Jump to content

Richard Boom-vavavoom

Members
 • Posts

  4,290
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Richard Boom-vavavoom

 1. en leuk afwijkend formaat ook. Ja, Risso ontdekken was iets wat me erg veel plezier heeft gegeven. Die man heeft meer getekend dan ik denk te kunnen vinden.
 2. ik zal eens een pledge doen... ik krijg geregeld te horen dat folks een project steunen omdat ik ze er opmerkzaam heb gemaakt. Followers als het ware... fngers crossed PS ikzelf had nooit mijn goal zo hoog gelegd, maar soit
 3. kwijl!!! Dus soms is een panel op 1 page groter (veel) dan de page zelf. wow!!
 4. ik noem het "voorkeur" en daar laat ik het bij Ik heb HC's altijd te duur gevonden. Wel mooi maar duur. En daardoor zal ik bijna altijd de voorkeur willen geven aan SC. Behalve X-Women van Manara. Die HC uit Engeland was magnifiek en de HC van DDB ook. En de Manara-dedi erin is nog cooler En soms MOET iets in HC... zoals Druuna bij DDB. (en blij dat ik die heb mogen vertalen... extreem trots op, al kijken de meesten plaatjes.... deze vertaling is 10 keer beter dan de oude vertaling) Maar SC heeft voor mij ook een associatie met mijn jeugd... ook daardoor liever SC dus.
 5. de hele groep bij elkaar... TE leuk om hier niet ieets mee te doen! Dus.... ik ga van alle artiesten Trading Cards maken. Special FACTS trading cards.... exclusief dus voor FACTS En zo kan je bij elke artiest een gratis Card vragen en de set compleet maken!!
 6. elitair lulleke Ik lees veel liever een SC. Al zou ik mijn Kiss Kompendium niet in SC willen hebben, maar dat is ff een ander formaat dus met betrekking tot reguliere albums dus
 7. ik zag #2 liggen en gelukkig was er ook #1 en inderdaad een magnifieke serie!! valt me wel op dat de albums van Daedalus enorm groot zijn, zeg!!
 8. sfeer promo van mezelf natuurlijk ook sinds kort en ik vind het leuk om te zien wat mensen beweegt, aanschaffen en verzamelen. En de topics over beurzen volg ik altijd graag En specifieke topics maar ook leuke ontdekkingen...
 9. Ik ben juist begonnen aan een klus die ik al jaren heb uitgesteld... .precies na te gaan welke issues ik nu heb van de Rode Ridder Ik zie toch dat er grote gaten in zitten, vanaf #178-249, waarin ik voornamelijk voor de zomaar links en rechts wat ## heb gevonden, maar pas vanaf #250 weer serieus ben begonnen... Ik ontdekte ook dat ik nog een stel oude 1e prints heb. Vanaf dat alles in kleur is verschenen is sowieso alles 1e druk maar die hele oude, zijn wel heel speciaal, denk ik zo.
 10. mag je best zeggen. Ik hoop dat het nieuwer nummer beter is...
 11. dat is prachtig, man! Maar je hebt nu je collectie al eens vaker verkocht? o verhip. Die moet ik dan nog even meenemen ergens!
 12. HAHHAHHAHAHAHAHH Was een latertje En geen bewuste filter
 13. Ik was op bezoek in de Striep en vond daar een stel ERG mooie strips!! De nieuwe Roodhaar was erg mooi en goed geschreven en die Kathedraal was magnifiek!
 14. Ik zag bij de STRIEP in Brugge zowaar ook mijn strip liggen... en toen ontstond er een plotselinge mini/signeersessie! Dus alle boekjes bij de Striep zijn dus ter plekke met handtekening voorzien
 15. Ik heb LOST BOYS in een tpb gevonden en ook een Kelley Jones verhaal bij de Striep! Die bovenverdieping is goddelijk!!
 16. dat is echt bljikbaar een redelijk apart gedeelte van Limburg qua taal en attitude. Mooie omgeving, dat is zeker en als je voor de liefde deze kant opkomt, dan is er geen betere plek natuurlijk!
 17. yay! Mooie provincie. Ik woon er ook maar dan halverwege nabij Roermond.
 18. een update!! Cosplayer LUCID BELLE zal ook meekomen, zoals het er nu naar uitziet!!
 19. ahaaa Het is mijn eerste keer, dus was even het volgende vergeten, namelijk dat het EERST naar de pre-orderende winkels gaat en DAN naar de Carrefour en SB
×
×
 • Create New...