wereld'. Of zelf Sempé. Beste fenip, wat kan je mij aanraden van deze man? En hoe kom ik ook aan zo'n mooie dédi?
 11. Iemand de nieuwe Stripgids al gekocht? Of vind je nummer 5 nog niet in de betere SSZ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...