Ga naar inhoud

Daan

Members
 • Aantal items

  1.622
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.611 profielweergaven
 1. A gekozen vanwege de dik aanwezige sfeer, het is alsof je bij A alle geluiden hoort en geuren ruikt die samengaan met een 17e-eeuwse stad met zeehaven. Prachtig! Zoiets ervaar ik bij B helemaal niet, geen enkel geluid en geen enkele geur dringt zich op. De sfeer doet vermoeden dat iedereen nog slaapt terwijl dat helemaal niet het geval is...
 2. De tekenaar van B is toch dezelfde als die we in ronde 1 ook tegenkwamen: Iko?
 3. Graag gedaan hoor. Je mag ons via dit forum altijd op de hoogte houden van eventuele vorderingen! Want: Dat vinden wij allen zo prettig, jaja!
 4. Informeer eens bij @thomas du caju, Hennie Vaessen, Eric Heuvel en/of Nico Schuurman. Zij hebben allemaal al veel verhalen getekend die zich in die periode afspelen... maar er zijn er nog veel en veel meer!
 5. Leuk! bedankt voor de link. Ik heb ze nog niet eerder gezien.
 6. Ik ken ze niet maar vind het wel interessant! Kun je wat voorbeelden laten zien?
 7. Ik vond het nieuwste album ook wel weer erg leuk en die Deus ex machina (de storm) stoorde mij allerminst, in Mississippi passeren dat soort weerfronten met grote regelmaat... De allerleukste Lucky Luke naar Morris vind ik nog steeds Ieder voor zich, geschreven door Daniel Pennac en Tonino Benaquista. Zij waren ook verantwoordelijk voor Lucky Luke tegen Pinkerton. Die gasten mogen gerust met nog een aantal verhalen op de proppen komen. Dat Achdé Lucky Luke volledig in de vingers heeft, is inmiddels wel meer dan duidelijk. Wat kan die man fantastisch in die stijl tekenen
 8. Momenteel Max Havelaar aan het lezen en je kunt direct zien dat Erik daar met meer liefde/geduld aan heeft gewerkt. Alsof hij voor max Havelaar een hogere plaatprijs heeft weten te bedingen en zo meer tijd kan vrijmaken voor die pagina's. Het is allemaal veel netter en gedetailleerder.
 9. Oké, bedankt @cinco, ze leek wel wat op een Meynet-meisje. Volgens mij heb ik nog nooit iets van Marini gelezen,... ai! Ziet er toch goed uit.
 10. Ik ben 'm op dit moment aan het lezen en hij bevalt me wel. Ik stoor me wel een beetje aan de regelmatig veel te kleine hoofdjes van de personages... Ik heb het idee dat Erik vroeger iets netter werkte, nu lijkt het alsof hij direct met een fineliner tekent, of zo. Maar nog altijd goed genoeg om in de kast te zetten, hoor!
 11. Valt wat Kenny Rubenis doet (Dating for Geeks) hier dan ook onder?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...