Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

shakeitupguy

Members
 • Aantal items

  1.920
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door shakeitupguy

 1. shakeitupguy

  Shakeitupguys Strip Lijstje 21/1 Samouraï

  Strips worden verzonden met bpost. Voor België is dat 5,70€. 12/12/2018 : Samoerai 2 tem 7 : 30€ Alfa - Eerste wapenfeiten 3 : 3,50€ 17/11/2018 Integrales : Steven Sterk 1 : 40€ Steven Sterk 3 : 25€ Steven Sterk 1 & 3 : 60€ Johan & Pirrewiet 1 : 26€ Chick Bill 1 : 26€ 8/7/2018 : de reeks De rovers van Keizerrijken in 7 delen - Bibliiotheek versie met plastiek ter bescherming en sticker op eerste blad. Heel goede staat. Lijken alsof ze niet veel gelezen zijn : 17,50 € 23/6/2018 : 11 bundelingen van De onthoofde arenden in HC (1 tem 11) - Bibliotheek versie met plastiek ter bescherming en sticker op eerste blad. Heel goede staat. Lijken alsof ze niet veel gelezen zijn. Nr 3 en 11 is nieuw en ongelezen : 45€ 14/5/2018 Veilingscatalogii Christies' 3 mei 2018 : Miralles + Bande dessinée et illustration : 20€. Ze kunnen eventueel ook apart verkocht worden. 3/4/2018 Veroveraars van Troy 1&2 (deel 1 van Talent, deel 2 van Uitgeverij L) : HC : 9€ 26/3/2018 Percy Shelly + Mary Shelley (Ballon Media) : HC : 9€ 11/3/2018 Amazonië 1 : 3€ Cupido, 2 ,6,7,8,9,10,11,12,13,14 : 2€ het stuk 18/2/2018 XIII 20 - Mayflower Day - HC : 5€ 4/2/2018 Alles eerste druk Jojo 1,2,4,5,6 : 3€/stuk - 10€ voor de 5 Spoorloos 1,2,3,4,5 : 15€ - Deel 1 met handtekening Andere te verkopen strips : Nederlands: Blacksad 4 Luxe : De hel, de stilte : dit is nr 1/300 : 40€ Black Hawk Line 1,4,5 : 4€ voor de 3 De argonautjes 6 : HC - Luxe versie met linnen kaft op 50 exemplaren. Met gesigneerde ex-libris - Bijna nieuwe staat : 35€ De boom van de lentes : 3€ Gully 2 - 1,50€ - Gesigneerd door Dodier Lokje 1-5 : 3 € Reeks Jeugdzonden 5 : Baard en Kale in Midden-Amerika : 3€ Super Kuifje 49 (ietwat beschadigd) ,50,51 : 2€ Tine bij de Walen (met tekening op naam door Lindingre) - HC : 7€ De vampier van Benares 1-3 HC : 10€. 1 deel is beschadigd La Fabrique Delcourt 2004 (met handtekeningen Civiello, Malfin), 2007 (met handtekeningen Turf, Jean Anthony & Gabella, Hub) 2015 : 5€ 2 boeken met uitleg & strips over 25 jaar het Comics Festival Lodz in Polen (Pools & Engels) : 2€ 1€/stuk Pytha 1 Space Gordon Operatie Rode Draak Troebel water Télémoustique special : Blake & Mortimer Strips zijn in zeer goede staat en in slappe kaft (zoniet is het vermeld). Strips kunnen afgehaald worden in Gent, Brussel en Turnhout en natuurlijk met De Post.
 2. shakeitupguy

  Shakeitupguys Strip Lijstje 21/1 Samouraï

  De Rork verkocht aan liverpool. Lijst van nog te verkopen strips te vinden op de eerste pagina is aangepast. Verkochte strips zijn weggehaald en sommige resterende strips zijn in prijs gedaald.
 3. shakeitupguy

  Strip/Getekende etiketten

  Eentje van Philippe Geluck (net opgemerkt bij Brüsel).
 4. shakeitupguy

  Strip/Getekende etiketten

  Elke jaar is een biertje in Angoulême met ticket getekend door Turf. Dit is deze van 2019. Ook te verkrijgen bij Forbidden Zone.
 5. shakeitupguy

  Originelen

  Heb het gisteren zien hangen met het rode verkocht stickertje. :-p Vond het wel klein in formaat.. Was alvast de mooiste van de kleinere illustraties. Er zaten ook hele mooie tussen de grotere formaten. en niet zoveel duurder dan bv die van jou. Er hingen ook originelen van een andere Western tekenaar Fred Duarte en die waren ook zeer te pruimen.. Het is dat ik zelf ook geen plaats meer heb om nieuwe originelen te hangen, anders had ik zeker iets gekocht.
 6. shakeitupguy

  Originelen

  Dit is een proefcover op klein formaat.
 7. shakeitupguy

  Originelen

  Ik ben gisteren ook geweest en was toch zwaar onder de indruk van al dat moois. Veel topplaten en dat allemaal in 1 collectie. Prijzen hingen er niet. Was wel nieuwsgierig naar wat de marktprijs is van die platen. Ook de grote expo ruimte zorgt er voor dat de platen ernorm tot hun recht komen. Heeft iets als een minimuseum.
 8. shakeitupguy

