Jump to content

Lavas

Members
 • Posts

  97
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Lavas

 1. Spirits Grote signeerdag van 18 september te Temse is wegens COVID-19 geannuleerd. Het vliegtuigticket van Francis Bergèse was wel al geboekt. Daarom wel nog een signeerdag met de tekenaar van Buck Danny.
 2. Ook de beschikbare strips van de Culturele Vereniging Spirit kunnen ter plaatse aangekocht kunnen worden. Daarnaast kunnen de fans van strip stickers ook nog de Strip-sticker-catalogus en de aanvulings-catalogus aanschaffen.
 3. Komt Jo El Azara? Want hij staat niet op de website?
 4. Hier vind je de link: https://culturele-vereniging-spirit.jouwweb.be/signeerdag-francis-bergese
 5. Op 18 september kun je in Temse wel naar de signeersessie van Francis Bergèse, tekenaar van oa Buck Danny. https://culturele-vereniging-spirit.jouwweb.be/signeerdag-francis-bergese
 6. Met pijn in het hart hebben we moeten beslissen om Spirits Grote Signeerdag weer een jaar uit te stellen. De opgelegde COVID-19 maatregelingen waren te streng om verder te kunnen doen. We hopen jullie volgend jaar op zaterdag 17 september 2022 te kunnen begroeten met minder beperkingen... Aangezien Francis Bergèse zijn vliegtuigticket al geboekt was zal er op zaterdag 18 september 2021 enkel een signeersessie met hem zijn en kunnen ook de strips van Dracurella en Brian Howell afgehaald worden.
 7. De Artist edition zal 80€ kosten. Op elke cover tekent Sylvain Polfliet een originele inkttekening. De luxe editie kost 60€. Bij beide albums krijg je een speciaal flesje bier bij. Speciaal hiervoor gebrouwen.
 8. Nog 2 topnamen die morgen op de site gaan bijkomen: Marc Wasterlain, de tekenaar van Dokter Zwitser en Sarah Spits en De Fransman Francis Bergèse, tekenaar van Buck Danny komen naar Spirits Grote Signeerdag.
 9. Alweer een goede reden om op zaterdag 18 september naar Temse af te zakken. Dan verschijnt er een zeer gelimiteerd luxe-album van Brian Howell: “Het U.V.-gevaar”. Dit is een van de eerste verhalen waar Hec Leemans meewerkte samen met Sylvain Polfliet. Het verscheen in 1969 in de krant ‘Het Volk’ en in 1973 in drie delen in het weekblad ‘Ohee’. Echter in Ohee werd door plaatsgebrek de twee laatste pagina’s van het verhaal nooit gepubliceerd. Nu voor het eerst verschijnt het verhaal compleet in album. MET de 2 ontbrekende pagina’s. Ook zijn er toen niet minder dan 4 aankondigingsplaten gemaakt en die worden ook opgenomen. En bij het verschijnen in de krant werd het verhaal 2 dagen onderbroken omdat Brian Howell op een nieuwjaarsfeestje zat. Ook die 4 stroken komen er in. Speciaal voor het album heeft Sylvain Polfliet ook nog 2 schutbladen getekend. Het album kan niet gereserveerd worden en kan enkel afgehaald worden op Spirits Tweede Grote Signeerdag.
 10. Een leuk hebbeding... Speciaal voor Spirits Tweede Grote Signeerdag gaan "De Objectieve Kaaischuimers' voor de "Culturele Vereniging Spirit" een lekker lokaal 'Brian Howell bier" brouwen. En het zal geen pils zijn... Enkel te verkrijgen op de signeerdag en zeer beperkt. Hieronder krijg je alvast het ontwerp van Sylvain Polfliet mee...
 11. Deze uitgave van 2009 hebben inderdaad nooit een winkelverdeling gehad. Volgens mij zijn die toen voorgesteld op een beurs en sindsdien blijven liggen. Ik ben blij dat we dan nu een soort tweede voorstelling kunnen doen...
