Ga naar inhoud

Laco

Members
 • Aantal items

  14
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

163 profielweergaven
 1. Het idee voor 'vrouwen Komen van Mars', werktitel "en seks natuurlijk" haalde inspiratie uit de film 'pleasantville' Als Merho al ideeën van andere gebruikt, wanneer schrijvers het zelf toesturen vermeld hij ze steevast in het album. Zoals Jeroen Weckers voor 'omtrent Oscar' en Ivan Adriaenssens 'pepermunten'. (scenario's voor de Kiekeboes werden niet door standaard aangeleverd) Voor het album speelde hij met het idee om ook 3D te gebruiken maar het bleek geen meerwaarde in het gedeelte dat Thomas tekende. Fagard tekende het album en de scènes in blauw/rood.
 2. Laco

  Claire

  Wel verdraaid, volledig over die eddy merckx opmerking uitgelezen.
 3. De Kiekeboes Scheinheilig Bloed Alibaberg De Dode brievenbus
 4. Laco

  Claire

  Dat was me niet opgevallen, aan wat merk je dat?
 5. Op Catawiki stond de modelsheet eens te koop https://www.catawiki.nl/l/14886033-merho-originele-schets-modelsheet-tomboy
 6. Ik kijk er wel naar uit, zou het een special zijn zoals een tijd geleden van Kim, Nix, Gerben en Frodo? Of toch terug in Merho's stijl?
 7. Geugheboer en Plastis vind ik wel leuk als ze de revue passeren. Alleen zijn het meer slapstick momenten.
 8. Je kijkt beter naar de plooien in de figuren want voor bijv. '3 bollen met slagroom' waren er 3 tekenaars. achtergrondfiguren werden soms ook door de tekenaar die de achtergronden uitwerkte voorzien.
 9. Standaard heeft omwille van het "plotse" faillissement bij Corelio op korte termijn nieuwe drukkers moeten aanspreken. Het zal afwachten zijn.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...