Jump to content

Knokke-Heist 5 Mei 2013


Bonte

Recommended Posts

Info over de speciale luxe van Suske en Wiske voor de beurs

 

De luxe uitgave van Suske en Wiske is ongeveer 27cm. op 28 cm .het verhaal is ; Op het eiland Amoras ; aangevuld net acht pagina "s tekeningen over Knokke - Heist met Suske en Wiske en de Familie er in verwerkt . In Het verhaal over 8 pagina "s zit Schanulleke verborgen door 8 schanullekes dus op ieder pagina 1 op te zoeken en via mail of op adres te bezorgen maak men kans op een van de tientallen prijzen waaronder een week - end geheel verzorgd in een hotel naar keuze in Nederland in een van de hotels van de Fletcher hotel group .De luxe uitgave is in rood velours met goudopdruk in een oplage van 500 exemplaren.

 

De prijs voor een boek bedraagt 60 euro en is in voorinschrijving te krijgen, Die men kan afhalen op het stripfestival of word opgestuurd na het festival men kan alleen een boek ontvangen als het bedrag van 60 euro is voldaan . Ook op de dag van het stripfestival van 5 Mei te Knokke - Heist is het boek te koop . Na het stripfestival is het stripalbum niet meer verkrijgbaar , want de niet verkochte strips zijn bedoeld als relatie geschenk voor de gemeente Knokke - Heist .

 

De bankrekeningen waar men kan storten is voor Belgie ING NR. BE50 380017047318 met vermelding luxe uitgave Suske en Wiske

Er komt ook een Nederlandse bankrekening nummer . Dit voor onze Nederlandse vrienden . Maar die kunnen ook storten op het Belgische banknummer .

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...