Jump to content

Suske

Members
 • Posts

  1,178
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Suske

 1. Suske

  Originelen

  Bedankt voor de info!
 2. Suske

  Originelen

  Heeft er iemand ervaring met het kopen van originelen bij Heritage Auctions? Morgen start een interessante veiling, maar ik heb nog wat vragen omdat het in de USA is. Registreren is geen probleem, maar hoe moet je de loten betalen en komen er nog douanekosten bij? Dat is me niet duidelijk als ik de website bekijk. https://comics.ha.com/c/search-results.zx?N=3186+793+794+791+1893+792+2088+4294939183&type=dmc-2dgalleries-bannerad-7257-comics-091321
 3. Dat zijn Karamel en Romulus uit Robbedoes in de jaren veertig.
 4. Aan de boeken te zien werd het gepubliceerd in de krant Het Volk en niet in Ons Volkske.
 5. Op een gegeven moment, begin jaren tachtig, was ik tegelijkertijd geabonneerd op Eppo, Kuifje, Robbedoes en Donald Duck. Alle weken feest!
 6. Benoit Feroumont heeft ook een verleden als tekenfilmmaker. Ik dacht dat hij nog af en toe bij een project betrokken is, maar dat weet ik niet zeker.
 7. Een album van Rik Ringers, maar ik kan niet meteen op de titel komen.
 8. Die boeken zijn reeds enkele jaren de deur uit. Verkocht op een Catawikiveiling. Ik heb de advertentie inmiddels aangepast. Sorry voor de vergetelheid.
 9. Ik had al redelijk wat, maar sinds mijn internetaansluiting in 2003 is alles uit zijn voegen gebarsten. Veel materiaal dat voorheen niet of zeer sporadisch te vinden was werd plots beschikbaar met enkele muisklikken.
 10. Inderdaad, die bedoel ik. Eén van de mooiste covers uit de reeks vind ik.
 11. De originele (en mooiere) cover van album 3 'De dwerg in het rotsbos' ontbreekt.
 12. Die twee gele ruggen, is dat Honnieponnie van Wasterlain?
 13. Ik heb al enkele strips en stripmagazines bij het oud papier gedaan omdat ze onvolledig waren. Maar ik heb ook al strips weggeven aan een schooltje, of zoals onlangs, aan enkele jonge kereltjes. Toen ze de boeken kwamen afhalen werd ik overdonderd door hun jeugdig enthousiasme waarin ik mezelf herkende toen ik hun leeftijd had. Hopelijk verspreidt de stripmicrobe zich verder.
 14. Links bovenaan komt uit Beminde Barabas denk ik.
 15. Suske

  1986

  Alhoewel ik de meeste films nooit gezien heb had ik alle 26 films goed. Wellicht omdat films in de jaren tachtig veel meer aandacht kregen in de media dan nu.
 16. Nu ben ik wel benieuwd welke albums je hebt gelezen.
 17. De verhalen van James Leigh stonden ook in Robbedoes. Tekenaar Claus was assistent van Hec Leemans en nam later de Rode Ridder over.
 18. Moet er nog zand zijn?
 19. De cover van 'Ondanks alles' doet me wat een deze legendarische platenhoes denken:
 20. Zep is geen Franse, maar een Zwitserse striptekenaar.
 21. Zou het Pascal Zanon kunnen zijn?
×
×
 • Create New...