Jump to content

Save The Date: 30 Mei! Exclusieve Signeersessie In Het Besloten Land In Leuven


Recommended Posts

Save The Date: De kogel is door de kerk, we hebben een nieuwe signeersessie gepland en deze heeft wel een heel exclusief karakter. Op vrijdag 30 mei kan je het nieuwe album "De avonturen van Scott Leblanc: Paniek over Saigon" laten signeren door grootmeester Devig zelf. Devig staat bekend om zijn heldere klare lijn, een stijl die je ook kan terugvinden bij de albums van Kuifje.

Om je in alle rust kennis te laten maken voor een uitgebreide babbel en een uitgebreide tekening houden we de plaatsen beperkt tot maximum 20 mensen. 
Bovendien krijg je bij deze signeersessie ook een exclusieve ex libris die enkel voor deze signeersessie beschikbaar word gesteld! De kostprijs voor dit evenement bedraagt slechts €20, hierbij is de kostprijs van het boek inbegrepen, net zoals de ex-libris!

Als je erbij wil zijn stuur dan een mailtje naar jozef@hbl.be of contacteer ons op 016/22.58.40. De plaatsen zijn beperkt en op=op! Devig zelf zal enkel in Het Besloten Land komen signeren! Snel zijn is dus de boodschap. 

 

Het Besloten Land kan je terugvinden in Leuven plaats van afspraak is de Parijsstraat 16, 3000 Leuven

 

  post-635-0-41426800-1400254512_thumb.jpg

Link to comment

Signeersessie Scott Le Blanc wegens succes verlengd!

 

Door de massale vraag is er besloten om de signeersessie met een dag te verlengen. Wie wil kan nu ook zaterdag 31 mei binnen springen in Het Besloten Land vanaf 11:30. Let wel op, zaterdag werken we niet met reservaties en zullen er ook geen ex-librissen aanwezig zijn, voor deze signeersessie betaal je enkel de prijs van het boek.

 

Wil je toch graag een ex-libris en uitgebreide tekening, maar kan je er niet bij zijn de vrijdag of zaterdag, dan bestaat er ook de mogelijkheid om het pakket van €20 te verzenden exclusief verzendingskosten. Dit kan door een mail te sturen naar jozef@hbl.be

 

Tot dit weekend! 

Link to comment

Wil je toch graag een ex-libris en uitgebreide tekening, maar kan je er niet bij zijn de vrijdag of zaterdag, dan bestaat er ook de mogelijkheid om het pakket van €20 te verzenden exclusief verzendingskosten. Dit kan door een mail te sturen naar jozef@hbl.be

 

Dit vond ik toch heel aardig aangeboden, jammer alleen dat ik op mijn mail aan Josef nooit een reactie heb gekregen!

Link to comment

Hallo, 

 

Blijkbaar was er iets misgelopen met de mailserver waardoor we aantal mails niet ontvangen hebben. Zeer jammer. We hebben wel nog een tweetal gesigneerde albums, en we hebben ook nog een aantal gesigneerde ex-librissen langs de achterzijde. je kan dit bestellen via volgende link, het zijn er wel niet veel meer. Dus op=op

 http://www.hbl.be/index.php?option=shop&view=comic&extra=9781151027221

 

Nog een prettige dag, 

 

met vriendelijke groeten,

 

Jozef

Link to comment

Hallo Allen, 

 

Bedankt voor de bestellingen! Worden volgende week richting Nederland verstuurd. Wel even meegeven dat de gesigneerde albums nu op zijn. Er is wel nog de mogelijkheid om een gesigneerde ex-libiris te kopen met dedicace op de achterzijde. Maar deze zijn ook bijna op. Dus snel zijn is de boodschap. 

 

Veel plezier ermee alvast en tot snel! 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...