Ga naar inhoud

feli

Members
 • Aantal items

  922
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Dobbelsteeninspecteur

Recente bezoekers van dit profiel

1.605 profielweergaven
 1. feli

  Neon Genesis Evangelion

  Top Anime! Ooit gezien eind jaren 90 en onlangs ook alles terug bekeken op Netflix. Ik denk wel dat het hit or miss is. You either love it of you snap er the nougabollen van. (of beide) Maar ik ben geweldig fan.
 2. Ik heb geen probleem met tussenfilmpjes... zolang ze skippable zijn
 3. Wel op Story Mode. Maar is echt geen lang spel. Nu bezig aan Arcade mode. Moeilijker, geen continues en moeilijker om 1Up's te krijgen. Dus dit gaat even lang duren.
 4. Net uitgespeeld op hard. Streets of rage waren bij mijn favoriete spellen vroeger. Op Hard is het echt wel geen makkie. Serieus gezweet en kramp in mijn vingers!
 5. feli

  Feli

  Voor de mensen die nog iets zoeken om te lezen in deze quarantine tijden even deze herinnering: Hallo Vaarwel seizoen 1 is volledig gratis te lezen, 120 pagina's sitcom(ic) Issuu: https://issuu.com/davidfelizardareal/docs/hallo_vaarwel_seizoen_1_issuu PDF: https://drive.google.com/file/d/13jrc55aJD4VnFpl0JPukQ1vb-n0BswJg/view Enjoy en laat mij weten wat je ervan vond!
 6. Ik was te laat om mij aan te melden Anders ging ik ook wel livestreamen. Heb wel al leuke initiatieven zien langskomen. Ik ben heel benieuwd.
 7. Die zouden de voordeur tegen hun neus voelen.
 8. A day in the Life of a Japanese Manga Creator
 9. Als je de reviews wat bekijkt, dan ga je beter voor de Huion 16 pro of XP pen 15.6 voor dezelfde prijs als de Wacom One.
 10. Inderdaad. Top tv! Vooral wanneer JB Smoove mee doet vind ik het hilarisch.
 11. feli

  Feli

  Bedankt. Facebook is wel altijd het laatste dat ik update van mijn sociale media. Dus daar vind je meer een dump aan posts. Laat mij zeker weten wat je er van vond. En nog eentje uit mijn schetsboek:
 12. feli

  Feli

  Aflevering 4 heb ik eens ingekleurd. 5 en 6 zijn nooit op papier verschenen. Anders geen wijzigingen nee.
 13. feli

  Feli

  Voor de mensen die geen zin hebben om een pdf te downloaden, aflevering 6 is nu ook op facebook te lezen. https://www.facebook.com/pg/hallovaarwelcomic/photos/?tab=album&album_id=1768730273270347
 14. feli

  Feli

  Ik heb het volledige seizoen 1 van Hallo Vaarwel online geplaatst. Wie zin heeft om de strip te lezen, dit kan hier: http://tiny.cc/hallovaarwel1 Het is een pdf van 129 pagina's. Alle 6 afleveringen zijn er in opgenomen. De laatste aflevering had ik nog nooit online geplaatst. Hallo Vaarwel is begonnen als mijn afstudeerproject van de opleiding Stripauteur aan Syntra West. Aflevering 1 werd in 2013 getekend. Hiervoor werd ik begeleid door mijn leerkrachten Marc Verhaegen, Hans Dijckmans en Joris Vermassen, van wie ik enorm veel heb opgestoken. De andere afleveringen werden over de p
×
×
 • Nieuwe aanmaken...