Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

shakeitupguy

Members
 • Aantal items

  1.968
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door shakeitupguy

 1. Klopt, is ook zo vermeld op de site : https://facts.be/nl/gast/laurent-libessart/
 2. Klopt wat Warson hierboven plaatste. Bedoeling is dat het als pakket verkocht wordt en word speciaal gemaakt om de serie te lanceren alsook hun aanwezigheid. De dedi zal trouwens ook ingekleurd worden door de vrouw van de tekenaar (die deel 2 inkleurde). De uitgever moet iets terug verdiende voor de hele dure kost om het koppen vanuit La Réunion naar Vlaanderen te halen. Omdat Castan een dure aankoop zal zijn, zullen we het houden bij 1 HC voor Benjamin Blasco 😎 , net zoals 1 SC van Alix, jonge jaren voor Laurent Libessart. Arelate voor LAURENT SIEURAC : geen idee. Ik vermoed dat DDB dit wel op zijn site zal plaatsen. Maar ik zal eens polsen bij hem op DDC. Alsook voor die van Henri Reculé.
 3. Hoeveel tekenaars moeten er voor jou op een beurs aanwezig zijn om niet meer over 'weing tekenaars' te praten?
 4. Goed nieuws. De definitieve tekening door Kevin Eastman is bijna af. De verkoopvan de print gaat heel vlot waardoor er nog maar 10 exemplaren van de 50 kunnen besteld worden. Niet aarzelen, uit de boodschap. We krijgen heel wat aanvragen van buitenland voor deze serigraphie maar dit is dus enkel voor behouden aan de bezoekers voor de beurs.
 5. Probleem is dan dat iedereen deel 1 gaat kopen en 2 en 3 links gaan laten liggen. Ik ben het in ieder geval aan het lobbyen met de uitgever om voldoende pakketten te bemachtigen.
 6. UNIEKE ILLUSTRATIE-MOGELIJKHEID Kevin Eastman heeft een unieke illustratie getekend van de Teenage Mutant Ninja Turtles op het Genste Gravensteen. Voor de handtekeningsessie van Kevin Eastman is enkel een zwart/wit afbeelding beschikbaar. In samenwerking met Kevin Eastman wordt een kwaliteitsvolle sérigraphie gemaakt met de kleurenversie van de illustratie. Deze kwaliteitsvolle sérigraphie heeft een A3 formaat en wordt gedrukt op 250gr paper. Het wordt genummerd tot het nummer van de reservaties met een maximum van 50 stuks. Omwille van de hoge productiekost is de prijs van deze sérigraphie 50€ (inclusief de handtekening). Een minimum van 15 reservaties is nodig om de druk hiervan te starten. Hebt u interesse in deze unieke sérigraphie, stuur dan een email naar peter@theartistgallery.be met uw voornaam, familienaam en Gsm-nummer. Na ontvangst van deze mail, wordt een mail met de betaling gegevens verzonden. De betaling moet ten laatste ontvangen zijn op 25 maart 2019. Het is niet mogelijk een specifiek nummer te reserveren en alle reservaties moeten opgehaald worden op de beurs. Verkoop is definitief na betaling. Indien u niet naar FACTS kan komen wordt geen terugbetaling voorzien. Een dezer gaan we de tekening ontvangen en dan plaats ik het hier. De eerste bestellingen zijn ondertussen al binnen gelopen. 😎
 7. Tof dat hij ook de dédi in kleur doet. Deed hij vroeger niet.
