Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Donnadonny

Members
 • Aantal items

  40
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Donnadonny

Profile Information

 • Locatie
  Vlaanderen
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

122 profielweergaven
 1. Originelen

  Die zitten er al in.
 2. Originelen

  Die worden zeker gepubliceerd. De uitslagen van voorgaande veilingen zijn ook gewoon online te raadplegen.
 3. Nero Luxes Middelkerke

  Het is al bijna een jaar geleden dat ik 2 sets kocht. Dit is een mooie manier om deze ad nog eens bovenaan te krijgen. Alleszins een aanrader. Prachtige albums. Ik vind de Middelkerke uitgaven van Nero in alle opzichten nog steeds wat 'ondergewaardeerd', zoals het hele oeuvre van Sleen in feite.
 4. Catawiki Zaagdraad

  http://www.getekendereep.com/index.php?/topic/3643-tweede-halve-finale-cover-21-vs-cover-8/&page=3 In een vrij recent verleden heb ik hier op deze site ook reeds ander bedrog aan de kaak gesteld, bedrog door leden van deze site dan nog, in de verkiezing van beste cover van de eeuw!! Ik was alleszins de eerste die het meldde en was zo onrechtstreeks verantwoordelijk voor het opnieuw moeten doen van die tweede halve finale voor de verkiezing van beste cover van de eeuw. Als er bedrog in het spel is, ben ik de eerste om mij te roeren en het te melden, dat klopt, dat heb ik bewezen, mea culpa! Ik kan inderdaad heel onaangenaam zijn, vooral als het nodig is. Voor de goede zaak! Ik hoop dus dat de poll niet gehinderd wordt door valse stemmen, maar wie wil nu vijf of zes valse profielen aanmaken voor zoiets. Maar bedrog is blijkbaar overal. Wie zonder zonde is, werpe de eerste steen, ook een mooi verhaal met veel wijsheden.
 5. Catawiki Zaagdraad

  Beste mensen, ik heb de verkoper zijn naam nooit genoemd. Hij dus wel, dat zegt veel. Er is hier trouwens een lid die 'mario' noemt. Is dat dezelfde persoon? Dat moet ook uitgeplozen worden door de onderzoeksrechter. Dit album is minder dan een jaar oud, kostte 80 of 100 euro nieuw, dus er is geen kwestie van "een zaakje te hebben gedaan." Ik heb ook uw feedback nagekeken op Catawiki, het is niet de eerste keer dat u klachten krijgt over zogenaamde nieuwstaten. Ik vind het nog altijd niet kunnen dat niet u, maar een vriend het album heeft verstuurd, u zat in Thailand en laat dus tientallen kavels verzenden door een ander. Als je naar Catawiki belt, krijg je iemand aan de lijn die eigenlijk niet direct met de zaak bezig is. Bon soit, dit gezegd zijnde, op 18 APRIL ( vijf dagen geleden reeds) heb ik volgend bericht gestuurd naar Catawiki: """" Beste, ik weet dat de verkoper het doelbewust heeft gedaan, dus dat is het belangrijkste voor mij. De vergissing tussen nummers 66 en 69. Omschrijving van nieuwstaat terwijl album beschadigd is. Toevoeging van papiertje die indruk moet wekken van zeer duur album. Bij zijn feedback nog andere commentaren over zogezegde nieuwstaten. Neen, dat is zeker geen toeval. De verkoper zat zelfs in Thailand en laat de pakketten opsturen door een vriend. Dat heeft de verkoper mij zelf verteld. Maar het is Pasen geweest, dus het is tijd voor vergeving, u mag de betwisting dus opheffen! Iedereen verdient een tweede kans, ik hoop dat de verkoper dit apprecieert en niet ziet als een zwaktebod van mijn kant. Let wel, dat betekent niet dat ik toegeef dat ik fout zat. Ik ben niet het type persoon die zo’n drukte maakt als ik niet 100% zeker weet dat ik juist zit. Ik heb te veel ervaring. Maar ik ben ook vergevingsgezind. Dus u mag ermee doen wat u wil. Ik hou het album. Mvg,""""" En voor het overige, nu ik voor de rechter word gesleept, is mijn vergevingsgezindheid wel een beetje over, ja. Ik kan enkel herhalen wat ik oorspronkelijk bedoelde: Ik raad iedereen aan zeer voorzichtig te zijn en goed op te letten. En ja, men zou bijna de indruk krijgen dat verkopers elkaar verdedigen zodat de business niet in gevaar komt.
 6. Catawiki Zaagdraad

