Ga naar inhoud

the pope

Members
 • Aantal items

  215
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

664 profielweergaven
 1. Ik ga voor b stemmen. A heeft mijn stem niet nodig.
 2. wil je dat nu echt als een soort boekverbranding gaan verkopen? Uitgeverijen vernietigen constant onverkochte voorraden, om eenvoudige commerciële redenen.
 3. the pope

  Toernooi

  Schuiten ontbreekt nog? Ik hoop tijd te vinden om daar nog wat van te selecteren. Wat urbaan geweld tegenover al die berglandschappen..
 4. Dat beweer je hier nu wel, maar op basis van bovenstaande foto's kunnen we dat slechts van een viertal met zekerheid stellen.
 5. gekkerd. in kroketten zit puree. of eventueel een bereiding met kaas of garnalen. allemaal zondagse kost, dus dan halen we het bestek boven. evident.
 6. Ik vermoed een tweede thema bij de witte achtergronden. Nummer 3 is volgend mij nTom Bouden, De puberteit Suster&Wiebke.
 7. Trondheim eiland bourbon en Hermann Missie Vandisandi eerste pp&bb? tweede alex of zo?
 8. Wat mij eraan doet denken, zit er in De Schakelaar ook geen stripprofessor?
 9. Of de nieuwe echtgenoot van de weduwe van een getalenteerd artiest, die dan maar teert op wat die artiest een halve eeuw geleden geproduceerd heeft!
 10. Amai, hoe lang inkt je eigenlijk aan zo'n plaat?
 11. Ik vind net dat die foto van die plank de tekening alleen maar beter maakt. Het relativeert een en ander, en als lezer word je eraan herinnerd dat het allemaal fictie is. Een beetje Berthold Brecht en het verfremdungseffekt zo je wil. Het past wat mij betreft ook in de lijn van de eigenzinnige inkleuringen die Morris in Lucky Luke bezigt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...