Ga naar inhoud

Daan

Members
 • Aantal items

  1.558
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.467 profielweergaven
 1. Zo stellig is de reactie van de Taalunie niet... Eenieder mag zijn eigen een pragmatische keuze maken!
 2. Jammer dat Silvester er niet mee verder gaat... Ik heb niet zo'n hoge pet op van BDmust, onbetrouwbaar, slecht communicerend, vaak veel te duur en bovendien in Nederland heel slecht gedistribueerd.
 3. Jammer, ik vond het vorige drieluik best leuk!
 4. Van Dale 1999: kortverhaal (het) [leenvertaling van Eng. short story], (Belg.N.) kort verhaal, short story, syn. novelle. Zo heeft iedereen weer gelijk...
 5. Deze kwam ik tegen in Kolonisatie 1 en 2. Ik vond ze wel origineel, vooral de eerste. DZZZIIIWWW FIZZZ
 6. Daan

  Suske En Wiske

  Ik weet niet hoe het binnenwerk eruit ziet maar deze cover is toch ook redelijk plat ingekleurd, behalve het harnas, maardat vind ik nog wel logisch. Is trouwens het nummerbord van de auto opgevallen: 12 DEC 19? Zal dat de datum zijn waarop deze tekening gemaakt werd, of zoiets?
 7. Daan

  Suske En Wiske

  Toch denk ik dat het beoogde blauwe-reeks-gevoel beter was gelukt met beperkter kleurenpalet en een plattere inkleuring, zoiets:
 8. Prachtig getekend, dat zeker, maar er zit m.i. te weinig lijn, logica en emotie in de verhalen. De laatste vertaling kwam in 1997 uit bij Blitz: De mythe van Frankenstein herschreven: Wedergeboorte.
 9. Daan

  Kolonisatie 1

  En vandaag viel-ie op de mat. Hier mag een slotje op!
 10. Daan

  Integrales

  Als ze dit draadje kunnen vinden... Dan weten ze dat je had kunnen weten dat de prijs niet goed was en dan hoeven ze niet te leveren. Tenminste, zo een regel geldt wel in Nederland.
 11. Cool! Dankjewel Cartoonesk! Zoiets is natuurlijk ook niet goed te vertalen, maar de vertaler heeft er in ieder geval nog iets aardigs van weten te breien. Hoewel ik de referentie aan Susenwis een beetje vergezocht vind!
 12. Daan

  Kolonisatie 1

  Ik dacht: laat ik nog even voor de zekerheid op de site van DDB kijken en, ja hoor, daar stond het album nog gewoon te koop! Ik ben benieuwd of het ook daadwerkelijk binnen gaat komen. Ik zal het jullie laten weten!
 13. Ik heb de HC versie van Het Laatste Nieuws uit 2010 en deze telt 64 platen...
 14. Daan

  Kolonisatie 1

  Gisteren heb ik deel 2 gevonden maar nu moet ik nog deel 1 aan een fatsoenlijke prijs vinden. Liefst in Nederland vanwege verzendkosten. Uitgegeven door Dark Dragon Books eind 2019.
 15. Ah, dat verklaart al iets! Is de man op de foto dan Jean Dupuis, de oprichter? Op deze foto geflankeerd door Morris en iemand die ik niet ken... De tekeningen van mijnheer Dupuis zijn in ieder geval goed getroffen. Juist daarom ben ik benieuwd wat de originele Franse grap is!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...