Jump to content

Kristof Berte

Members
 • Posts

  1,751
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Kristof Berte

 1. Ik heb wel iets met voetbal, en ik heb me er ook mee geamuseerd
 2. Opnieuw lang geleden dat ik nog eens iets geplaatst had... Hier ben ik momenteel aan bezig: enkele grapjes voor in een Doe Boek tegen pesten.
 3. Behalve dat ik constant aangevallen werd door kleine spinnetjes, was het inderdaad een leuke dag
 4. Vogels zijn populair als logo
 5. Kuifjeraket, Alexander de Grote en... een willekeurige kikker in een willekeurig ruimtepak Terzijde: een grapje tussen mezelf en de inkleurder @Tom MDP, maar die posters in Lise haar kamer veranderen constant, soms zelfs in 2 opeenvolgende kaders.
 6. Thanks! Leuk om te horen Er zijn voorlopig nog geen plannen in de richting van een album. We zien wel wanneer we op een bepaald moment genoeg grappen hebben.
 7. Dit toffe stripje (al zeg ik het zelf) maak ik samen met David Felizarda Real (Feli) en verschijnt maandelijks in het stripmagazine Maxix.
 8. Ik heb nog nooit een tekening gemaakt waarvan ik achteraf dacht: dit kon ik echt niet beter gedaan hebben Jup, topper! Tis altijd een aanvulling, eerder dan een simpele inkleuring.
 9. Lang geleden dat ik nog eens iets plaatste, superdruk. Klein projectje tussendoor: afbeeldingen voor de website van Gezond Sporten Vlaanderen. Ingekleurd door Shirow di Rosso.
 10. Tof stijltje en inkleuring. Op't eerste zicht meer geschikt voor illustraties en grafisch werk, maar de platen zijn zeker leesbaar. Het werkt wel. Ik zou wel nog een goed nadenken over het font en de manier van letteren, daar is nog zeker vooruitgang in te maken.
 11. Het is ook niet omdat het "voor kinderen" is, dat volwassenen er geen plezier aan kunnen beleven. Blijven gewoon zeer goed gemaakte producten. Ik lees graag af en toe s een Jommeke.
 12. Bedankt Cinco Voor wie eens goesting heeft om op m'n kop te kijken:
 13. Moeilijke keuze, maar A genomen op basis van: "Wat zou ik het liefst ingekaderd in mijn living hangen?"
 14. Bwohja, klasse, dat is nu wel heel veel gezegd. Maar toch bedankt
 15. Titelbladillustratie Lise 3 door één van de beste tekenaars van de Lage Landen!
 16. Je vraagt je af of de rest van dat gezelschap tot dan de hele tijd heeft lopen zagen "Zeg, waar zijn we nu?" - "Waarom zeg je ons niet waar we zijn?" - "Volgens mij is het de nieuwe stad Tremor" Anyway, toch maar A gekozen, omdat ik B eigenlijk helemaal niet zo bijzonder vind.
 17. Beide sterk, ik kan alleen maar voor Asterix kiezen omdat ik dat liever zie qua stijl.
×
×
 • Create New...