 12. Ondertussen is de website al veranderd en vernieuwd: https://stickersgezocht.jouwweb.be/
 13. Deze integrale van Dracurella van Julio Ribera (Beter gekend van de stripreeks Axel Moonshine) verscheen al in 2009 maar werd eigenlijk nooit goed verdeeld. Dit album zal eindelijk aan de fans aangeboden worden op Spritis Grote Signeerdag. Oplage 150 genummerde exemplaren, 3 volledige verhalen in kleur + dossier. Gesigneerd door Ribera. Verkoop prijs : 45,00 euro Reserveren mag via mercatorstripbeurs@yahoo.com
 14. De culturele Vereniging Spirit doet op zaterdag 18 september 2021 een tweede poging om haar tweede signeerdag te organiseren. We verwachten een 30-tal tekenaars en verschillende speciale uitgaven. Ook onze streekbieren zullen opnieuw niet ontbreken. Laten we hopen dat Corona er weer geen stokje voor steekt. Meer info vind je op de website. Hou ze zeker in het oog want ze wordt regelmatig aangevuld. Ook onze lijst van signerende tekenaars zal regelmatig aangevuld worden.
 15. Helaas kan er dit jaar bijna geen enkel stripevenement georganiseerd worden. Ook de vele vieringen van '75 jaar Suske en Wiske' zijn in het water gevallen. Misschien een warme oproep om 'Suske en Wiske - 76 jaar' te plannen... Ook al gaan de evenementen niet door, de speciale uitgaven komen wel degelijk uit. In Temse verschijnt er op 5 december een speciale, door Paul Geerts getekende Suske en Wiske kerstkaart en het luxe-album 'Tazuur en Tazijn' op groot formaat. Meer info vind je op de site: https://culturele-vereniging-spirit.jouwweb.be/
 16. Op 5 december verschijnt bij de Culturele Vereniging Spirit te Temse ‘Tazuur en Tazijn’ van Suske en Wiske. Dit album werd speciaal voor ons opnieuw ingekleurd en verschijnt op 150 exemplaren. Paul Geerts heeft hiervoor deze speciale nieuwe cover getekend. https://culturele-vereniging-spirit.jouwweb.be/uitgifte...
 17. Zojuist bericht gekregen van de gemeente Temse dat alle activiteiten geannuleerd zijn en dus zal helaas ook de Grote Signeerdag van 19 september wegens de Corona niet doorgaan. Hopelijk zijn we volgend jaar weer terug.
 18. Zojuist bericht gekregen van de gemeente Temse dat alle activiteiten geannuleerd zijn en dus zal helaas ook de Grote Signeerdag van 19 september wegens de Corona niet doorgaan. Hopelijk zijn we volgend jaar weer terug.
 19. De artist edition albums van het album Red Imperator door Sylvain Polfliet liggen klaar om naar de tekenaar te gaan. Hij zal, net zoals vorig jaar, een mooie tekening maken op de covers. Oplage slechts 22 exemplaren. Verschijnt op zaterdag 19 september op Spirits Grote Signeerdag te Temse.
 20. Het biertje is al zeker een Spirit-uitgave
 21. Voor de tweede artist-ediion ben ik nog op zoek naar het Brian Howell-album nr. 4 'Red Imperator van Sylvain Polfliet'. Wie me hiermee kan helpen is zeker van zijn artist-edition exemplaar en krijgt 10€ korting. Als Corona geen spelbreker wordt, dan verschijnt het album op Spritis tweede signeerdag te Temse op 19 september. bij de tweede foto zie je hoe de Artist edition van vorig jaar eruit zag. Elke cover was origineel getekend door de auteur. Enkel die me een album kunnen bezorgen kunnen hun album reserveren. De andere albums kunnen niet gereserveerd worden.
×
×
 • Create New...