Ga naar inhoud

carioca

Members
 • Aantal items

  208
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

830 profielweergaven
 1. De printer!?! Hopelijk is dat een drukker.
 2. Was het druk? En heb je nog leuke bezoekers gezien??
 3. Dc heeft de publicatierechten van Watchmen. Moore en Gibbons verdienen op jaarbasis nog aardig aan deze reeks.
 4. In het artikel staat een link naar een scriptie waar het is terug te vinden. https://vibeserver.net/scripties/crisis in de muziekindustrie.pdf
 5. Het is juist onzettend empatisch om iemand bij de schouders te pakken en op het juiste pad te zetten.. Waarom zou deze man uitzichtloos moeten lijden, terwijl de oplossing zo eenvoudig is? Niet fraai is meegaan met dat gezever. Inmiddels is ook wel weer gebleken dat de soep niet zo heet word gegeten. Waarbij mijn eerste verwijt blijft staan. Waarom elke oprisping van een tekenaar delen? Sommige dingen kunnen beter prive blijven.
 6. Niks mis met deze redenering. Enne afvoeren als ouden mensch? Ik zou niet durven.
 7. Bij Kickstarter bepaal je zelf of het een papieren of digitaal product is. Veel makers kiezen voor beide opties. Bovendien is het een ideale optie voor mensen die zelf alles in de hand willen hebben. Als je de hele dag autistisch op zolder wil zitten tekenen dan kun je hier beter wegblijven. Maar anno 2019 is het in ieder geval een optie. Tsja, jij was dan ook de maat der dingen in 1984. Inmiddels zijn we 35 jaar verder . Als je nu 20 jaar jong was, dan had je een website met een patreon account en werkte je in het Engels.
 8. Doe tijdens je vrije zondag eens een rondje internet. Dan kom je de voorbeelden tegen. Zelf verbaas ik me over de mensen die via communities veel binnenhalen. Er is bijvoorbeeld een groep Kickstartende mensen die het erg goed doen.
 9. Wat een hoop platitudes. Er word NU al geld verdient aan digitale publicaties. Dat is totaal het probleem niet. Het is dat zwart-wit simplisme wat je hier te vaak terugziet.
 10. Moet werkelijk elke depressieve oprisping van een striptekenaar worden gedeeld? Meneer Krings zal moeten leren dat je geen recht hebt om je geld te verdienen in de business van je keuze. Als meneer Krings niet tevreden is met zijn verdiensten dan staat het hem vrij om een andere baan te nemen. Koerier jobs zijn booming. Hij kan deze week al beginnen bij de DPD.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...