Ga naar inhoud

feli

Members
 • Aantal items

  928
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Dobbelsteeninspecteur

Recente bezoekers van dit profiel

1.641 profielweergaven
 1. Ik vond het te abrupt eindigen. Het begon heel leuk maar een teleurstellend einde. Inderdaad wel heel mooi getekend.
 2. feli

  Jommeke

  Ik vraag me vooral af waarom Jommeke een Hitler snor heeft.
 3. Nog een echte klassieker: het leven van een kogel. Lord of war
 4. Een van de mooiste van de afgelopen jaren vind ik de intro van Scott Pilgrim vs the world. Normaal ging er, zoals in veel moderne films, geen title sequence zijn. Op aanraden van Quentin Tarantino heeft regisseur Edgar Wright er toch eentje gemaakt. Baby Driver van Edgar Wright heeft ook een mooie intro. Gedurende de hele wandeling van Baby kun je de tekst uit het nummer terugvinden. BV. als graffiti op muren, lantaarnpalen, bomen...
 5. Jordan Peele, niet Lee. Persoonlijk vind ik Get Out goed werken en is het racisme geen subplot maar de drijfveer in de film.
 6. feli

  Feli

  De vele avonden aan mijn tekentafel hebben tot iets leuks geleid! Samen met Kristof Bertemaak ik de strip 'Barista', een stripverhaal waarin je de grijze muis Sam volgt. Hij had een drukke kantoorbaan, maar werd ontslagen. In koffiebar 'Barista' kan hij aan de slag. Volg Sam in zijn nieuwe wereld vol exotische hipsters! Elke maand verschijnt een deel van de strip in het maandblad Maxix. Benieuwd? Via https://maxix-strip.com/winkel.html schrijf je je in voor een gratis proeftijdschrift.
 7. feli

  Neon Genesis Evangelion

  Top Anime! Ooit gezien eind jaren 90 en onlangs ook alles terug bekeken op Netflix. Ik denk wel dat het hit or miss is. You either love it of you snap er the nougabollen van. (of beide) Maar ik ben geweldig fan.
 8. Ik heb geen probleem met tussenfilmpjes... zolang ze skippable zijn
 9. Wel op Story Mode. Maar is echt geen lang spel. Nu bezig aan Arcade mode. Moeilijker, geen continues en moeilijker om 1Up's te krijgen. Dus dit gaat even lang duren.
 10. Net uitgespeeld op hard. Streets of rage waren bij mijn favoriete spellen vroeger. Op Hard is het echt wel geen makkie. Serieus gezweet en kramp in mijn vingers!
 11. feli

  Feli

  Voor de mensen die nog iets zoeken om te lezen in deze quarantine tijden even deze herinnering: Hallo Vaarwel seizoen 1 is volledig gratis te lezen, 120 pagina's sitcom(ic) Issuu: https://issuu.com/davidfelizardareal/docs/hallo_vaarwel_seizoen_1_issuu PDF: https://drive.google.com/file/d/13jrc55aJD4VnFpl0JPukQ1vb-n0BswJg/view Enjoy en laat mij weten wat je ervan vond!
 12. Ik was te laat om mij aan te melden Anders ging ik ook wel livestreamen. Heb wel al leuke initiatieven zien langskomen. Ik ben heel benieuwd.
 13. Die zouden de voordeur tegen hun neus voelen.
 14. A day in the Life of a Japanese Manga Creator
 15. Als je de reviews wat bekijkt, dan ga je beter voor de Huion 16 pro of XP pen 15.6 voor dezelfde prijs als de Wacom One.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...