Ga naar inhoud

Kristof Berte

Members
 • Aantal items

  1.741
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Kristof Berte

 • Verjaardag 31 augustus

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

2.006 profielweergaven
 1. Ik heb nog nooit een tekening gemaakt waarvan ik achteraf dacht: dit kon ik echt niet beter gedaan hebben Jup, topper! Tis altijd een aanvulling, eerder dan een simpele inkleuring.
 2. Lang geleden dat ik nog eens iets plaatste, superdruk. Klein projectje tussendoor: afbeeldingen voor de website van Gezond Sporten Vlaanderen. Ingekleurd door Shirow di Rosso.
 3. Tof stijltje en inkleuring. Op't eerste zicht meer geschikt voor illustraties en grafisch werk, maar de platen zijn zeker leesbaar. Het werkt wel. Ik zou wel nog een goed nadenken over het font en de manier van letteren, daar is nog zeker vooruitgang in te maken.
 4. Het is ook niet omdat het "voor kinderen" is, dat volwassenen er geen plezier aan kunnen beleven. Blijven gewoon zeer goed gemaakte producten. Ik lees graag af en toe s een Jommeke.
 5. Bedankt Cinco Voor wie eens goesting heeft om op m'n kop te kijken:
 6. Moeilijke keuze, maar A genomen op basis van: "Wat zou ik het liefst ingekaderd in mijn living hangen?"
 7. Bwohja, klasse, dat is nu wel heel veel gezegd. Maar toch bedankt
 8. Titelbladillustratie Lise 3 door één van de beste tekenaars van de Lage Landen!
 9. Je vraagt je af of de rest van dat gezelschap tot dan de hele tijd heeft lopen zagen "Zeg, waar zijn we nu?" - "Waarom zeg je ons niet waar we zijn?" - "Volgens mij is het de nieuwe stad Tremor" Anyway, toch maar A gekozen, omdat ik B eigenlijk helemaal niet zo bijzonder vind.
 10. Beide sterk, ik kan alleen maar voor Asterix kiezen omdat ik dat liever zie qua stijl.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...