Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

JPAR

Members
 • Aantal items

  3.346
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door JPAR

 1. JPAR

  Silvester Strips

  Wat zeg ik anders dan? Ik heb het zowel over de uitgevers als over de tekenaars/schrijvers.
 2. JPAR

  Silvester Strips

  Dit is wat ik bedoel met de opmerking dat het geaccepteerd wordt. Natuurlijk heb je gelijk dat niet alles tevoorspellen is, maar nu bedek je weer alles met de mantel der liefde. Waarom niet eens kritisch kijken naar hetgeen er werkelijk gebeurt. Een uitgeverij is ook een bedrijf en daarbij horen een aantal zaken die je op orde moet hebben. Ik mis die zaken. Maar ik heb alweer genoeg gezegd en het is toch niet waar vindt men hier. Dus soit.
 3. JPAR

  Silvester Strips

  En slechte vertalingen vind ik gewoon heel erg. Dat betekent gewoon dat je je werk niet goed gedaan hebt als uitgever. En zeker als uitgevers er op voorhand op gewezen zijn door mensen die het dan eerder mogen lezen (voordat het gedrukt is), zoals Kontiki of Arco.
 4. JPAR

  Silvester Strips

  Als dat het geval is wel, maar hoe vaak gebeurt het niet dat series (van mindere kwaliteit) stopgezet worden omdat het niet voldoende verkoopt. Veel mensen hebben geld uitgegeven aan een onafgeronde serie, uitgevers zitten met restanten waar ze geld in hebben gestoken, klanten worden voorzichtiger met het beginnen aan iets nieuws vanwege gebrek aan vertrouwen, enz. Ik denk dat je beter kwaliteit uit kan geven, verder ervoor zorgt dat de prijs goed is, daarnaast ervoor zorgt dat een reeks binnen een bepaalde tijd afgemaakt kan worden, beter inschatten wat de oplages zijn (en als er onverhoopt een tekort is, snel extra kunnen drukken), niet speculeren met uitgaves (te klein) om mensen te 'dwingen' iets aan te schaffen en zo zijn er wel meer dingen.
 5. JPAR

  Silvester Strips

  Daar ben ik ook bang voor. Ik denk dat er best mogelijkheden zijn om er toch weer leven in te brengen. Bijvoorbeeld door toch series voor de jeugd tegen een toegankelijk tarief op de markt te brengen en te houden. Maar als ik hier iets zeg over het stopzetten van series voor de jeugd door bijv Ballon media dan zijn de reacties niet mals. Het feit dat er zoveel stopgezet wordt, wordt afgedaan als logisch en normaal. Ik ben het daar niet mee eens. Ik denk dat er prima opties zijn om dat te voorkomen. En zeker als het jeugdstrips betreft is het helemaal niet raar en erg als deze an sich misschien te weinig opbrengen, maar in het grotere geheel ervoor zorgen dat je wel nieuwe klanten aan je bindt. De andere strips dekken die kosten wel.
 6. JPAR

  Silvester Strips

  Ik ben het op zich wel met Kobus eens. Het gaat niet om specifieke uitgeverijen, maar hun keuzes in het algemeen. Veel uitgaves, tegen steeds hogere prijzen, van mindere kwaliteit (zowel de inhoud van de strip zelf, alswel de vertalingen), de lange wachttijd tot het voortzetten van reeksen en het vele vroegtijdige stopzetten van reeksen.
 7. JPAR

  Silvester Strips

  De lemen troon heb ik verkocht. Ik heb geen zin meer om te moeten wachten totdat iets uit komt en of het dan überhaupt nog wel vertaald gaat worden. Ik ben grotendeels gestopt met Nederlandstalig door beleid, zowel van uitgevers als tekenaars/schrijvers.
 8. JPAR

  Silvester Strips

  Ze kunnen toch helemaal niet stoppen? Er zijn toch veel die op voorhand de complete serie plus box al betaald hebben?
 9. Dan heb jij niet alles onthouden of gelezen. Maar prima. Het boeit mij verder ook niet meer.
 10. Blijft frappant dat dat gebeurde toen hij net zijn facebook gelanceerd had.....
 11. Ik zie al wat het probleem is. De 'new releases' op de homepage wordt niet meer ververst. Als ik op naam zoek zijn er wel nieuwe titels. Ik kijk altijd bij new releases.
 12. Die Batman is als laatste opgevoerd, op 21 augustus. Daarna niets meer. En inderdaad de verzenddata en minimum bedrag. Dat alles bij elkaar.....
 13. Heeft iemand hier onlangs nog bij Chris (cheapcomics) besteld? Zijn site is al sinds augustus niet meer geupdatet. Vraag me af of het goed gaat?
 14. Sure. Ik bedoelde dat ik me afvraag of ze nog wel werkzaam zijn voor RW Uitgeverij.
 15. Ze zijn al een tijd niet meer actief hier.
 16. Nice! Ga hem waarschijnlijk wel ergens oppikken. Raad je The Hero en Beowulf ook aan?
 17. Heb je hem gelezen? Had hem al ergens gezien, maar geen idee wat ik moet verwachten?
 18. Niet van Loisel, maar van Tripp.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...