Jump to content

Nieuwe Stripserie De Maier-Files – Boek 1 – De Inwijding Nu Te Koop !


Recommended Posts

1944 – Terwijl de Tweede Wereldoorlog op zijn einde loopt, proberen hooggeplaatste nazi’s, samen met hun financiële broodheren, hun overleven na de oorlog te organiseren. Daarbij willen ze de geplunderde mystieke schatten en een aantal “wonderwapens” veilig stellen. Boek 1 in de serie De Maier-Files introduceert de spelers en legt meteen een intrigerende oude vete bloot, een vete tussen twee machten, de mysterieuze albruna Gudrun en de zogenaamde Duistere Heer.

 

In “De Inwijding” raken majoor Rolf Dietrich en zijn divisie zodanig verstrikt in een web van intriges dat ze alleen nog op elkaar kunnen rekenen. Een mysterieuze zwarte ridder van de SS zendt hen op een geheime missie en al snel zitten ze midden in een wedren door Europa. Wie is die zwarte ridder ? Wat proberen ze in veiligheid te brengen ? Wie is te vertrouwen ? Hoe zit het met die occulte experimenten ? De Maier-Files is een avontuur waarin het niet steeds duidelijk is wie aan wiens kant staat. Dietrich en zijn divisie proberen de sleutel tot de raadsels te vinden terwijl hun vijanden zich door niets laten tegenhouden …

 

Met de tekst hierboven wordt vanaf vandaag Boek 1 in de serie De Maier-Files voorgesteld op de website van Amazon Kindle. De auteurs, Pat en Dorn, stelden u eerder al de gratis prequel voor – deze is nog steeds in lage resolutie te lezen op http://www.maier-files.com/NL/prequel.php - en laten u nu graag kennis maken met het échte werk. In kleur, voor een bijzonder lage prijs, en beschikbaar vanuit uw luie zetel.

 

Lees nu De Maier-Files – Boek 1 – De Inwijding via Amazon Kindle: http://www.amazon.com/dp/B00PHDR7X8 ! Wij beloven u: u zal het meer dan de moeite waard vinden. Maar denk eraan: vertrouw niemand, laat onze held Rolf Dietrich het woord voeren, en duik als er geschoten wordt.

 

Pat en Dorn, in het aangename gezelschap van Gudrun, Rolf, Vrouw Holle, Heinz, Otto, Frans en de divisie Parzifal, heten u van harte welkom in de wereld van De Maier-Files. Voor het laatste nieuws: volg ons op Twitter (https://twitter.com/MaierFiles), Facebook (https://www.facebook.com/pages/Maier-Files/672845582797524), of via onze eigen website (http://www.maier-files.com/NL).

 

Pat en Dorn

Auteurs van De Maier-Files

 

De_Maier-Files-_Boek_1.jpg

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...