Ga naar inhoud

the pope

Members
  • Aantal items

    219
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door the pope

  1. 8 hours ago, TDPB said:

     

     

    Maar de firma Vandersteen zorgt voor de structuur waarbinnen die reeksen bedacht en gemaakt kunnen worden.

    En ook: zonder het werk van Bompa decennia geleden zouden die reeksen er nooit geweest zijn.

     

    Zoon garagist heeft misschien een mooie keten van garages waar hij anderen aan het werk zet.

    Fair enough. In die zin is studio vandersteen een minder goede illustratie van mijn punt dan pakweg studio Rodwell.

  2. 1 hour ago, TDPB said:

    zo werken familiebedrijven, he. sommige houden dat eeuwen vol.

    Zoon garagist verdient geld aan zijn eigen werk, niet aan auteursrechten op het werk van pa garagist.

  3. 2 hours ago, Gilles said:

    Zou er ook niet een stukje frustratie van de erven aan de oorzaak van deze zaak liggen? De oplage van de strips is een schim van wat het ooit was vroeger. 

    In basis natuurlijk een redelijk belachelijk concept, dat je vandaag geld zou moeten verdienen aan iets wat de bompa zestig jaar geleden verwezenlijkt heeft.

  4. 37 minutes ago, Waldorf said:

    Hmm, twee minutieus uitgewerkte landschappen. Ik had niet meteen een voorkeur, maar na een grondige studie kies ik voor Bourgeon. De eerste mist wat diepte en structuur. Het lijkt alsof de huizen in Antwerpen tegen het water staan, en dat de schepen dan tot bij de voordeur kunnen varen. Zijn daar geen kaden? Nee, dan denk ik dat Bourgeon zijn landschap beter doordacht heeft.

    En lag Antwerpen vroeger op een heuvel? Ik stem er toch maar op, het doet me op een of andere manier meer.

  5. 5 hours ago, Mask said:

    Vroeg of laat gaan al degenen die nu als een bende schapen hun schouders ophalen bij dergelijke dingen en het zelfs als gezond zien toch lelijk op hun neus kijken denk ik.

     

    "Uitgeverij Clavis vernietigt 7.000 jeugdboeken met teksten over of afbeeldingen van Zwarte Piet, dat meldt Radio 2. Het boekenbedrijf doet dat omdat er in de maatschappij steeds minder draagvlak voor het personage is, maar weigert een standpunt in de discussie in te nemen."

    wil je dat nu echt als een soort boekverbranding gaan verkopen? Uitgeverijen vernietigen constant onverkochte voorraden, om eenvoudige commerciële redenen.

  6. On 9/29/2020 at 10:43 AM, Ambreville said:

     

     

    In een meer diepgravend onderzoek kunnen we ook aantonen dat de meeste auteurs een broek dragen. Vaak een Jeans. Met uitzondering natuurlijk voor Etienne Willem.

    Dat beweer je hier nu wel, maar op basis van bovenstaande foto's kunnen we dat slechts van een viertal met zekerheid stellen.

  7. 2 hours ago, Vittorio said:

    Met je vingers natuurlijk, anders ga je voorbij aan de essentie van de kroket: de specifieke bereiding (het krokante jasje) zorgt ervoor dat je iets dat vloeibaar is (de ragout) tóch met je handen kunt eten.

    gekkerd. in kroketten zit puree. of eventueel een bereiding met kaas of garnalen.

    allemaal zondagse kost, dus dan halen we het bestek boven. evident.

  8. On 9/17/2019 at 1:40 PM, esteban² said:

    Misschien speelt het feit dat "teren op" een negatieve bijklank heeft.  Een artiest die na één album of single niets van belang meer gedaan heeft, maar daar de rest van z'n leven blijft op teren, dat bijvoorbeeld.  Of iemand die heel bewust werkloos wil blijven, maar wel teert op de samenleving om hem of haar te onderhouden.

    Of de nieuwe echtgenoot van de weduwe van een getalenteerd artiest, die dan maar teert op wat die artiest een halve eeuw geleden geproduceerd heeft!

  9. On 1/13/2019 at 9:29 AM, sanderg said:

    ik ga bij deze toch voor de sfeer van A. B is ook prachtig maar ik snap -net als iemand voor mij reeds opmerkte- niet waarom ze die nerven in t hout zo groot moesten maken.. nu is t duidelijk dat er gewoon n foto van n niet in planken verdeeld stuk hout op de achtergrond is geplakt. dat had toch eenvoudig beter gekund..

    Ik vind net dat die foto van die plank de tekening alleen maar beter maakt. Het relativeert een en ander, en als lezer word je eraan herinnerd dat het allemaal fictie is. Een beetje Berthold Brecht en het verfremdungseffekt zo je wil.

    Het past wat mij betreft ook in de lijn van de eigenzinnige inkleuringen die Morris in Lucky Luke bezigt.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...