  Volgens de foto op zijn veilinglot ging ik een album krijgen met perfecte goudopdruk, zoals het een album in nieuwstaat van zes maanden oud betaamt. Dat beloofde hij althans in zijn omschrijving en via zijn foto's. Toen ik het pakket opende, bleek de realiteit heel anders te zijn. Dat is het probleem.
 7. Catawiki Zaagdraad

  Dat geld kan mij gestolen worden. Ik wil dat deze verkoper voortaan de mensen correct gaat behandelen. Dankjewel.
 8. Catawiki Zaagdraad

  Behalve Tweetie was iedereen het ermee eens dat ik belazerd ben. Optie 1 ben ik niet akkoord want dan gaat de verkoper vrijuit. Optie 2 kan niet want hij heeft geen exemplaren meer. Optie 3: Ik heb compensatie gevraagd, want op die manier wordt de verkoper echt gestraft !! Anders gaat ie toch gewoon vrijuit ??
 9. Catawiki Zaagdraad

  Het gaat mij niet om het geld, maar om zijn manier van handelen. Retourneren is geen passende oplossing want dan gaat de verkoper vrijuit en kan hij nadien op zoek naar een nieuw slachtoffer die misschien wel zijn mond houdt.
 10. Catawiki Zaagdraad

  Ja goed gezegd, we naderen de kern. Neem nu iemand als Goudurix. Daar bestaat hier ook een consensus over dat hij in het verleden mensen heeft bedrogen. Toch verkoopt hij nog steeds op Catawiki. Is dat rechtvaardig? Waar zit juist de bescherming voor de koper? Het album retourneren? Maar dan gaat hij in feite vrijuit? Wat is dan de boodschap? Tracht maar op een malafide wijze te verkopen om meer centen te vergaren en wanneer dit niet lukt, moet de koper het album retourneren en de verkoper kan gewoon verder zijn gang gaan, ongestraft. Daar kan ik niet mee akkoord gaan. Het maximaal haalbare is voor mij dat deze verkoper in de toekomst correct te werk gaat !! En ik denk dat ik dat bereikt heb. Hij zal in de toekomst twee maal nadenken vooraleer zo'n laag bij de grondse werkwijze te hanteren.
 11. Catawiki Zaagdraad

  Dan is de initiële intentie van de verkoper toch niet hersteld? Waarom moet ik toegeven aan een verkoper die bewust een 'bijna nieuwstaat' verkoopt voor een 'nieuwstaat'?
 12. Catawiki Zaagdraad

  Het gaat mij om het principe. Ik ben belazerd. De verkoper wist heel goed waarmee hij bezig was (album 66 en album 69). Zelf de Veilingmeester dacht dat het een typfoutje was. Nu weten we ook waarom: nr66 was perfect, nr69 was beschadigd en verkocht hij als nieuwstaat. Het gaat niet over een album van 50 jaar oud, het gaat over een album van 6 maanden oud. Daarmee bedroog hij niet alleen mij, maar ALLE potentiële kopers.
 13. Catawiki Zaagdraad

  De correcte foto, dankjewel nogmaals lukoste. Men begint in de reacties langzamerhand over het hoofd te zien dat het album dat ik heb ontvangen NIET het album is van de foto's op de Catawikiveiling. Dat op zich hoefde geen probleem te zijn, zolang de goudopdruk maar van dezelfde kwaliteit was als op de foto van de verkoper !! En dat is niet het geval en ik geloof NOOIT dat het om een vergissing gaat. Daarvoor zijn er teveel factoren die elke aandachtige lezer en volger ondertussen snapt, begrijpt, aanvaardt en akkoord mee is. Dankjewel.
 14. Catawiki Zaagdraad

  Dat is beslist geen aanname, maar sluitend bewijs: "Als de verkoper in de omschrijving aangeeft dat het om nieuwstaat gaat en je dan dergelijk exemplaar opstuurt heeft dat niets te maken met zich vergissen van foto."
 15. Catawiki Zaagdraad

  @Theoak: het album in kwestie is nog geen jaar oud. Dus een goudopdruk die perfect in orde is, is van doorslaggevend belang om van een nieuwstaat te mogen spreken. Ik ben een mens van goede wil, maar de enige mogelijkheid dat zo'n ervaren verkoper zo iets over het hoofd ziet, is als het om een blinde gaat. Zeker wanneer je alle feiten bij elkaar optelt. Malafide praktijken, dat zijn het, bah. Het stinkt uren in de wind. En dan zo'n papiertje toevoegen van 395 EUR om toch maar te trachten de koper koest te houden.
×