Ga naar inhoud

Chimi

Members
 • Aantal items

  3.553
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Chimi

 • Titel
  Schrijver van slechte zinnen
 • Verjaardag 19-01-2001

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.417 profielweergaven
 1. Chimi

  Chimi Art

  Heb dit nog getekend vandaag.
 2. Chimi

  Chimi Art

  Toegegeven, voor het opvullen van grote zwarte vlakken gebruik ik inderdaad een penseelstift, maar het daadwerkelijke tekenen gebeurt zo goed als enkel met fineliner.
 3. Chimi

  Chimi Art

  Heb dit gisteren trouwens nog gemaakt.
 4. Chimi

  Chimi Art

  Vooral omdat ik daardoor regelmatig te vermijden foutjes maak. Aan de andere kant, als ik eerst een potloodschets maak en dan inkt, wordt de tekening vaak te stijf naar mijn goesting. Ik gebruik trouwens voornamelijk een fineliner.
 5. Chimi

  Chimi Art

  Gisteren dit gemaakt. Is wel aardig maar ik zou misschien bij zo'n grotere tekeningen niet steeds direct in inkt moeten werken.
 6. Chimi

  Chimi Art

  Goh, niet bepaald maar toch bedankt voor het compliment!
 7. Chimi

  Chimi Art

  Wat testjes
 8. Niet echt helemaal waar dit topic over gaat, maar toen ik 11 of 12 jaar oud was zag ik regelmatig de namen "Jacques Tardi" en "Jacques Tati" terugkomen, maar het duurde wel een tijdje voor ik doorhad dat het twee totaal verschillende personen waren, wat zeer verwarrend kon zijn.
 9. Hij heeft zelf ook al toegegeven dat Hirschfeld zijn grootste inspiratie was bij het vormen van die stijl.
 10. John Allison, die al sinds 1998 verschillende stripseries heeft getekend en/of geschreven binnen zijn eigen "Tackleford universe", had vaak hetzelfde probleem, maar gelukkig werkt hij in een internettijdperk en kan hij te rade gaan bij de fanwikipedia's die zijn lezers hebben samengesteld...
 11. The Animal Family (Randall Jarrell) Je zou dit het best kunnen beschrijven als een kinderboek voor volwassenen. Het vertelt het verhaal van een man waar de schrijver enkel naar verwijst als "the hunter". Hij woont helemaal alleen in een huis aan de oceaan, en sinds zijn ouders stierven, vele jaren geleden, lijkt hij niet veel ander menselijk contact meer te hebben gehad. Op een dag echter ontmoet hij een zeemeermin, die initieel nog wat schuw is met hem, maar na een tijd groeien ze steeds meer naar elkaar toe. Zij leert zijn taal zonder veel moeite, hij vindt het al hee
 12. Pacific Palace (Christian Durieux) Na een aantal Robbedoes hommages die geobsedeerd waren met wereld's beroemste piccolo in de Tweede Wereldoorlog te plaatsen gaan dit album en het recent verschenen "Robbedoes bij de Sovjets" resoluut voor een Koude Oorlog setting. In dit geval gaat het eigenlijk meer over de nasleep daarvan. Een voormalige Russische dictator, in zijn eigen land "de beul" genoemd, vraagt asiel aan in Frankrijk(?) en verblijft in afwachting van het verdict in een hotel genaamd Pacific Palace, een oud paleis gesitueerd tussen een meer en de bergen. Robbe
 13. Chimi

  Atom Agency

  Niet per se, zo'n beeld zie je constant in misdaadfilms en strips. Jason doet iets gelijkaardigs in I Killed Adolf Hitler.
 14. Mijn persoonlijke favoriet zal waarschijnlijk Videodrome zijn, al komt Brazil aardig in de buurt. La Jetée is weliswaar een kortfilm maar verdient ook wel een plaats in de lijst (en zou later de basis vormen voor 12 Monkeys), Robocop leunt al dichter aan tegen pure actiefilm maar zou ik er toch ook bijscharen, en om top 5 af te ronden waarschijnlijk Blade Runner of Stalker.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...