 8. Klopt Deze worden nog officieel door FACTS volgende week aangekondigd. Francesco Barbieri neemt trouwens ook nog een bevriende tekenaar mee. Ook Julien Hugonnard-Bert zal van de partij zijn alsook Laurent Libessart die Alex, de jonger jaren komt signeren dat pas een paar dagen zal verschenen zijn. We zijn ook heel blij met de komst met de volgende striptekenaar die behalve een passage in Angoulême nog niet eerder in onze contreien heeft komen signeren. Alexandre Morellon komt speciaal van het eiland La Réunion naar Belgie voor de promotie van het verschijnen van zijn reeks Castan in het Nederlands door uitgeverij Microbe. Zijn vrouw Abigaïl Morellon vergezelt hem en zal de gemaakte tekeningen inkleuren. Er zal een speciaal gelimiteerd verzamelpakket (HC) met sleeve - 3 delen + plaats voor deel 4 worden aangeboden. Daar dit een heel gelimiteerde editie wordt (waar ook voor kan ingeschreven worden bij de normale stripwinkelier) weten we niet over hoeveel exemplaren we gaan beschikken maar kans is groot dat het niet voor iedereen zal zijn.
 9. Neen, die komt enkel naar FACTS 😎 Enkel Howard Chaykin komt naar DCC en FACTS. We hebben nog geen info ontvangen. . Art Adams maakt alvast nooit pre-commissies. Hij is bovendien een heel trage tekenaar waardoor hij maar een handvol tekeningen zal maken en interesse is heel hoog, zodoende ...
 10. Ik heb de vorige keer Kenny Rubenis op DCC zielig tussen 2 stands zien gepropt zitten. Neen, dat wens je geen enkele tekenaar toe.
 11. Prachtig. Was er een prive-signeersessie vandaag?
 12. We doen verder met de comic aankondigingen : klepper Art Adams & Joyce Chin.
 13. Haha, niet dus want we hebben toch al wel wat verkocht. 😎 Of het moet zijn natuurlijk dat je wel heel veel vingers in je hand hebt.
 14. Tijd voor 2 comic schrijvers op FACTS:
 15. Logisch als hij aan de DDB stand zal komen te zitten.
 16. Bij Dark Dragon Books op FACTS kan je bij de volgende tekenaars een tekening bemachtigen : Laurent Sieurac & Henri Reculé.
 17. Bij wie ga je allemaal langs van deze namen? Als je ze allemaal wilt doen, maakt het niet voor je uit of er Franco/Belgische stripnamen komen want je gaat er misschien de tijd niet voor hebben 😛 .
 18. Eerste striptekenaar die we aankondigen (er volgen er uiteraard nog):
 19. Dat is inderdaad gewoon een gelimiteerde print (ietwat specialer papier) met een gedrukte kader en plaats voor de tekenaar om er een tekening in te maken. Had de uitgeverij ook mee toen ze de laatste keer op FACTS waren. Ik denk ze alleen maar verkocht worden met een tekening erin.
 20. Ik vind persoonlijk dat Vignaux wel een goede stijl, heeft dit past bij die van Rosinski. Hij werkte tot nu toe steeds digitaal maar speciaal voor Thorgal gaat hij zich nu specialiseren in tekenen op papier (ook handig als hij dit wil doorverkopen). Ik kijk er wel naar uit naar zijn Thorgal maar blijf het spijtig vinden dat Surzhenko zijn laatste album tekent voor De Jonge jaren.
 21. Alleen publiek, dealers en tekenaars het allerbeste toewensen? De organisator dus niet? 😉
 22. Idd jammer verhaal. Moet hard aangekomen zijn toen hij Thorgal niet mocht over nemen en de Jonge Jaren die wordt gestopt. Hij vertelde me dat hij een nieuwe reeks zal tekenen op een scenario dat niet van Yann is.
 23. Hele mooie. Vandaag Surzhenko gezien en die had waarempel prachtige ingekleurde origineeltjes te koop.
 24. Inderdaad, op sommige beurzen moet je bij de acteurs een extra 'Talk price' betalen als je wil praten tegen de movie guest wanneer je er een handtekening gaat vragen. En die Talk price kan gaat al vlug gaan van 20€ of meer en dat wordt effectief verkocht. Dus iedereen die me op FACTS wil aanspreken met vragen over de tekenaars zal moeten dokken 😏
×
×
 • Nieuwe aanmaken...