  Dédi's

  Yes, Who cares? Groot gelijk. you only live once. Dit lijkt me ideaal voor quality time met allemaal top tekenaars.
 9. shakeitupguy

  FACTS 2019

  Verleden jaar kwamen Eddy Barrows & Apri ook op beide beurzen en niemand kraaide er naar en op beide beurzen hadden ze het heel druk te doen. De beurzen hebben hun eigen bezoekers (DCC: Nederlanders / FACTS : Belgen en Noord-Fransen) die blij zullen zijn dat hij op de beurs komt die zij zullen aandoen. Op DCC komen amper Belgen puur voor de comic gasten (ik denk dat je ze afgelopen november op DCC op 1 hand kon tellen) dus die Belgische comic fans zullen wel heel blij zijn dat ze deze heel bekende comic tekenaar op FACTS kunnen aanspreken.
 10. shakeitupguy

  FACTS 2019

  Nieuwe aankondiging voor de comic fans : en voor de filmliefhebbers was er ook al de aankondiging van Dolph Lundgren.
 11. Voor de liefhebbers van deze comic ladies. Ik verkoop op catawiki deze 2 items : https://veiling.catawiki.nl/kavels/23526681-black-widow-avengers-originele-tekening-peter-nguyen-uniek-exemplaar-2012 https://veiling.catawiki.nl/kavels/23527467-harley-quinn-gesigneerde-poster-harley-quinn-uniek-exemplaar-2018
 12. shakeitupguy

  Originelen

  Ha, toch nog plaats gevonden aan je muren ;-). Kon je al originelen kopen van de komende expo?. Ga normaliter langs op de receptie en ben al in geschreven voor de Brüsel signeersessie.
 13. shakeitupguy

  Originelen

  Zijn die originelen ook online te bekijken?
 14. shakeitupguy

  FACTS 2019

  Op de vorige edities waren er ook heel wat striptekenaars aanwezig die niet bij Daedalus stonden (op FACTS Fall toch een 12-tal stripnamen) en ook op de komende editie mag je zeker nog enkele mooie namen verwachten op de Artist Alley of bij partners maar geen zelfde aantal meer zoals op de vorige editie. Ja dus :-) Grote klepper hoor. Doet maar max 1 internationale beurs per jaar dus zeer happy dat hij dit jaar voor FACTS gekozen heeft.
 15. shakeitupguy

  FACTS 2019

 16. shakeitupguy

  Wordt Deze Vertaald?

  Le Gris, dat is de scenarist van Horacio Alba. Kan wel goed zijn.
 17. shakeitupguy

  Achtste stripbeurs te Geraadsbergen 10 Maart 2019

  haha, op FACTS nodigen we constant tekenaars uit om te commissies te doen op de beurs.
 18. Weet iemand hoe ik kan zoeken in afgesloten veilingen bv alle afgelopen Renaud veilingen?
 19. shakeitupguy

  Dédi's

  Idd, heb er ook zo eentje waar hij al wat zat was.
 20. shakeitupguy

  FACTS 2019

  Onze comic klepper heeft zich al op zijn eigen site aangekondigd. De FACTS-aankondiging volgt hopelijk deze week.
 21. shakeitupguy

  Aliens, Prometheus & Predator

  Heeft er iemand de miniserie William Gibson's Alien 3 beginnen kopen? Any good?
 22. shakeitupguy

  Ambreville's Kitten

  Wat bedoel je met ophangveto?
 23. shakeitupguy

  Marini vs Batman

  Tja, ook al ben ik nog steeds super blij met mijn commissie gemaakt tijdens een lunchbreak, het blijft voor mij de tekening waar ik van vind dat ik er veel te veel voor betaald heb in vergelijking met wat ik er voor kreeg. Maar ja, 1 keer mag je wel eens zot doen. En gelukkig dat ik wel wel een hele mooie dédicace gratis kreeg.
 24. shakeitupguy

  Integraal of floppy

  Ik zie het niet als een upgrade maar gewoon als een bundeling van stripverhalen met dossier. Ik heb niet graag dubbele strips en geen zin om strips te moeten vervangen en zeker niet als er heel wat met een tekening voorzien zijn. De meeste integrales koop ik van reeksen die ik sinds het verzamelen van strips nooit heb aangeschaft zoals Blueberry, Mini-Mensjes, Jerry Spring, Jan Kordaat, Tif & Tondu, Spirou, Félix, Roodbaard en Beverpatroelje. Ik heb het meeste vroeger wel kunnen lezen van vrienden maar nooit de nood en het budget gehad om die slappe kaften (dikwijls dan nog moeilijke nummers) aan te schaffen. Met het weinig plezier dat ik nog haal uit recente reeksen, probeer ik wat reeksen uit het verleden op te pikken die me nog wel kunnen bekoren. Maar zeker niet allemaal want de eerste integrales van reeksen zoals Chick Bill en Steven Sterk (en wellicht ook Chlorophyl) wil ik al de deur uit. Enige uitzonderingen waren de integrales van Bruno Brazil & Bruce J. Hawker omdat ik grote fan van Vance ben. Maar daar blijft het bij. Een integrale van Ramiro (hoe mooi ook) ga ik niet aanschaffen omdat het niets extra te bieden heeft dan de eerdere Ramiro integrales in het Frans.
×