Jump to content

Kristof Berte

Members
 • Posts

  1,748
 • Joined

 • Last visited

About Kristof Berte

 • Birthday August 31

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

2,189 profile views

Kristof Berte's Achievements

 1. Behalve dat ik constant aangevallen werd door kleine spinnetjes, was het inderdaad een leuke dag
 2. Vogels zijn populair als logo
 3. Kuifjeraket, Alexander de Grote en... een willekeurige kikker in een willekeurig ruimtepak Terzijde: een grapje tussen mezelf en de inkleurder @Tom MDP, maar die posters in Lise haar kamer veranderen constant, soms zelfs in 2 opeenvolgende kaders.
 4. Thanks! Leuk om te horen Er zijn voorlopig nog geen plannen in de richting van een album. We zien wel wanneer we op een bepaald moment genoeg grappen hebben.
 5. Dit toffe stripje (al zeg ik het zelf) maak ik samen met David Felizarda Real (Feli) en verschijnt maandelijks in het stripmagazine Maxix.
 6. Ik heb nog nooit een tekening gemaakt waarvan ik achteraf dacht: dit kon ik echt niet beter gedaan hebben Jup, topper! Tis altijd een aanvulling, eerder dan een simpele inkleuring.
 7. Lang geleden dat ik nog eens iets plaatste, superdruk. Klein projectje tussendoor: afbeeldingen voor de website van Gezond Sporten Vlaanderen. Ingekleurd door Shirow di Rosso.
 8. Tof stijltje en inkleuring. Op't eerste zicht meer geschikt voor illustraties en grafisch werk, maar de platen zijn zeker leesbaar. Het werkt wel. Ik zou wel nog een goed nadenken over het font en de manier van letteren, daar is nog zeker vooruitgang in te maken.
 9. Het is ook niet omdat het "voor kinderen" is, dat volwassenen er geen plezier aan kunnen beleven. Blijven gewoon zeer goed gemaakte producten. Ik lees graag af en toe s een Jommeke.
 10. Bedankt Cinco Voor wie eens goesting heeft om op m'n kop te kijken:
×
×
 • Create New...