Ga naar inhoud

Powi777

Members
  • Aantal items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Powi777's Achievements

  1. Ik wil deze plaat van Bob Mau binnenkort ter veiling aanbieden. Ik kocht over de jaren meerdere platen van Bob Mau en met name dus Kari Lente, omdat ik de tekenstijl prachtig vind. Van deze weet ik niet meer van welk album het was. Wie wel???? Hartelijk dank voor de reactie vast :).
  2. Dankje wel. Zo werkt het voor mij ook. Een striptekening koop of omdat je van een album houdt of omdat je de tekenaar fantastisch vindt. Zoals in dit geval. Ik heb de plaat netjes ingekaderd en aan de muur gehangen. Top van genoten. Ik hou me nog steeds aanbevolen voor een antwoord :).
  3. Ik wil deze plaat van Ferry binnenkort ter veiling aanbieden. Ik heb 'm altijd heel strak gevonden, met die hele doordachte tekeningen, speciale kaders rond de tekeningen en ook speciale tekst'ballonnen'. Maar het is tijd voor wat anders. Wat ik wil weten en niet meer weet is welk album het was. Wie helpt? Veel dank.
  4. Veel dank @sporoi - en met je eens, leuke, prettig gedetailleerde originele plaat. Met een gezonde dosis Bob Mau-humor in het vogelplaatje
  5. Kan iemand me helpen met de exacte identificatie van deze originele plaat? Na vele jaren plezier, ik heb m ook nog laten inkaderen destijds, is het tijd binnenkort om afscheid te nemen...
  6. Wie helpt me met de exacte identificatie van deze Bob Mau-plaat? Welk album gaat het om? Veel dank!
  7. Wat een berg aan goede info - heel veel dank @Bonte @cartoonesk @sporoi Het is inderdaad net ff anders dan de hele vroege Sleen tekeningen uit eind jaren 40 begin jaren 50. Je ziet inderdaad dat dit al meer de 'volwassen' Sleen is (al zou hij natuurlijk een hele tijd meegaan) Dank !
  8. Dank voor de snelle reactie cartoonesk - tot dusver zijn je kansen intact Mooie avond alvast!
  9. Ik heb deze lang geleden op een veiling gekocht. Kan iemand me helpen deze in context te plaatsen? Ie van welk jaar is de tekening? Veel dank voor ieders tijd!
  10. Ik kocht deze eind jaren negentig of begin jaren 00 - op basis van de kwaliteit van de tekening maar ook een reeks die ik in gedachten had? Waarom ik het niet meer weet - weet ik niet. Maar iemand kan me vast helpen, want ik denk dat ik afscheid van dit mooie werk ga nemen via catawiki ofzo. Wie heeft de kennis? Ik ben u dankbaar.
  11. Nog een toevoeging, van Lambieknet.net: 'De Moor could also be enjoyed in Ons Volkske, with the one-shots 'Het Wonderschip' (1949), 'Oorlog in het Heelal' (1949-1950),... '
×
×
  • Nieuwe aanmaken...