Ga naar inhoud

charles

Members
 • Aantal items

  18
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Peanuts voor mij, zonder twijfel.
 2. Eerste keer dat ik een You Tube link hier probeer, hoop dat het werkt... Het is wel een oude intro, maar ik vond het altijd mooi toen ik jong was. <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Kzhwx8aOO0A" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe> Edit: nee, lukt niet... Ik zal straks nog een keer proberen...
 3. Ja, grappige cartoon - leuk bedacht!
 4. Leuk dat je de schets hier hebt geplaatst. Ik vind het heel leuk om aan het project mee te kunnen werken - en heb zeker zin om de verschillende verhalen te tekenen - leuk als we af en toe hier wat mogen delen.
 5. Ja, jammer dat StripSter al een tijdje niet meer wordt bijgewerkt, maar begrijpelijk - de eerste vijf jaar of zo, stelde ik de "Strips" rubriek samen (met hulp van mijn vrouw) en het was best veel werk. Geen idee of het ooit weer on-line komt, maar we vonden het allebei leuk om te strips te bekijken en het forum te lezen.
 6. Bedankt voor de reacties! Ben wel een Cowboy Henk fan - ben opgegroeid met comics en MAD, maar toen ik op een dag Cowboy Henk zag (en bv. Klepzeiker van Eric Schreurs) vond ik ze heel inspirerend. Een paar weken geleden werd ik prettig verrast om te ontdekken dat mijn oude Gif Animator het nog steeds deed op een nieuwere laptop, dus een heel eenvoudige kaart geprobeerd te maken. Fijne feestdagen, hopelijk wordt het binnenkort allemaal wat vrolijker.
 7. Bedankt - ben nu met een strookje bezig, misschien plaatst ik dan binnenkort de schetsen. Ik heb meerdere brush-pennen geprobeerd door de jaren heen en behalve grote vlakken inkten, kan ik er weinig mee... Ik gebruik al jaren Talens inkt met Winsor en Newton Cotman 222 penselen (0 of 1). Vrij goedkoop, met synthetische haren die net wat langer zijn dan de 111 series. Steeds lastiger te vinden, lijkt het - ik ben bijna door mijn vorige voorraad heen.
 8. Bedankt voor het kijken en de reacties! Captivant - ik teken de laatste tijd vooral gewoon deze losse dingen en korte strookjes ("Tomaat" bv., een strookje voor een horror/sci-fi filmblad). Ik maak af en toe wel verhalen van bv. 2 of 3 pagina's, maar heel hoog ligt de productie niet, helaas - dit jaar maar eentje van 3 pagina's, naast het andere losse tekenwerk.
 9. Ja, mooi - stijlvol en eenvoudig, leuke vormen!
 10. Bedankt voor het kijken en de opmerkingen! Even wennen dus met het plaatsen van tekenigen, maar ik geloof dat ik nu weet hoe het werkt. Bouncer - ik heb al een paar jaar niets gedaan aan mijn site (www.guthrie.nl) maar probeer al een paar jaar mijn blog met enige regelmaat bij te houden. Sommige jaren lukt het beter dan andere, maar ik vind het leuk om te doen. Ik probeer een link te plaatsen: https://charles-guthrie.blogspot.com/
 11. Ah ja - je hebt gelijk, dat heb ik even niet goed gedaan! Ik wilde met tags werken (via mijn site) maar heb ontdekt dat dat niet lukt. Heb nu wat anders geprobeerd...
 12. charles

  Maten van Tomaat

  Ik ben onlangs lid van dit forum geworden en vind het heel informatief en mooi divers. Ik heb veel rond gekeken en hoop in de toekomst actiever deel te nemen. Ik ken een aantal leden van andere fora (of ontmoet op beurzen) en wilde als introductie wat werk van mij laten zien. Ik ben een liefhebber van vooral oude comics (superhelden maar ook veel horror/avontuur) en vind het leuk om wat absurde dingen te verwerken in mijn strips en tekeningen. Ik hoop langzamerhand wat actiever te worden hier, ik vind het zeker leuk om rond te kijken!
 13. Leuke reeks schepsels, Wouter - helder en grappig (dat groene paard-beest is heel leuk!). De achtergronden vind ik ook fijn om naar te kijken - voegt veel toe, mooi gelukt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...