Jump to content

Straffe Recensent

Members
 • Posts

  77
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.youtube.com/channel/UChdWq8TLJooRPge8ybAb9og

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Straffe Recensent's Achievements

 1. 3 delen van de blauwe integrale reeks van de Rode Ridder. https://www.catawiki.com/en/l/79869997-de-rode-ridder-4-5-6-de-eerste-avonturen-3-album-first-edition-2019-2019
 2. Zou graag Suske en Wiske verzamelen, maar twijfel in welk format dit best te doen. Tot nu toe verzamel ik alles steeds via integrales. Suggesties?
 3. Drie integrales van De Rode Ridder in heel mooie staat. Verkoop wegens dubbel. Steeds zorgvuldig bewaard in een rookvrij huis. Betreft nummer 4, 5 en 6 uit de blauwe stripreeks De Eerste Avonturen van 1963 tot 1967 door Willy Vandersteen, uitgegeven door Standaard Uitgeverij. Strips worden niet meer gedrukt en zijn moeilijk te vinden. Vraagprijs €200. Bij voorkeur samen verkocht, maar kan ook apart. Ophalen kan in Kortrijk of Meulebeke in België. Verzenden kan, maar op kosten koper. Naar Nederland is zo'n €7 met Mondial Relay.
 4. Oh wat spijtig, ik ben zelf ook niet zo'n fan van de tekenstijl van Cambré. Laten we hopen op een integrale uitgave van alle Kiekeboe albums van Merho. Al vrees ik ervoor met de laatste crowdfunding.
 5. Ben op zoek naar de Engelstalige Don Rosa & Carl Barks Library Box Sets van Fantagraphics. Als je er een hebt die je verkoopt, stuur gerust berichtje.
 6. Ziet er naar uit dat de alle albums gebundeld uitgegeven worden via een crowdfunding actie zoals eerder het geval was met Jommeke en Urbanus. Ergens spijtig, had mooie hardcover integrales met een dossier veel fijner gevonden: https://nl.ulule.com/dekiekeboes/
 7. Een nieuw artikel op mijn Gilles de Geus' fansite, over album nr. 1 De Spaanse Furie, met een aanzet naar een eerste langspeelverhaal: https://www.gillesdegeus.nl/de-spaanse-furie/ Zitten opnieuw een aantal geslaagd grappen in. Droog maar geslaagd:
 8. Dit vind ik wel een geslaagde grap uit De Struikrover.
 9. Wat vonden jullie eigenlijk van de eerste gags opgenomen in het nulde album De Struikrover? Bepaalde anekdotes die het vermelden waard zijn? Dank je wel, nog eens nagelezen en er inderdaad enkele fouten uitgehaald. Iets te snel willen zijn. Volledig akkoord, een van de allerbeste Nederandstalige stripreeksen. Vooral ook zo sneu omdat het zo dichtbij was met de crowdfunding.
 10. Daar heb ik zelf niet zoveel kaas van gegeten. Denk je dat ik in de problemen zou kunnen komen? Baseer me voornamelijk op deze uitzondering van het auteursrecht: "Citaten uit een werk: de reproductie van een fragment van een werk, bedoeld voor kritiek of onderwijs, is toegestaan, zoals om een recent verschenen boek te bespreken of om een uittreksel van een artikel in een wetenschappelijk werk over te nemen."
 11. Als groot Gilles de Geus fan heb ik de website GillesdeGeus.nl opgestart. Bedoeling is om alle informatie omtrent Gilles de Geus te verzamelen. Momenteel nog Work In Progress, maar het eerste artikel over het eerste album kan je alvast lezen: https://www.gillesdegeus.nl/de-struikrover/ Alle suggesties en feedback is welkom!
 12. Wat is voor jullie een iconische strippagina of stripcover?
×
×
 • Create New...